אני פורים

Limbonic Art

New member
הייתי עם קבוצת "ויקה" בזמנו

נשים קצת מוזרות עם בגדים מעניינים אהבתי את האווירה של אותו חג , גם אם אצל הקבוצה הספציפית- הוא היה יותר בעצם "סמהאין". ילדים באו עם סדינים על הראש וביקשו יפה ממתקים
החברה שהייתה איתי נבהלה קצת

korpiklaani

New member
קיצר

השרשור לא הלך... מה בנוגע ללפתוח רשימת נושאים כמו שעשינו עם השרשור שאלות לסקרנים מבחוץ וכל אחד יצביע
לתחום המעניין אותו/ה? <כן, גנבתי לך את הרעיון, שלא יילך אם רק אני את , גבריאל, איתן, P012 ואילי השתתפו בו>

לא הלך?? הלך

אני לא מבינה, אנחנו מנסים לעשות פה לונה פארק המוני של אלף משתתפים? הרשימה שנתת ארוכה ויפה, היא גם מלאה של אנשים שיקרים ללבי. משום מה משרשורים יפים אנשים פה לא מרוצים. אני מרוצה. ותסיר את המילה "רק" מהמשפט האחרון הזה, אנחנו לא רק, אנחנו הרבה מאוד.

korpiklaani

New member
טוב, אני מתנצל ואת צודקת

פשוט כן היה נחמד אם היה כאן יותר גיבוש. יש כאן הרבה יותר כותבים בפורום והם צצים רק לעיתים רחוקות. בשרשור "התפקדות פברואר" הרבה התלוננו שריק כאן בדרך כלל , אבל לא נראה שכמה מהם הולכים לעשות משהו בנידון וכמו שנאמר- חבל. מה שלא יהיה אי אפשר להכריח אף אחד , ואנחנו נהנה לנו
ושוב סליחה שעצבנתי אותך עם "הרק"

Limbonic Art

New member
אני מבינה את מה שנסית לומר

יחד עם זאת כשהיה מפגש פורום ועוד לא הצטרפת, היה כאן הרגשה שלא יבואו יותר מ-3 או 4 אנשים (ומצידי היה גם זה בסדר) בסוף באו 10! והיה נחמד מאוד אגב אם כי אולי טיפה מוקדם מידי, וחצי מאלה שהגיעו למפגש כבר לא כותבים פה

Limbonic Art

New member
מה שרציתי לומר שגם 3 , מספיק לפעמים

ועכשיו זה יותר
*סגרתי את הדף לפני הפואנטה כי הבוס נכנס לי לחדר

למעלה