שאלון פסח!!

JULI4561

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo162.gif../images/Emo157.gifשאלון פסח!!

מפורום 326 שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? האם צריך להאריך את חופש פסח? אם כן-בכמה זמן? קיבלתם עבודות לפסח? מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? ובאיזה שעות אתם קמים? שומרים כשרות? עושים ניקיון פסח? עושים סדר פסח? אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? מה אתם מתכננים לעשות בחופש? טסים לחו"ל? לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? אוהבים מצה? נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? אכלתם פעם מצהפיצה? אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות? אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג? ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... חג שמחחחח לכולם

נקודונת

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo156.gif../images/Emo155.gif

שמחים לצאת לחופש? איזה חופש? נכנסתי לעוד הפקה. אני עובדת מהבוקר עד הלילה (מנהלת הפקה ועוזרת תפאורנית חשובה ומגניבה שכמותי..
) אם לא -למה..? אבל כן, אני שמחה שיש עוד הפקה
האם צריך להאריך את חופש פסח? כן, כדי שיהיה גם לי זמן לחופש אם כן-בכמה זמן? עוד שבוע. קיבלתם עבודות לפסח? יותר מידי
מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? מתמטיקה באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? מתי שאני חוזרת אני מתמוטטת והולכת לישון ובאיזה שעות אתם קמים? סביבות 8-9, תלוי מתי מתחילות החזרות. שומרים כשרות? כל כך לא, שזה טראגי. עושים ניקיון פסח? ממש לא. עושים סדר פסח? מה נראה לכם? אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? מה אצלנו? מה אתם מתכננים לעשות בחופש?חזרות ובניית תפאורה. טסים לחו"ל? הלוואי. לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? כל כך לא. איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? הטיפוס שבונה תפאורה לבגרות של מישהי במקומה ומפעיל סאונד. אוהבים מצה? פיכס, לא. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? סביר. אכלתם פעם מצהפיצה? לא..
אם כן-היה טעים?
כבר התחלתם לנקות? את האודיטוריום. אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אני לא מתכוונת להתחיל בכלל. אתם בכלל מתכוונים להתחיל? זהו, שלא. מה אתם הכי אוהבים בחג? את החופש. ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... הפקתי, תיאטרוני, תפאורתי, לחוץ והכי כייפי בעולם.

Fergie7

New member
יאללה זורמים...

שמחים לצאת לחופש? נחשו. אם לא -למה..? למה שאני לא אהיה שמחה?? האם צריך להאריך את חופש פסח? הוא סבבה ככה. יעני גם ככה עוד מעט החופש הגדול. אם כן-בכמה זמן? קיבלתם עבודות לפסח? יאפ. מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? מת' דעע באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? 3 ככה, אוי איפה שיחות הצ'ט שלנו, אה?? ובאיזה שעות אתם קמים? סביבות 2. שומרים כשרות? לא חחח אני כופרת. עושים ניקיון פסח? נקיון בכללי יעני, לא עם חמץ וזה. עושים סדר פסח? כה. אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? דודים.. מה אתם מתכננים לעשות בחופש? לישון כמובן, וסתם חברים, ת"א, וצפון. טסים לחו"ל? לא. לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? אלוהים גדול. איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? ממ גם וגם, אני כל היום ישנה ואז בערב יוצאת. אוהבים מצה? לא. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? כן. אבל משמין X: אכלתם פעם מצהפיצה? כן XD אם כן-היה טעים? נראלי. לא זוכרת. כבר התחלתם לנקות? לא. אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? ממ אולי אמא ניקתה. חחח עזבו'תי. אתם בכלל מתכוונים להתחיל? אני אישית לא. מה אתם הכי אוהבים בחג? קיינדלעך D: אה וחופש. ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...סבב לקבב D:

randu

New member
&^%$#@^%$#.

שמחים לצאת לחופש? מאוד. זה בא בתקופה כ"כ טובה. אם לא -למה..? האם צריך להאריך את חופש פסח? עוד שלושה ימים היו באים מעולה
אם כן-בכמה זמן? למעלה.
קיבלתם עבודות לפסח? אכן כן.
מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? מתמטיקה ואנלגית.|מקיא|. באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?סביבות 4 וחצי.
ובאיזה שעות אתם קמים? סביבות 1 וחצי-2.
שומרים כשרות?בוודאי.
עושים ניקיון פסח?בוודאי.
עושים סדר פסח?בוודאי.
אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? סבתות..משני הצדיים. משלבים.
מה אתם מתכננים לעשות בחופש?לישון. המון.
טסים לחו"ל?הלוואי..
לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?לישון? כן,תאמינו לי שכן. איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?ביתביתביתבית.
. אוהבים מצה?ככה-ככה. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?
. אכלתם פעם מצהפיצה?
אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות?
אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג?חופש..
ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...משחרר ומרגיע..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

randu

New member
חופשי. ג'ול,את,דנה ואני.

זה מה שהיינו עושים בחופשים. והחברה המוזרה שלה..
ג'ול לא הייתה תמיד באה. אבל אני,את ודנה היינו קבועים בצ'ט.

mikmikonet

New member
פסח פסח פסח ../images/Emo23.gif

שמחים לצאת לחופש? בטח! אפילו שיש המון לימודים
אם לא -למה..? האם צריך להאריך את חופש פסח? לא יודעת, אני חושבת שכן
אם כן-בכמה זמן? עוד שבוע? 4 ימים? קיבלתם עבודות לפסח? המון לימודים... יש לי מתמטיקה, ללמוד למתכונות ומבחנים (תנ"ך, לשון, ביולוגיה, פסיכולוגיה, אומנות....) מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? הסטוריה וביולוגיה!
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? זה בא בהדרגה- בהתחלה כמו תמיד, בין 11 ו-11 וחצי, לאט לאט מתחיל להיות 12... וכו'
ובאיזה שעות אתם קמים? כנ"ל, בהדרגה. זה נע בין 8 ל-11 וחצי. שומרים כשרות?
בטח עושים ניקיון פסח? כן! כמובן. אני עוד לא סיימתי ממש ממש את החדר שלי. עושים סדר פסח? ומה ההבדל בין זה לבין הסעיף הקודם? אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? דודים
מה אתם מתכננים לעשות בחופש? לעשות כייף, שופינג
ו... ללמוד כמובן. טסים לחו"ל? לא. בחיים לא טסתי לדעתכם תספיקו ליישם את כל התיכנונים? הלוואי איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? נשארים בבית
אבל גם אוהבת לצאת אוהבים מצה? כן! בניגוד לכולם
אני אוהבת נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? זה טעים, אבל יש יותר טעימים על מצה אכלתם פעם מצהפיצה? לא נראה לי
איך זה? אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות? אוף, זה חוזר על עצמו
אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?
אתם בכלל מתכוונים להתחיל?
מה אתם הכי אוהבים בחג? את המשפחתיות, תחילת האביב, והבגדים החדשים
ועוד המון דברים! ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... מלא לימודים אך מלא כייף

mikmikonet

New member
אה! אוי אני כזאת נעל ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"סדר פסח"... חשבתי שסדר כמו ניקיון ולא כמו ליל הסדר
אויש נו מה יהיה איתי.

עונה עונה עונה../images/Emo11.gif

שמחים לצאת לחופש?ב-ר-ו-ר
אם לא -למה..?
אני לא מאמינה שמישהו ענה על זה! האם צריך להאריך את חופש פסח?לכל החיים
אם כן-בכמה זמן?אמרתי,לכל החיים! קיבלתם עבודות לפסח?רק עבודות?שיעורים לכל החיים
מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?מתמטיקה,ספרות
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?חצות,השעות הקטנות של הלילה או מתי שאני עייפה
ובאיזה שעות אתם קמים? בין 10 ל11 בבוקר
בד"כ שומרים כשרות?כן עושים ניקיון פסח?עשיתי כבר עושים סדר פסח?כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?סבא סבתא,בנתניה
מה אתם מתכננים לעשות בחופש?לעשות חיים
טסים לחו"ל?לא,הלוואי
התגעגעתי לנתב"ג לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?אני מאמינה שכן
כבר ייסמתי את הרוב איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?יוצאים כ-ל יום,ברוב הימים
אוהבים מצה?קשה לי לאכול מצות עם הגשר אז אני חושבת שאני יוכל מצה רטובה וכן למה לא,זה סבבה מצה
נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?ב-ר-ו-ר אין יותר טוב משוקולד שחר מרוח על מצה! אכלתם פעם מצהפיצה?שזה?!
אם כן-היה טעים?
כבר התחלתם לנקות?סיימתי אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?
סיימתי אתם בכלל מתכוונים להתחיל?
סיימתי יאאלה שלכם!
מה אתם הכי אוהבים בחג?אפיקומן&$#&$#חופש^&W$#^#W ולסיכום- [השלימו כרצונכם..]פסח זה כיף
הפסח שלי יהיה...כיף

randu

New member
גמני סבא סבתא בנתניה..../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אימאלההההההההההההההההההההה. אנחנו באמת דומים.

תראה כמה דברים אנחנו דומים../images/Emo26.gif

-קים
-מגמת תאטרון
-שמלכת היופי מכוערת -סבא סבתא שגרים בנתניה -עושים את ליל הסדר אצל סבא וסבתא בנתניה אמאל'ה

randu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחים שהופרדו בליידתם?
זה באמת מפחיד! אגב סיוצ',יש לך מסנ'/אייסי?

../images/Emo54.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo157.gif

עושים סדר לקראת החג אפרת אמיתי, מתמחה בטיפול זוגי ומשפחתי בת.ל.מ, תתארח במוצאי שבת בפורום חמותי ואני ותייעץ בענייני יחסים משפחתיים לקראת החג: סדרי ישיבה, מתנות, סכסוכים, העלבות ועוד. רוצים לעבור את החג בשלום? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=610&msgid=96201548 סופשבוע נעים

L U Z I A

New member
היי תקשיבו../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

צריכים להזיז את השעון שעה קדימה
פתאום נזכרתי ואני בעצמי שכחתי לכוון אז שלא תחשבו שעכשיו מוקדם
אה ופסח שמייח

Sahar 11

New member
תמונות חדשות

שראיתי טיירה
הרגליים שלה ממש לא יפות

למעלה