שאלון פסח!!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif OMG

תודה שהיא החזירה לכהה
מושלמת פשוט תודה רבה

randu

New member
וואי,היא באמת נראית../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif.

העיניים,העיניים.

randu

New member
בכללי נראית טוב.../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif חוץ מהשיער

.

L U Z I A

New member
הרגליים לא, אבל הפנים כן../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

חמודה

L U Z I A

New member
בזרימה../images/Emo15.gif

שמחים לצאת לחופש? דה
אם לא -למה..? מי הכאפות? האם צריך להאריך את חופש פסח? זה חייב להיות שבועיים ויומיים. זה לא יכול להיות פשוט שלושה שבועות?!
אם כן-בכמה זמן?
קיבלתם עבודות לפסח? לא משהו מיוחד בכלל, רק הרצאה באנגלית ובהיסטוריה, עבודה בתנ"ך, 1000 דפים במתמטיקה והדובדבן- תרגילים בפאקינג אסטרונומיה. כאילו מי לומד את המקצוע הדפוק הזה?! מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? מכולם
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? מתי שאני עייפה, מזתומרת ובאיזה שעות אתם קמים? תלוי מתי הלכתי לישון.. בדרכ זה עשר שעות
שומרים כשרות? כן מה לא אוכלים חמץ וכאלה... ואמא שלי קנתה קורנפלקס כשר
עושים ניקיון פסח? בקטנה עושים סדר פסח? כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? דודים... למרות שאני שונאת לעשות אצלם
מה אתם מתכננים לעשות בחופש? מלא דברים טסים לחו"ל? לא
לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? ליישם זה עם ש'
ואני מקווה איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? תלוי אוהבים מצה? רק עם שוקולד ממרחית!
כשהייתי בגן בפסח הייתי עובדת על הגננת שלא הבאתי אוכל ואז היא הייתה נותנת לי מצה עם שוקולד
נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? דה
אכלתם פעם מצהפיצה? לא
אני מכירה רק מצהברייט... אבל אהבתי את השם
איך מכינים?
אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות? לא אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? משתדלת לדחות אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג? לישון ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... קול!

Plaztyk

New member
באיחור כרגיל..

שמחים לצאת לחופש? ודאי האם צריך להאריך את חופש פסח? קצת כן 0_0 אם כן-בכמה זמן? להשלים לחודש.. קיבלתם עבודות לפסח? אוהו -__-" מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? הסטוריה באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? 4.. ובאיזה שעות אתם קמים? 5 XD שומרים כשרות? מפתאום עושים ניקיון פסח? חחחחחח עושים סדר פסח? סתם ארוחה ואלכוהל אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? סבתא ברורXD מה אתם מתכננים לעשות בחופש? כלוםD: להתבטל בחוץ עד הבוקר! פיזדץ! טסים לחו"ל? אחרי פסח דווקא. לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? מזה לאXD איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? יוצאת. אוהבים מצה? כן בתור נשנוש, לא כתחליף ללחם. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? נופ. אכלתם פעם מצהפיצה? כן. זוועה. כבר התחלתם לנקות? חיח. אתם בכלל מתכוונים להתחיל? לא.... מה אתם הכי אוהבים בחג? את החופש.. ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... בןןןןן זונהההה~!

למעלה