entertainment - rise against
S SugarRush New member 15/1/11 #28 smashing Pumpkins - cherub rock להקה מעולה, אני מבינה למה מכ"ר אוהבים אותם אגב - גרמתי לידידה חדשה להתאהב במיי כמיקל רומנס גם! עכשיו היא חורשת עליהם וזה מזה מחמם לי את הלב. וגם אבא שלי התחיל לאהוב אותם XD הייתי חייבת לספר את זה!!
smashing Pumpkins - cherub rock להקה מעולה, אני מבינה למה מכ"ר אוהבים אותם אגב - גרמתי לידידה חדשה להתאהב במיי כמיקל רומנס גם! עכשיו היא חורשת עליהם וזה מזה מחמם לי את הלב. וגם אבא שלי התחיל לאהוב אותם XD הייתי חייבת לספר את זה!!
Q QueenCryBaby New member 15/1/11 #30 Oomph-labyrinth, לא יודעת למה אבל התחילה לי אובססיה ללהקות רוק גרמניות.
X XoLilMissLolaoX New member 15/1/11 #33 the white stripes - girl, you have no faith in medicine לא רק לMCR יש שמות ארוכים לשירים
S SuperUkeChan New member 16/1/11 #40 ../images/Emo121.gifCan't nobody- 2NE1../images/Emo47.gif אין, הן מדהימות כלכך! .......... סעמק ממש ממש ממש כואב לי הראש;_; ואני באופן כללי מרגישה לא משהו ולא בא לי עכשיו לחזור לבסיס. >:
../images/Emo121.gifCan't nobody- 2NE1../images/Emo47.gif אין, הן מדהימות כלכך! .......... סעמק ממש ממש ממש כואב לי הראש;_; ואני באופן כללי מרגישה לא משהו ולא בא לי עכשיו לחזור לבסיס. >:
L lilison13 New member 16/1/11 #45 Mindless Self-Indulgence - MONEY אוחח האובססיה שלי לגבי MSI לא נגמרת XD ואני עדיין לא מצליחה לבטא את השם שלהם חחחח
Mindless Self-Indulgence - MONEY אוחח האובססיה שלי לגבי MSI לא נגמרת XD ואני עדיין לא מצליחה לבטא את השם שלהם חחחח
S SuperUkeChan New member 17/1/11 #52 ../images/Emo121.gifSurprise party- Fx כן, אני בבית. ג'-ים וזה~ -מתה- כואב לי האף מרוב קינוחים. >:
X XoLilMissLolaoX New member 17/1/11 #54 another way to die - alicia keys ו?? ניחוש?? jack white איך לא חחחח
L lilison13 New member 17/1/11 #55 לייקי חברה שלי פעם התווכחה איתי שעה שזה לא ג'ק וויט אלא ג'רארד(כשרק התחלתי לחרוש על מכ"ר) ואני אומרת לה לאא זה ג'ק וויט והיא לאאא זה הג'רארד הזה שלך
לייקי חברה שלי פעם התווכחה איתי שעה שזה לא ג'ק וויט אלא ג'רארד(כשרק התחלתי לחרוש על מכ"ר) ואני אומרת לה לאא זה ג'ק וויט והיא לאאא זה הג'רארד הזה שלך
X XoLilMissLolaoX New member 17/1/11 #56 חחח רציני?? וואו היא ביגרה אותו בשנתיים חחח והם ממש אבל ממש לא דומים! לא בקול ולא במראה!! חחחח איזה הזוייה בטח סתם רצתה להציק לך
חחח רציני?? וואו היא ביגרה אותו בשנתיים חחח והם ממש אבל ממש לא דומים! לא בקול ולא במראה!! חחחח איזה הזוייה בטח סתם רצתה להציק לך
X XoLilMissLolaoX New member 18/1/11 #59 אההה חחח ../images/Emo6.gif העיקר שהיא הבינה שזה 2 אנשים שונים LOL