pop128

New member
אממ

מסתבר שהכתובת של הבית שלה לא נכונה או משהו אבל עדיין ישלי ת'כתובת של הדואר מהמעריצים כי גם ככה הם לא מקבלים דואר מעריצים לבית עצמו, לדיסני יש בניין מיוחד לדואר של כוכבי דיסני. אני אשלח לך בפרטי בהזדמנות כי אני הולכת לישון עכשיו ישלי שעת אפס מחר =[

miley2

New member
תודה !! הגעתי לאמריקה !!

קודם כל היתה טיסה ממש כפית לא ממש התעשקתי בכל הדברים אבל חבר שלי המתין לי בארץ איפה שנשתי והוא ישבל ידי בטיסה וסיפר לי הכול ! ו.. בטח זה כבר לא מענין אותכם אבל ממש כיף פה ! אני נושעת כל שנה ורוב השנה נישארת אני עכשיו במלון עד שנעבור לדירה ! ואני ממש שמחה שחזרנו אני באה לכן כל שנה ומדבר אם כל החברות . שהגאתי הביאו לי 10000000000000 בלונים סוכריות האהובות עלי וכל הילדים הביאו לי מתנה של האנה מונטנה וחברה אחת שלי הביאה לי חתימה אמיתית שקיבלה !! איך ?? יש לה איזה קשר לדיסני והיא הביאה לי חתימה איזה חמודה !! איזה שווה !! מיילי כתבה באנגלית לאנה החמודה והמעריצה הכי חמודה מי מיילי :) ( חברה שלי אמרה לה אבל זה בכול זואת חמוד ) !! והכי חמודות ויפות בעולם זה אתם !! איזה חמודות שהשארתם הודעות ותגובות תודה !!!

millllley

New member
../images/Emo205.gif הזוי לגמרי .. ../images/Emo12.gif

אבל כיייייייייף . שמחה שנהנת , תמשיכי לעדכן . טיול מדהים שיהיה

miley2

New member
אני עכשיו ערה אתם מאמינות

איזה תוכנת במוח אני אבל .. :) אני עכשיו אחרי מסיבה מטורפת !! אם החברים עשינו מסיבה ענקית במלון !! כי ההורים שלי יצאו ולא ידעו על זה ובסוף הם תפסו אותי והענישו ): אסור לקנות דברים שבוע אבל כל הבנים והבנות אמרו לי שלהם מותר וחייכתי הם ממש חמודים !! ו..כל הבנות מהארץ היתקשרו אלי חוץ מי קים ( הילדה שזכתה באנה מונטנה הישראלית ) כי אני והיא הינו חברות ומתי שנשעתי היא התחילה לקנא ! אז היא לה התקשרה כולם אמרו לי שיעורים ולא כתבתי סוף כלך סוף והיה יום מטורף !! ואני מזה מצתערת אם אני תוכנת פשות אני נהנת וגם נהנת לשתף אתכם !! כי אתם כאלה חמודות !!! אז תודה לכם ! ואוהבת אותכם מאמריקה עד לישראל אלה !!

orpaz14

New member
חוופשי הזוי חח :)

נשמע חבל על הזמן :] תמשיכי לעדכן P: בת כמה את אגב?

miley2

New member
אני יודעת ! שזה נישמע לא אמין אבל ..

זה אמיתי !!! ואנחנו הרבה רבים !! הרבה הרבה אבל אני לא מדברת ( כותבת ) דברים לא אמיתים ולא טובים רק את הטובים !! :) ו.. אני בת 12

orpaz14

New member
חח כן אני בטוחה.. :)

נחמד מאוד, כבר חבר אה? P: חח בהצלחה :)

miley2

New member
הי!?

אני לא מנסה להיות רעה ! באמת אבל אם לא בלכם אל תאמינו !! וזה חבר של גיל 12 לא איזה משהו מיוחד ! .. סתם ! לא יפה שאתם לא מעמינו אבל זכותכם לא מאשימה :)

orpaz14

New member
לא אמרתי שאני לא מאמינה..

זה סבבה, פשוט לא רציני..נראלי בהצלחה איתו מאמי :]

miley2

New member
:) סורי סורי סורי !!

יוא ! סליחה ! באמת באמת ! אתמול בכיתי ! שראיתי את הגישה המזלזלת ואני לא מאמינה שלכם @ ! אבל אני מזה מבקשת סליחה על מה שכתבתי זה היה תוקפני .. והחיים שלי הם לא כזה סרט .. בישראל לא היה לי הרבה חברים ו.. קיצקיץ יותר טוב לי באמריקה והכי כיף לי לדבר בפורום .. בלי שום קשר .. היום הלכתי לסרט ולא גקניתי כלום כי אסור לי ואני שבועים לא עעדקן כי אנכנו נוסעים לאיזה מקום מוזר אבל היה סרט ממש יפה ! וחמוד ! ואתמול היה לי יום מעפן לגמרי ! אני חייבת שלעוף ! נאי הולכת אם ההורים שלי !! ביי וסורי שוב ותודה שאתם סופגים אותי ואץת הדברים שלי אוהבת אוהבת אלה!!

למעלה