ושאלות אחרות

karambula57

New member
../images/Emo46.gif מישהו יודע?!?@

אני לא מוצאת את התקן של הציוד בקפיצות באתר של האתחדות, מישהו לעזאזל יודע איפה זה?
או שאני סתם מטומטמת?@?!#?!@?#!!!! הגיוני XD

netapet2

New member
למה כולם חותכים אותו?

אני רוכבת על סוס בלי ראש! אמא'לה. זה יכול להפחיד אנשים, זה טראומה לכל החיים.

SapirElias

New member
../images/Emo6.gif

תיראי איזה חיתוך עשו לטופז \= זה ממש מכוער ככה.. (הסוס החום למטה)

SILVER LADY

New member
../images/Emo18.gif

הקבצים שהעלת נמחקו עקב הפרת זכויות יוצרים. מזכירה לכולם להקפיד על זה

הסבר קצרצר על זכויות יוצרים

לעיתון שפרסם את הכתבה יש זכויות יוצרים עליה ובמידה ואנחנו רוצים להשתמש בכתבה - לפרסם את כולה או חלקים ממנה בפורום אנחנו (תפוז) צריכים לקבל מהם רשות לעשות זאת. הכתבה שייכת להם. בגלל זה אנחנו יכולים לתת קישור לכתבה או תמונה מסוימת שיראו אותה באתר שבו היוצרים (או מורשים אחרים) פרסמו ולא מעלים בעצמנו את תוכן הכתבה. בגלל זה אסור לנו ללחוץ על "העתק" ולהדביק את תוכן הכתבה בהודעה בפורום. ואם כבר אנו משתמשים בעזרים כאלו - צריך לתת קרדיט ולציין מאיפה נלקח החומר וגם זה נתון לביקורת ועלול להמחק הרבה פעמים. אם יש נקודות נוספות שלא ברורות אני אשמח להסביר במסר, אני ממליצה לך ולכל מי שלא כל כך מבין את הרעיון להקיש בגוגל את הצירוף "הפרת זכויות יוצרים" ולקרוא כמה מהערכים שיופיעו.

חריקת

New member
לידיעתך

אם הזכויות שמורות אי אפשר לעשות העתק הדבק מהאתר שזה הועלה

לידיעתך - זה לא תמיד נכון.

ויש מספיק דרכים לעקוף את זה שביטלו את הפעולה "העתק".

SILVER LADY

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gifושאלות אחרות ../images/Emo13.gif

שרשרו לכאן..

שאלה

פעם קראתי איפשהו שמהירות של הסוס בעת גאלופ היא 40-60 קמ"ש, והשיא הוא של טורברייד במהירות של 70. אתמול מישהו אמר לי שמהירות של סוסים שהם בכושר, אבל לא בכושר של סוסי מירוץ הוא בכלל 60, ושאיזה טורברייד אחר הגיע במירוץ למהירות של 80.. אז מה נכון?

karambula57

New member
....

יש גזעים שמסוגלים ליותר בסגנון כל שהוא ויש מסוגלים לפחות בסגנון אחר, זה לא אומר שכל הסוסים מאותו הגזע ירצו בידיוק באותה המהירות, (זה כמו שהולנדים קופצים חבל על הזמן, ולערבים יש יכולת קפיצה פחות טובה מלהם XD) יכול להיות שיש סוס טורברייד שרץ במהירות של 60 ויש אחד שרץ במהירות של 80... ויש סיכוי שיש אפילו סוס ערבי שרץ במהירות של 70, זה תלוי ביכולות המיוחדות של כל סוס, מה שאמרו לך הוא ממוצע לגזעים. ויש הרבה סיכויים שיש סוסים שברו את הממוצע, או שאפילו לא הגיעו לממוצע, מקווה שהבנת :)

למעלה