../images/Emo32.gif

היום בביצפר, אז שני ילדים שמו שלט מעל השולחן שלהם (הם בשולחן שצמוד לקיר בסוף הכיתה) "הימורים-חמש אבנים ורולטה"-משו כזה...הרולטה זה לא מה שהיה כתוב, היה כתוב משו כזה...שמהמרים...נו...איך קוראים לזה... שכחתי
בכולופן, זה היה קורע

../images/Emo32.gif (לא, לא כתבתי פעמיים)

היום אני וחברה שלי התכתבנו בשיעור גאוגרפיה, ואז כזה היא אומרת לי כזה בתנועות עיינים שהיא הולכת לזרוק לי את הפתק, ואמרתי לה שעדיין לא כי המורה בדיוק הסתכלה, ואני כזה עושה לה "סבלנות" עם האצבע ואז שאני מסתכלת כזה וכותבת מה שהיה על הלוח פתאום היא זורקת וזה פוגע לי כזה בראש וזה היה קו-רע
אולי זה לא נראה לכם מצחיק עכשיו, אבל כשאני כזה מנסה להתרכז ולהבין כדי שהמורה שלנו לא תשים לב שאנחנו מתכתבות, אז פתאום כדור נייר מכווץ פוגע לי בראש...ואני כזה "הא
"
עד שהבנתי שזה לא אחר מהפתק היקר של חברתי. לפחות זה לא היה ה"טו-טו" הפופלארי כל-כך בכיתתנו עכשיו.

../images/Emo6.gif

ואני כזה, ואת כזה, ואנחנו כזה "ואוו" ואת כזה, ואז כזה, כאילו כזה, כזה, כזה מגניב כזה, נכון
טוב שלא הגזמתי עם ה"כזה"...סורי, רק עכשיו שמתי לב להודעה שכתבתי מקודם גדושת ה"כזה". סלחו לי. סולחים? יופי. לא סולחים? תביאו טופי

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifשרון../images/Emo70.gif

כשקראתי ת'הודעה שלך פשוט התפקעתי מצחוק...
*מתפקעת מצחוק
* וגם עכשיו חטפתי התקפת צחוק
בקשר ל-"טו-טו" אצלינו קוראים לזה "טפו טפו"... לאח שלי היה חבר שהיה לא "טפו-טפו" (או "טו-טו") עם כוונת ופנס
פשוט "טפו-טפו" מקצועי...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

את נשמעת כמו אחד מהדכאונות שלי. *מסרים אייסי מסנג'ר אימייל וואטאבר
שפכי*

A d i d a

New member
אריאלה

1)אני בטוחה שמה שעובר לך עכשיו בחיים לא שווה שלחיים שלך לא יהיה טעם תאמיני לי. 2) שפכי 3) גם אצלכם הכתב כזה גדול..??

../images/Emo144.gifבקשר לכתב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

עדי- בקשר לכתב לא זה לא גם אצלנו זה לפי מה שהחלטת שהעיצוב של הדפדפן שלך יהיה אם את רוצה לשנות את הגודל את לוחצת על תצוגה
גודל טקסט
ואז את בוחרת את הגודל הרצוי הבנתוש

RinRan

New member

*ממשיכה את ענבר* ...ואני, אישית, ממליצה על גודל- הקטן ביותר, או אם יש לך מחשב באנגלית אז- smallest. זה פשוט הכי יפה והכי אלגנטי ואני מתה על זה!

A d i d a

New member
אוף אתם לא יודעים....

יש לי כאלה טיקים בעין הימנית, וזה נראה לי ממש פסיכולוגי כזה כי אני רבתי עם חברה שלי ועכשיו היא כל הזמן מסתובבת עם החברה הכי טובה שלי וזה מזה עולה לי על העצבים ובכלל עוד מעט יש לי בחינות הרשמה למגמת אומנות ותאטרון בתיכון ממש טוב שאני ממש צריכה להתקבל (לאון) והוא ברמה"ש ואני גרה בהרצליה ובמגמה החליטו שזה 70% רמה"שניקים ורק 30% חוצניקים! אני שחקנית טובה ויש לי מונולוג טוב אבל אני ממש בלחץ. ועוד- תקופת המבחנים שלי מגיעה ו... אאאהההה יוציאו בפסח גיליון לתיכון לכל התלמידים ואני חייבת שכל מקצוע שלי יהיה מעל 85. בדרך כלל אני מקבלת +90- אבל למשל במתמטיקה קיבלתי בתעודה 82 ובקיצור... אאההה הטיקים האלה מעצבנים אותי!!

RinRan

New member

בקשר לחברה שלך- עדידוש תהיי את הבוגרת ותשלימי איתה
אני בטוחה שהכל יהיה בסדר בסוף
ובקשר למגמה שאת מנסה להתקבל אליה- ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

A d i d a

New member
אבל קארין... ../images/Emo4.gif

דיברתי עם החברה שלי והסיבה שהיא לא דיברה איתי ממש מפגרת ואז אמרתי לה "חבל, כי עכשיו אנחנו אף פעם לא נחזור להיות חברות טובות כמו שהיינו" ומה היא אמרה? "חבל". חצופה! ותודה על ה

למעלה