PerfectSP

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo190.gif

יש לכם אופ קבוע מתישהו או משהו שאני אמורה לפתוח?P: הפורום צריך קצת סדר^_^ אז תמשיכו להיות ילדים טובים ולנצל"ש יפה! אז את השטויות שלכם שלא קשורות לפורום - לפהD:

xXx Lilo xXx

New member
שאלה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

מישהי מכירה דרך ליצור עם פארמור קשר? כי שלחתי להם פעם הודעה דרך המייספייס, והם ענו. אבל עכשיו רציתי לנסות שוב והם חסמו את ה"שלחת הודעה" במייספייס כי הרבה התחילו להפיץ אותם ולא נעים להם לא להספיק לענות לכולם. בקיצור, חשבתי אולי נשלח להם מייל או משהו לראות אולי יש מצב הם יבואו להופיע בארץ (מה שניראה לי כלוש מאוד.)(אבל תמיד שווה לנסות)... אזז למישהו יש רעיון / דרך ליצור איתם קשר?

xXx Lilo xXx

New member
באתר הרשמי...../images/Emo29.gif

זה כאילו לשלוח משוב על האתר, לא יצירת קשר. ובפייסבוק? מס'תומרת?

rachel malasa

New member
יש להם עמוד כזה של מעריצים

לא קבוצה או משהו כזה.. את יכולה לשלוח להם הודעה, או להגיב להם שם.. אם זה בכלל הם שקוראים את זה או משו XD

the the7

New member
אני מחפשת מתופף ללהקת פאנק-רוק :)

מתופף ללהקת פאנק, עוד פרטים [email protected] מסן רצוי מאזור המרכז :) להקת בנים וסולנית.. בני 15 ומעלה

נסטי XD

New member
אוף נו,

באפו רישמי זה היום הכי מחורבן שהיה לי, ותאמינו לי, היו לי הרבה. דבר ראשון, ליבי מקום שני וכרמל שלישי, בא לי לחתוך..זה לא שלא מגיע לישראל, אלא שלליבי מגיע יותר..XD אח"כ ההורים שלי ה&&$^#$%#%$ , קבעתי כבר מתחילת החופש שהחברות של יחגגו לי באילת [שעה וחצי מפה], אבל אז הם מוצאים לי את כל התירוצים שבעולם למה לא, וכשכבר אמרתי לחברות שלי שנוסעים ואז לא ואז כן נוסעים, אז צריך עוד הפעם לוותר, גאש, ובנוסף לזה, בגלל שלא הצבעתי לליבי מספיק, התעללתי בעצמי והכנתי לי משקה מזעזע של סירופ שוקולד, מייפל, מיץ לימון דיאט, שמן זית, והרבה מלח, אה, וודקה מלון. היה מזעזע., נלמד לפעמים הבאות...

xXx Lilo xXx

New member
הצבעת למישהו שקוראים לו ליבי!?!?!../images/Emo29.gif

בטח יש לו תיסבוך שמות או משהו כזה. מסכן. בקיצור, לא נורא העיקר היום הזה עבר והאו מאחורייך.

נסטי XD

New member
לא, היום הזה יותר גרוע..

את מכירה את ההורים האלה שדוחפין את הילדים שלהם לכל חור? אז אלה ההורים שלי, והם רוצים שאני אשיר ואנגן עם ידל שאני בכלל לא מכירה כדי שכולם יכירו אותי ואני אהייה מקובלת, עכשיו הם נזכרים? ובכלל לא רוצה, הדבר היחידי שאני רוצה זה לנגן לכיף ולא בשביל שכולם יכירו אותי "ושאני לא אתקע עם שתי חברות" גאד, ואני לא מצליחה כלום במתמטיקה.

xXx Lilo xXx

New member
חחח זה רק אצלי או שגם אצלכם?..../images/Emo29.gif

בפורום החדש כאילו בעיצור, אז יש בצד תיבה כזאת עם "עוד בנושא הפורום" ואז כזה "פורומים
אקטואליה, דתיים, הורים לתינוקות (רוצים לספר לנו משהוXD), זיהוי שירים, חמישים פלוס( ואוו 0_0" מה לעזאזל... XD) וכו וכו XDDD די זה הורג אנשים... ובקומונות יש "אנשים משועממים" XDDD

rachel malasa

New member
XDD

יש אצלי גילויים חדשים: 'שמנות ויפות, מתכונים, מניות ואופציות מעו"ף[WTF?!]. וואו תפוז, מש התעלתם על עצמכם. XDDDD

למעלה