אני פורים

Limbonic Art

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo154.gifאני פורים../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

ובכן, אי אפשר להתעלם מזה .. או לדחות, כי פורים כבר מתקרב אלינו בצעדי ענק! אז מי עדיין חושב שפורים זה לא רק לילדים או לחלופין זו הזדמנות טובה להשתעשע ולהיות ילד/ה? מה התחפושת שלכם חברי וחברות הפורום? או אפילו סתם- אתם הולכים ללבוש משהו קצת יוצא דופן? אשמח לשמוע

korpiklaani

New member
הממממ יש בעיה

אצלי כל יום פורים :D אולי אשים ראסטות בצבע סגול וכחול ויעיפו אותי מהעבודה
פורים שמח לכולם

Limbonic Art

New member
../images/Emo45.gif

למה יעיפו אותך מהעבודה? פורים מותר! אני נראה לי אלבש איזו שמלה עם שרוולים מנופחים וגם תוספות שיער אגב מאיפה ראסטות? אני מזמינה מברלין כי בארץ יש את מוסך השיער וכל אחד כזה עולה איזה 15 ש"ח וזה המון בשביל שטות כזו.

korpiklaani

New member
המממ

פעם הייתי קונה במוסך שיער, אבל זה באמת יקר, חומר לא שווה בכלל , מתפרק מהר מאוד גם. אז עכשיו מזמין מחו"ל <ארה"ב> וגם לא כזה הרבה, כי אני שם על הראש הרי רק בנגיד הופעות ופורים

gabriel1349

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אני באמת זקן מידי לזה אך אולי, אולי אשים איזה נעליים מלונדון מפחידות וחריגות

e i t a n 1 2 3

New member
האמת היא ששנה שעברה..

התחפשתי לזמר רוק -משהו כביכול מחאתי.אבל זה הרגיש איכשהו הזוי ואידיוטי,קצת פטתי מבחינת ההרגשה,כמו סבא ששם עגיל בגבה...

Limbonic Art

New member
יותר טוב!

ללכת לעבודה עם תחפושת זה מבאס , כי את עובדת. ככה את יכולה לצאת לאן שאת רוצה, עם מה שאת רוצה ועם מי

להתחפש לעבודה זה טוב

את משתטה בפני כולם, ולא משנה אם רצו ותכננו או לא. ועם ההשתטות הזאת, היום נהיה שמח יותר.

gabriel1349

New member
בקיצור

אנחנו זקנים לפורים לפחות שיהיה משלוח מנות טעים, זה מותר לנו

בלעכס

אני בכלל לא אוהבת את החג הזה, במילא 90% מהמדינה הזאת מלאה בצבועים, אז בשביל מה עוד תחפושת, גם ככה הם משחקים אותה מה שהם לא. מיותר כל העניין הזה בעליל :(

gabriel1349

New member
למה ?

לילדים זה נחמד, כמו חג ליל כל הקדושים רק בגירסה טיפה יותר צולעת. כמובן מותר לך להרגיש כך או כך כלפי חג כזה או אחר , אך מה הקשר צביעות? זה תחפושות

p019

New member
סליחה?

איך אתה יכול להשוות בין חג שמתרתו לשמח לחג שמתרתו להפחיד ילדים? נכון שכל הידע שלי על חג כל הקדושים מגיעה מסרטים וסדרות - אז לפחות החג כפי שהוא מוצג שם - הוא תמיד נראה לי כדבר נורא ביותר.

gabriel1349

New member
להפחיד ילדים?

הם הרי מתחפשים לרוחות רפאים, מכשפות, ערפדים הם מתחפשים ויש להם מנהג גם לאסוף מבתים ממתקים "ממתק או טריק" - מנהג ידוע אצל נוצרים
חג מגניב! סרטי האיימה של ליל כל הקדושים זה משהו אחר לגמרי...

Limbonic Art

New member
מממ גם וגם, זה חג במקור פאגני בכלל

וכיום ילדים חוגגים אותו בתחפושות וכשיש סרטי איימה הם הולכים לישון
הייתי לפני 3 שנים בלונדון בדיוק בחג והיה הזוי ומגניב
והנה עוד פרטים על החג מקורו ומנהגיו: http://www.metalist.co.il/ArticlePrivate.asp?id=172

korpiklaani

New member
אמל'ההההה ../images/Emo151.gif

סתם נו אז בעצם האיימה זה סממנים של מכשפות וכל מיני אלילים ורוחות מתקופות של עובדי אלילים? והחג עצמו נחגג במטרה של כייף וממתקים? להם אין אבל אוזני המן

gabriel1349

New member
כתוב שם הכול

אוזני המן זה לא כזה מציאה. אגב, גם אצלנו יש הרי את "המן הרשע" בדיוק כמו שאצלהם יש רוחות , שדים ומכשפות. רק ששם הסיפורים הזוים ובכלל חג מעניין יותר לטעמי

למעלה