אמיגוס!D:

QueenCryBaby

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo206.gif אמיגוס!D:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001954630834 פתחתנו משתמש למיי כמיקל, תוסיפו ותציעו לחברים ותפרסמו
שמתי לב שאנשים אוהבים משתמשים יותר מאשר קבוצות, אז בכיף, למה לא. ואה, תעשו מזה שרשור מה אתם שומעים או משהוXD

NoAmItA ChAn

New member
שאלה - יש לך קשר עם המנהלים של הקבוצה

בפייסבוק? או שאת חלק מהם? XP בכל אופן, אני אשמח לדבר עם אחד מהמנהלים\ות כדי אולי לעשות שיתוף פעולה בין הפורום לקבוצה בפייסבוק, ולנסות לארגן אנשים לפרויקט שאנחנו מתכננים כאן.

QueenCryBaby

New member
אני אחת מהן חחח

דיברתי על זה פה בערך שמונה מאות פעם, איפה היית?XD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוספתי~~ ../images/Emo207.gif

... אני באמת בעד להפוך את זה לשרשור מהאתםשומעים~ D: -בכלל לא מכורה- What a girl wants- 4Minute אומייגאד אתמול הייתה המסיבה הכי מושלמת בעולם;_; היא הייתה יכולה להיות יותר מושלמת אבל נעזוב את זה~ גירשו אותנו בפאקינג 4 במקום ב5! והם עצרו בדיוק שיר שאני ממשממשממש אוהבת ;____; והיה אמור להיות אחריו עוד שיר ממשממש טוב וזה כזה #$&*%%$#^$# מה כלכך כאב להם לתת לנו עוד שיר או שניים?! כוסעמק! ><

NoAmItA ChAn

New member
מהההה! איזה גרועים!!

אבל בכללי נהנית? DD: היה את סורי סורי? XP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifברור נהניתי!

........ ומה נראה לך? היה סורי סורי או לא?

NoAmItA ChAn

New member
שאלה לכולם -

סתם מעניין אותי לדעת - אילו מארזי דיוידי מגניבים יש לכם?

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif לשאלה כזו קשה לסרבD;

וול,יש לי את השניים של מייכמ, את LBC של אוונג'ד, את סטאדיום של רדהוט, בערך את אול אקסס של אוונג'ד|הזמנתי והוא הגיע,אני צריכה ללכת לקחת|, את הדיוידי של איימי וויינהאוס,שיש לו שם ארוך, וגם את דיגיטל של הימ.:)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיותר משיכולתי לחלום עליהם../images/Emo23.gif

... אנחנו מדברים על סרטים ודיוידים של הופעות של להקות, כן? XD

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif לי יש רק אחד../images/Emo11.gif

אבל גם הימ שווה המון
היום קיבלתי, מאופק . אעאעאעאעאע זה כלכך מיוחדD:

NoAmItA ChAn

New member
ואני אענה XD

אז יש לנו (AKA למשפחה) ככה: - טרילוגיית סרטי "בורן" (זה עם מאט דיימון). - מארז ענקי עם כל הסרטים של "הנוסע השמיני" XD - טרילוגיית ספיידרמן. - טרדילוגיית שודדי הקאריביים
- טרילוגיית "מלחמת הכוכבים", הטרילוגייה הישנה יותר (גם את החדשה יש לנו, אבל בבודדים). - "24". - עטר וקארין קנו לי ליום ההולדת מארז של העונה השנייה של "על טבעי". כפרות עליכן
- אבא שלי קנה השנה לאמא שלי מארז עם כללללל הפרקים של "הסופרנוס" XDDDD - "בחזרה לעתיד". - "פארק היורה". וזה מה שאני זוכרת, וזה מה שיש בטרילוגיות "מיוחדות". יש גם סתם רגילות :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב, אם נעם חפרה אז גם לי בא.

נתחיל מסרטים:
דוגמה
ביטלג'וס
סוויני טוד
המספריים של אדוארד
צ'ארלי בממלכת השוקולד
חתונת רפאים
בילי אליוט
פאנטום האופרה
סיפורי דגים
רקוויאם לחלום
אליס בארץ הפלאות [של ברטון]
Attack on the Pin Up Boys [סרט בכיכובם של סופר ג'וניור] מארזים:
גראוויטיישן
איש הפח הופעות/דיוידים של להקות:
Life on the murder scene
The black parade is dead
Zimmer 483 live
Tokio Hotel caught on camera
Live in cartoon motion
דיוידי רנדומאלי של חואנס [חחח מליון שנה לא ראיתי
] והכי הכי הכי חשוב-
Super Show 2- סיבוב ההופעות השני של סופר ג'וניור

NoAmItA ChAn

New member
כבר אמרתי לך את זה אבל עדיין -

יש לך אוסף של סרטים איכותיים <:

ronali001

New member
XD

Life On The Murder SenceXD*~* דיי אני מאווהבת
ההופעה של TBPID (דה בלאק פארייד איז דאד..) איןאין מדהיםם

lilison13

New member
אוחח המחשב גיי לא שולח הודעות בפורום :(

אז יש לי רק את THIS IS IT של מייקל ג'קסון וזהו XD וגם אותו כי זכיתי בו במעריב לנוער

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאזזזזזז ככה.....

סרטים -מארז של טריולוגיית "בחזרה לעתיד"
שקניתי בטוואר. -מארז של טריולוגיית "שר הטבעות". -מארז של שלושת סרטי "ספיידרמן"
-מארז של המיני-סדרה המדהימה על מלחמת העולם השנייה "אחים לנשק". -"מועדון קרב" -"האביר האפל" -"החתונה של החבר שלי" -"אישה יפה" -"ג'יי ובוב השקט מכים שנית" -"שעת שיא 1", "שעת שיא 2" -"בקול גדול" -"סטפ אפ 2" -"ריקוד מושחת" -"טיטאניק" -"בדרך לחתונה עוצרים בוגאס" -"רובטריקים", "רובטריקים 2" -"בלאק הוק דאון" -"פרל הארבור" -"דמדומים", "דמדומים 2" -"טרויה" -"ביג לבובסקי" -"נערי הכרך" -"ראסטי ג'יימס" -"שומרת אחותי" ויש עוד אבל אין לי כוח לקום ולבדוק חח להקות -2 מארזי הופעה חיה של מקפליי -מארז הופעה חיה של באסטד -מארז עננננננק של הלהקה switchfoot אמ אמ יווו יש לי עוד אחדדד ואני לא זוכרת!!!!

למעלה