גרסיאס
י ינצה New member 6/9/07 #36 יהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif משתתף בצערך כמה זה קשה לאבד אדם קרוב שלא תדעו עוד צער
R redsnowhite New member 6/9/07 #38 ../images/Emo7.gifיהי זכרה ברוך../images/Emo201.gif אלכסיניו, שלא תדעו עוד צער משתתפת בצערכם
S snirf Active member 6/9/07 #48 עצוב../images/Emo10.gif משתתף בצערך ../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך
L LIAH1 New member 6/9/07 #49 ../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך היו חזקים ברונו ואני מקווה שאמא שלך מרגישה טוב... אמן לא תדעו עוד צער, ומי יתן ורק בשורות טובות יהיו לכם עצוב לי מאוד לשמוע ואני שולחת לך חיבוק גדול
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך היו חזקים ברונו ואני מקווה שאמא שלך מרגישה טוב... אמן לא תדעו עוד צער, ומי יתן ורק בשורות טובות יהיו לכם עצוב לי מאוד לשמוע ואני שולחת לך חיבוק גדול
J Jovencita linda New member 6/9/07 #51 תנחומיי /tapuzforum/images/emo10.gif/tapuzforum/images/emo16.gif תיהיה חזק /tapuzforum/images/emo201.gif
תנחומיי /tapuzforum/images/emo10.gif/tapuzforum/images/emo16.gif תיהיה חזק /tapuzforum/images/emo201.gif
P Por Siempre Naama New member 6/9/07 #62 אוייי סניור ברון קרידו../images/Emo201.gif אני משתתפת בצערך בחיי שאני יודעת כמה שזה כואב בדיוק היום אני הולכת לאזכרה של סבתא שלי. שאלוהים ייתן לכם את הכוח להמשיך הלאה, ושלא תדעו עוד צער
אוייי סניור ברון קרידו../images/Emo201.gif אני משתתפת בצערך בחיי שאני יודעת כמה שזה כואב בדיוק היום אני הולכת לאזכרה של סבתא שלי. שאלוהים ייתן לכם את הכוח להמשיך הלאה, ושלא תדעו עוד צער
Y yaelsn New member 6/9/07 #66 ברונו../images/Emo201.gif אני כל כך מצטערת לשמוע אני מקווה שתהיו חזקים ותצליחו להתגבר על העצב מאחלת לכולכם שלא תדעו עוד צער... יהי זכרה ברוך
ברונו../images/Emo201.gif אני כל כך מצטערת לשמוע אני מקווה שתהיו חזקים ותצליחו להתגבר על העצב מאחלת לכולכם שלא תדעו עוד צער... יהי זכרה ברוך
מ מיסטר טלנובלה New member 6/9/07 #67 משתתף בצערכם../images/Emo201.gif שלא תדעו עוד צער יהיה זכרה ברוך