been there done that
מסכים איתך, זה טוב שיש הפסיכומטרי ביד, ואם יש לך ציון שמתאים למה שאתה רוצה ללמוד - מה טוב. עשיתי אותו השבוע !!! יום רביעי בבוקר... היה לא רע פרט למילולי שהיה קשה יחסית, והייתה הסכמה גורפת לגבי זה. אז נקווה לטוב מה שחשוב לי זה הכמותי יותר מכל חלק אחר ( אנגלית כבר יש לי פטור ..) only time will tell ואם ספורט זה מה שאתה אוהב ( שכחתי לרגע בן כמה אתה) אז לך על זה ! זה יחסית לא הרבה זמן לעשות תעודת מדריך חדר כושר נכון? אז תעשה את זה קודם, אח"כ אתה יכול לעשות תואר באנגלית אם זה מה שתרצה במקרה יש לי 2 בני דודים שלמדו חינוך, אחד בכפר הירוק ואחד במכללת K בבאר שבע ,ושניהם לא עובדים בזה בכלל... סיפור ארוך אבל שוב, לנסות תמיד אפשר, מורה בארץ לא כל כך משתלם ( במיוחד למורה מתחיל) אז תחשוב על זה ובשביל להיות מתרגם, מספיק לך לעבור קורס - אתה לא צריך 3 שנים תואר באנגלית, מה גם שאני ראיתי אנשים שלומדים את זה וזה המון המון חומר ! אתה לא מבין איזה ספרים עבים הם צריכים לקרוא, ועוד מאמרים אקדמיים וכו' אבל אין שום מניעה שתעשה מה בראש שלך , ותהיה שלם עם ההחלטה. אפילו נגיד אם תתחיל ( לצורך העניין) אנגלית, ובסוף שנה א' תראה שזה לא מתאים לך , אז אתה מפסיק.. לא קרה כלום, גם אני עשיתי את זה ועוד הרבה אחרים