- הקודם לא קופץ

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאווצ', LOL.

את האמת הקעקוע דיי תקוע ולא קשור.XD אבל אין מה לעשות, ככה זה דני. :)

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif|'דובי|חח זהו ראיתי את הסרטון מההופעה ה

זאת וקלטתי משהו מבצבץ מהיד של דני ואני כזה " מה?! מתי הוא עשה קעקוע !?" יש למישהי תמונה יותר ברורה של הקעקוע

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo207.gifהיי,I'm Back ../images/Emo9.gif

וואו. זאת הייתי נטישה ממשששששששש ארוכה !!! בכל מקרה, אני מצטערת, קרו הרבה דברים אצלי בזמן האחרון ולא היה לי ממש זמן לפורום, אבל התגעגעתי ואני מקווה להשתלב בחזרה. דרך אגב, מור ושני אהובותי, התגעגעתי בטירוףףף
אבל המסנג'ר לא עובד לי ובא לי לדבר איתכן, אז.. מסרים ? ולמי ששכחה אותי, או לא מכירה אותי- אני שירה, בת 16 מטבריה. הייתי כאן בפורום וכתבתי פה שני פיקים? שלושה? לא זוכרת
בכל מקרה, מקווה שתיקחו אותי בחזרה :)

Serena16

New member
אמג ../images/Emo2.gif

ו- וולקאם באק כמובן
אבל רק אתמול חשבתי לעצמי כזה 'מה עם Just Shira' ? אחד הדברים ההזויים
אני פשוט מאוהבת בפיקים שלך |מאוהבת| תשתלבי שוב מהר ^^

../images/Emo34.gifOMGGGGGGGGG

שייייייייייייייייירה אהובתיייייייייי ♥♥♥ כלכך התגעגעתי אלייך! מאדמאדמאד3> נו מתי פיק הבא?!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifגם אניייייי!!!

בקשר לפיק, זאת שאלה טובה. ניסיתי להתחיל כמה, אבל אין לי השראה להמשיך. זה בטח בגלל שלא קורה שום דבר עם מקפליי, הם כבר לא מעניינים אותי כמו פעם

MadBerry

New member
ואווו!

בהחלט פגרה ארוכה
שמחה לראות אותך פה שוב :) ומקווה שהפעם תישארי ליותר זמן
(מקווה שאת זוכרת אותי בכלל O:) ברוכה השבה

The Other NS

New member
מטבריה ?! איך זה שלא ידעתי על זה ../images/Emo2.gif

חחח בקטנה
ואני ממש מבינה את מה שכתבת למטה לשני.. גם אני כבר לא מתקדמת לשום מקום עם הפיקים - אני יותר בעניין של ספרים עכשיו :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאומייגאד! O:

שיייייייירה! את שכתבת את הפיקים המדהיממים שהיו פה. *~* בטח שניקח אותך חזרה. D: וולקאם באק.
ואם את לא זוכרת אותי - אני קרן, בת 14 מנחשונים. :)

m o r 1 0 2

New member
אתזה לא חזיתי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

טוב סורי,לא ראיתי את ההודעה הזאת ורשמתי את התגובה להודעה השנייה שלך לפני שראיתי אתזה חחח הקיצררר אני רוצה דיבוררר ובדחוףףףףףףףףףף!!!!! אהובתי התגעגעתי ברמות שאין לתאר

Serena16

New member
שאלה חשובה !!!!!!111

יום שישי יש הופעה של אורי חזקיה בחיפה ויום שני עדי אשכנזי , אני וחברות שלי ממש מתלבטות לאיפה ללכת ^^ מה אתן אומרות ?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

אני הייתי באורי חזקיה בחורף והוא היה פשוט מעולה,אבל אני גם מתה על עדי אשכנזי,למרות שלא הייתי אצלה. אורי חזקיה זה צחוק מובטח ועל עדי אשכנזי אני לא יודעת למרות שהיא אחת הגדולות.

למעלה