always be me mc

New member
נייס

שיהיה בהצלחה עם המסלול החדש
אגב מיותר לציין שאני מקנאה בך על שאתה יודע מה אתה רוצה מהחיים שלך ואני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי בכלל
אבל מה לעשות שככה זה, התקווה היחידה שלי היא שבסופו של דבר אני כן אדע ואחליט באשר למה שאני רוצה לעשות בחיים.

nimix

New member
יפה מאוד

אוניברסיטה פתוחה זה אחלה רעיון, יש לכל אחד הזדמנות ללמוד מה שהוא רוצה ללא תנאי קבלה למעשה ( רמז: פסיכומטרי!) ויש לך הזדמנות להוכיח את עצמך ואיזה לימודי אנגלית בדיוק? וחג שמח לכולם כמובן...

spelling

New member
חח היי נמרוד..

קודם כל פסיכומטרי גם אם לא חובה כרגע אני יודע שיש לו תוקף של 7 שנים...ותמיד טוב שיש ת'קלף הזה בכיס... ואני ניסיתי כבר ללמוד אוניברסיטה ולא הצלחתי 10 שעות לשבת כל היום רק שעה הפסקה...זה מחרפן!גם כולם היו גדולים ממני חחח ומאוד חשוב לי הענייןש ל ספורט הוא חלק עיקרי בחיים שלי כבר מגיל 5 אני לא מסוגל לזנוח אותו..ומה יכול להיות הכי כיף בעולם יותר מלהיות מדריך חדר כושר להתעסק בספורט רוב היום עם אנשים בגילי וחברים..ותוך כדי ללמוד בפנאן בכיף בבית עם שוקו של אימא חחח! ולגבי התואר אני מתלבט בין חינוך (שאפשר פשוט אחר כך התמחות במה אתה רוצה לחנך-אנגלית וכאלה...) לבין תואר באנגלית שיש סיכוי טוב שמקבלים איתו תעודת מתרגם שזה מאוד מכובד...וכשלומדים תואר לאנגלית מניח שיש הרבה חוקים של דקדוק וספרות אנגלית ומורשת אמריקאית ובריטית כנראה..זה נחמד! העיקר בסוף לדעתי שכל אחד יילמד ויעשה משהו בחיים שלו..ולא לבזבז אותם! נמרוד מתי הפסיכומטרי כבר???????!!!!!!!!

nimix

New member
been there done that

מסכים איתך, זה טוב שיש הפסיכומטרי ביד, ואם יש לך ציון שמתאים למה שאתה רוצה ללמוד - מה טוב. עשיתי אותו השבוע !!! יום רביעי בבוקר... היה לא רע פרט למילולי שהיה קשה יחסית, והייתה הסכמה גורפת לגבי זה. אז נקווה לטוב מה שחשוב לי זה הכמותי יותר מכל חלק אחר ( אנגלית כבר יש לי פטור ..) only time will tell ואם ספורט זה מה שאתה אוהב ( שכחתי לרגע בן כמה אתה) אז לך על זה ! זה יחסית לא הרבה זמן לעשות תעודת מדריך חדר כושר נכון? אז תעשה את זה קודם, אח"כ אתה יכול לעשות תואר באנגלית אם זה מה שתרצה במקרה יש לי 2 בני דודים שלמדו חינוך, אחד בכפר הירוק ואחד במכללת K בבאר שבע ,ושניהם לא עובדים בזה בכלל... סיפור ארוך אבל שוב, לנסות תמיד אפשר, מורה בארץ לא כל כך משתלם ( במיוחד למורה מתחיל) אז תחשוב על זה ובשביל להיות מתרגם, מספיק לך לעבור קורס - אתה לא צריך 3 שנים תואר באנגלית, מה גם שאני ראיתי אנשים שלומדים את זה וזה המון המון חומר ! אתה לא מבין איזה ספרים עבים הם צריכים לקרוא, ועוד מאמרים אקדמיים וכו' אבל אין שום מניעה שתעשה מה בראש שלך , ותהיה שלם עם ההחלטה. אפילו נגיד אם תתחיל ( לצורך העניין) אנגלית, ובסוף שנה א' תראה שזה לא מתאים לך , אז אתה מפסיק.. לא קרה כלום, גם אני עשיתי את זה ועוד הרבה אחרים

spelling

New member
מה שהרבה לא יודעים...

שללמוד חינוך זה יכול הליות מאודדדדדדד משתלם אם יודעים איך לעבוד עם זה.. מורה בבצפר שמשמש כמורה פרטי אחרי הצהריים משתכר סופהחודש בהמוןןןןןןןןןןןןן כסף..המשכורת של בצפר זה דמי כיס ליד מה שעושים בחודש משיעורים פרטיים...ועוד באנגלית כמוני...אני לומד גם הוראה מתקנת כך שהשיעורים פרטיים עולים לתלמיד הרבה יותר..תחשוב 2-3 שיעורים פרטיים ביום כלא חד 120 שקל...זה יוצא הרבה ואם יש יותר זה אחלה... להיות מאמן כושר זה חודשיים קורס...ובזה גם יש שיעורים פרטיים שמגיעיל ל 180 שקל שעה..ככה שכלכלית אין יל דאגה משניהם אני יכול לעשותה רבה כסף:) אבל שוב זה מה שאוהבים..ואני גר בעיר שכל הזמן מחפשים מורים לאנגלית..פרטיים ובבצפר..רק שלשום ראיתי 2 מודעות! ואני בן 20..

spelling

New member
אה ושכחתי...

חח איזה חופר אני! אני רק בן 20..חסכתי המון כסף בשנתיים האחרונות! תחשוב שאין יל אחריות על כלכלת בית או משהו ילדים וכאלה...מעוד כמה חודשיםש אני מתחיל לעבוד בחדר כושר הכסף הולך רק לבנק לפק"מ...ככל שיש יותר כסף הריבית כל 3 חודשים צומחת יפה...ובגלל הציונים שלי של הבגרות יש מצב אני אקבל מלגה וזה חוסך המוןןןןןןןןןןןןןןן..תחשוב שכל חודש אני רק מכניס כסף..ההכנסה יותר גדולה מההוצאה במקרה הזה(אני בכוונה לא עושה אשראי כדי לא להתפרע חח) ואז כשאניא תחיל לנהל חיים כמו גדול חח אני אהיה מסודר..צריך חשיבה מסודרת וכלכלית בשבילה דבריםה אלה..לא לעשות ואז חלהתחרט..אלא לחשוב ואז לעשות!

nimix

New member
זה יפה

אם אתה מתכנן ככה , לא הרבה חושבים אותו דבר וזה פלוס אדיר שאתה כבר יודע בדיוק מה אתה רוצה ללמוד ולעבוד..

spelling

New member
נמרוד כפרעליך!

בוא נעשה כסף ונפתח קבוצת תמיכה לנפגעי פסיכומטרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nimix

New member
מישהו אמר כסף ? ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

אני לא אתנגד אתה יודע, בדיוק היום חשבתי על רעיון - מה היה קורה אילו.... מה היה קורה אילו מועד מסוים ( נגיד מועד אפריל שעברנו או מועד יולי הקרוב) אף אחד לא ייגש לפסיכומטריקס ( וכמובן לא ישלם) נראה אותם אז מה הם יעשו.. תחשוב על זה, אף אחד (!) לא משלם לבחינה הפסיכומטרית, אין להם הכנסה, הם יתחילו לעשות חושבים, אני תוהה איזו השפעה יכולה להיות מזה... המ....

always be me mc

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo162.gif../images/Emo159.gif../images/Emo161.gif../images/Emo156.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

אבל מה הקשר של המומיה ליציאת מצרים? lol

יואו...תראו מה כתוב בצארמנד נט:

Alyssa Milano got a new role in a ABC comedy Show. The producer is Kristin Newman - she was already writing episodes for "How I met your mother". Until now, the show has no name! Source: The Hollywood Reporter זה נכון?אליסה תשחק בסדרה חדשה?מגניבבבבבבבב
...

למעלה