../images/Emo121.gif*עונה לעצמי*
מחשב פרטי שלי, בחדר~ יש לי מחשב נייד, אבל יש גם מחשב נייח שלא משתמשת בו [לא מחובר, כל פעם שוכחת לבקש מאחשלי שיחבר אותו כי אין מקום על השולחן שליXD צריכה לפנות מקום]. הנייד של ACER, הנייח אינלימושג~ אממ... אני נמצאת עליו בערך 3/4 מתוך שעות הערות שלי. מה שאומר... *חושבת* אם מתוך 24 שעות אני ישנה בסביבות 7-8 שעות, זה אומר שאני בערך 16-17 שעות ערה... *חושבת* אז אני מניחה שבימים שאין לי מבחנים להתכונן אליהם או שאני קוראת באופן מטורף ספר כלשהו, אני נמצאת על המחשב בסביבות ה12 שעות? XDDD [אם אני לא בבצפר נו] ו... כן הוא עושה מלא בעיות אבל אני עדיין מחבבת אותו כי הוא יקר לי;_; יש לי אותו מכיתה י' אני חושבת... וקוראים לו ג'ורג'~~~ הוא, כמו כל החפצים שלי עבר הרבה שמותO_ם בהתחלה קראו לו רגולוס [כמו האייפוד~] אבל אז הוא התחיל להתחרפן ממש, אז שיניתי לו את השם ללייט[LIGHT, מהאנימה דת' נווט שאני ממש אוהבת~] כי הוא הדמות השנואה עלי ורציתי שאני אוכל לצעוק עליו "אני שונאת אותך!" אבל לא יכולתי להגיד את זה על רגולוס כי אני אוהבת את רגולוס~~ והרגשתי רע להגיד "רגולוס // אני שונאת אותך!" אז שיניתי לו את השם ללייט כי את לייט אני באמת שונאתXD אבל אז לקחנו אותו לתיקון אז הייתי צריכה לשנות לו את השם כי אני כבר לא שונאת אותו~ ובגלל שאבא שלי הביא לי את המחשב הנייח אז החלטתי לקרוא לנייח ג'ורג' ולנייד פרד~ [כאילו פרד וג'ורג' מהארי פוטרLOL] אבלללללל המחשב הנייח מת מסיבה לא ברורה, אז החלפתי להם את השמות כי פרד מת........... >_>; *מסרבת להאמין לזה* ואמ טוב מאז עוד לא חיברתי את המחשב הנייח למרות שהוא כבר איזה חצי שנה חזר מתיקוןXDDD יום אחד. אולי. כשיהיה לי כוח לסדר את השולחן ולפנות לו מקוםXD