- עוף ברוח שבועות

רוני דלומי מגיעה ל-../images/Emo43.gif אנשים

רוני דלומי "באה אליכם"! רוני דלומי - זוכת העונה השביעית של כוכב נולד תגיע בשעה 17:00 לפורום התכנית הרשמי בתפוז כדי לענות על שאלותיכם. רוצים לשאול אותה משהו? זה הזמן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=836&MessageId=141599427
יש לכם מתכון גבינה מתוק לשבועות? אולי תזכו בפרס! פורום קינוחים ומנות אחרונות מזמין אתכם לשתף אותו בקינוחי גבינה מקוריים ואולי לזכות בספר החדש "ששת העוזר שלך במטבח": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=141556975

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif../images/Emo158.gif - עוף ברוח שבועות

למרות שזה קצת לא כשר, בשר עם חלב, אבל לא חשוב D:.. אז, לשאלה המתבקשת: סאם או דין? ונימוק!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשבועות../images/Emo23.gif

חג הגבינות... חג צמחוני3: קולולולולוש. [לא שמישהו שם על זה בימינו, אבל היי, בעיקרון זה *אמור* להיות חג צמחוני >_>;] ובתשובה לשאלה שלך- היצ'ול!

NoAmItA ChAn

New member
זה החג עם המאכלים הכי טעימים!!

פשטידת פסטה, עוגות גבינה, בלינצ'סים, עוד פשטידות, עוד עוגות, עוד בלינצ'סים - החג הכי טעים שיש *________*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבזה אני אאלץ להסכיםXD

כי אני פשוט אוהבת גבינות ומוצרי חלב ודברים כאלה~~~~ ... יופי עכשיו בא לי בלינצ'סים;_;

Hadar way

New member
חחח הודעה מתוחכמת

בלינצ'סים זה אלוהי, ודודה שלי מכינה סוג של עוגת גבינה בכוסות קטנות וזה כ"כ טעים *-*

NoAmItA ChAn

New member
אומגאש, גדולללל!!

אני גם רוצה עוגות גבינה בכוסות!!! יש לך את המתכון או מאיפה היא לקחה את זה? D: בון ג'ובי 3> דין ווינצ'סטר
וזהו D:

Hadar way

New member
זה לא ממש מתכון אני חושבת

היא פוררה ביסקוויטים ושמה שכבה בינונית בתוך הכוס, על זה גבינה על זה פירות יער על זה קצפת. לא יודעת אם זה הסדר אבל משהו בסגנון ואפשר לחזור על זה כמה פעמים ולשים דברים לפי הטעם. זה סוג של עוגת גבינה מאולתר, אה ואז היא קיררה את זה כמה שעות שעתיים-שלוש וזה מדהים *-*

Because Of May

New member
תנולילהשוויץתנולילהשוויץ D:. ../images/Emo109.gif

פאקינג 100 מגן ב-007!!!!!! אני מאוהבת במורה שלי, כזה תותחחחח לא משנה כמה רע הוא עשה לי כל השנה וחשבתי שהוא שונא אותי ושאני שונאת אותו XD
. תותח עללל
. אה, ואם למישהו יש הצעות איך לחגוג את היומולדת שלי היום, מוזמן לכתוב D:. עדיף מסעדות (בת"א נניח) וכאלה... (אני רוצה להיות בחוץ ב-12 ככה שכשיתחלף התאריך ל-19 זה יהיה עם כולם
.)

Hadar way

New member
דאבל מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo6.gif

אין לי שום מושג אני לא מבינה בדברים האלה, אבל תמיד כיף להסתובב בנמל בערב/לילה

Because Of May

New member
חח תודה D:. ../images/Emo109.gif

ובסוף באמת הלכנו לחוף הצוק, כרגיל. למרות שהיה לילה בלתי נשכח בהחלט
.

NoAmItA ChAn

New member
מזל טובבבבב!! @$^%<#@$<

כל הכבוד! הלוואי עליי ;_; ושיהיה לך בכיף ובמזל טוב D;

STEMINEM

New member
מברוק

רק אל תאכזבי בבגרות אה?.. חג שמח.. וצאי לתל אביבה :)

Because Of May

New member
שלח לפני הזמן... ../images/Emo109.gif

ממ ותל אביבה היה יום לפני שכתבתי את זה, לא? ב-17...? בסוף הוחלט ללכת בשישי שוב למוסד, למסיבת שוקולד, כדי לחגוג עם יותר אנשים חח
. היית בתל אביבה? אמרו לי שהיה אחד הטובים...

למעלה