../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif טוב אז אני כבר מנצלת../images/Emo85.gif

כן כן שוב סליחה שפשוט לא יוצא לי להיות פה פשוט אין לי זמן בכלל בחייים אין לי
גם הלימודים פה ממש קשים וגם יש לי מכשול בחיים לכן לא יוצא לי לכתוב פה הרבה, אבל אני מבטיחה לכם וזה כבר קרה שבקושי הייתי פה ואז חזרתי
זוכרים
|
|
אני מבטיחה שברגע שיהיה לי קצת קצת מנוחה בחיייים האלוווו אני ישר באה לפורום י-ש-ר!!!!!
יוווווווווווו

../images/Emo24.gifנוע'לה כנסי........./images/Emo24.gif

מה הלחץ....... אין בעיה מבינים את בכיתה ט....יש לחץ ברור מתקבל על הדעת!! אבל אל תדאגי לא נשכח אותך....!

motib4

New member
נועה!../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

באמת הרגשתי בחסרונך כאן...
טוב שעשית קאמבק לכאן!

לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

תודה רבה
יש לי המון המון בעיות עכשיו לא בקשר ללימודים בקשר לדבר מסוים, וכלן שה לי לכתוב בפורומים הרבה, אבל אני באמת מנסה
ואני בכיתה יא'
מתגעגעת עליכם כל כך
ואוהבת המוןןןן
אני באמת מנסה כמה שיותר, תראו מה יש לי? עובדת פרוייקט של שנתיים על מאפיות אנג'ל - שהבסוף אני מקבלת 5 יחות. עובדה בהסטרויה+בוחן כל שעור, שלפחות צריך לימוד לבוחן את כל החומר שלמדנו בואתו שעור שזה אומר 15 דפיי פוליו וזה לא קל לזכור הסטרויה
קרסים באלגברה כדי שיהיה לנו יותר קל יש לנו קוריסם שאחנונ נישארים עד הערב סביבות 8 כן שמעתם טוב, ועוד כל מיני דברים בנוס, הבעיות שיש לי
אני מנסה כמה שיותר לכתוב פה מישהי אחתר כבר הייתה נישברת, ללפעמים פשוט נימאס לי ואני אומרת למה אני חייהההההה
אני מתעצבנת זורקת הכל על הריצפה והולכת למחשב

Queen Balat

New member
פיסת פרוייקט ../images/Emo15.gif

לא יודעת למה, עם משעמם לכם, אתם יכולים לכתוב לי מה בשבילכם זה חבר
אל תרשמו לי שמות, כי זה לא עוזר.

karin agajany

New member
בשבילי חבר זה:

א. מישהי (לרוב) שתשמור איתי הרבה על קשר ב. מישהי שתמיד תהיה נאמנה לי ג. מישהי שתהיה לידי במצבים הטובים והרעים (לא יודעת אם זה אותו דבר כמו ב' אבל לא משנה...) ד. מישהי שתשמור את הסודות שלי... אני כתבתי את זה כבת, כי סודות נגיד אני יספר נראה לי רק לחברה ולא לחבר (ז'תומרת ידיד), והייתי מעדיפה שזאת תהיה בת לידי ב"מצבים הקשים" שלי...

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifכנסו(../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif)

אני ועומר בבצפר בשיעור מחשבים..... הודעה מעמר : אני היום לא יהיה פה כי יש לי גם אימון וגם הופעה ... אז נדבר מחר
חולה צעליכם

נשארתי בבית../images/Emo13.gif-->

"יום בריאות נפשית"
פשוט הלכתי ה-מון זמן ברצף לבצפר, ו...התחשק לי יום אחד להשאר בבית, אז אמא שלי הרשתה, אבל רציתי יותר היום, יום חמישי, כי יש לי שעה שביעית
ו....... דרך אגב-יש לנו אשכול פיס בבצפר
*חטיבה* ז'תומרת אנחנו לומדים במעבדות שמה טכנולוגיה ומדעים, ויש שם שירותים נ-קיים
:)))) אז בקיצ-קיצ...לא היה לי כוח שוב כמו כל יום לסוע בהסעה, ללכת ברגל שלושה רחובות.....ורק אז להגיע תשושה או רטובה...
ב'מת...החטיבה רחוקה לי מהבית נורא...אבל לפחות בבוקר אפשר להסיע אותי
-רשמית האייקונים המקופחים. תאמצו אותם אנשנושים!

שימו ../images/Emo23.gif

השבוע בפעם הראשונה בחיי הברזתי משיעור
ביום ראשון הברזתי משעתיים אחרונות של ביולוגיה (כי היינו צריכים להגיש תיקון בוחן ולא הכנתי אותו בדיוק
) והיום הברזתי משעה אחרונה ספרוט (כי לפני זה יש לי שעה חופשית וחברה שלי גם ככה נסעה הביתה עם ההורים שלה אז היה לי חבל להישאר לספורט... חחחחחחח)

Super Keshet

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo46.gif שירותים נקיים? לא יכול לה

יות
*מתקשה להאמין* אצלנו אין! יש לנו מעבדות מסריחות עם לבורנטיות מטורללות!

ruth yehuda

New member
הייייייייי זאתאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

שמתם לב שנעלמתי
פשוט יש לי בעיה במחשב, ואני כותבתמשיעור מחשבים.... דרך אגב קניצתי אתספר מפסר 27 של טובות השתיים מקניון רמת אביב, קניון מהמם
אז ביייייי

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif../images/Emo118.gifנועה!

ההודעה שלי לא עלתה אבל לא משנה... העיקר שאני ממש שמה לב שאת חסרה קצת אבל זה לא משנה כי כל אחד כותב כמה שהוא יכול...

אני כל כך שמחה עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

איזה יופי
בדקתי עכשיו את האי מייל שלי וראיתי שמישהו שאני מכירה ואיבדתי את הקשר שלי איתו החזיר לי תשובה להודעה ששלחתי לו באתר ח'ברה (אתר שמוצאים בו אנשים)
אני כל כך שמחה

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifאחותי בח'ברה

ד"א אבא שלי נכנס לשם כדי לראות אם מישהו זוכר אותו. עכשיו היה מקרה שהו נפל דרך איזה גג אזבסט וכמעט מת... בקצור, הוא כזה שואל פתאום כולם כזה "אההה זה שנפל מהגג אזבסט... כן, אני זוכר אותך!"

איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ההורים שלי קנו לי היום את ´מעריב לילדים´ (תודה שלי
)

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifאל תשכחו גם לקנות

שבוע הבא, טוב אני לא מכריחה אותכם ומצד שני אני לא ממש רוצה שתראו אותי והנושא לראיון, לא יודעת אם הוא משהו שאפשר ממש להתגאות בו, או שכן, אני פשוט לא רוצה... עזבו...לא משנה אם לא הבנתם... ודבר אחרון, מי שרואה את התמונה שלי בבקשה לא להיבהל!

למעלה