ושאלות אחרות

הבנתי אותך, אבל...

אני מתכוונת מה בערך הממוצע? יכול להיות שיש סוסי מירוץ עם כשרון יוצא דופן שיכולים להגיע ל-80 קמ"ש. אבל הסוסי בית-ספר הכי רגילים. או הדרסז'ניקים שלוקחים את הכל באיזי... לסוסים האלו התכוונתי.

SUFA theOUEEN

New member
מישוו יודע תוצאות של הצ'לנג דרסא'ג השבוע.??

חח לא בשביליי..אמרו לי לברררר

SILVER LADY

New member
שירשרתי אותך../images/Emo13.gifבבקשה להקפיד לשרשר אם יש

שרשור אוף שקופץ

Ontario R Z Y H

New member
קודם כל, התחרות הייתה בשישי.... והתוצאות:

אין לי את האחוזים כי עוד לא פירסמו באתר...אבל הנה המקומות רוכבים צעירים: מקום שלישי - שחר ליבנה על שרני מג'וקי קלאב מקום שני - מיכל גרוס על אראמיס מחוות אור מקום ראשון - ענבר עוזיאל על סרדוניקס ממרכז רכיבה יגור ילדים: מקום חמישי - יעל ווליבוביץ' על אוליבר מחוות אור מקום רביעי - אורלי כהן על אבוני מחוות אור מקום שלישי - נעמה לביא על קופידון מתלמי מנשה מקום שני - נועה אריאב על סופי מאורוות עין חרוד איחוד מקום ראשון - תומר אפרת על סתיו מאורוות אפיקים Novice: מקום חמישי - רוני מגנוס על מולאן מאורוות מעגן מיכאל מקום רביעי - חגית מניס על בוניטו ממרכז רכיבה ויצו נהלל מקום שלישי - ריקי בכר על אוליביה חוות מוריבא מקום שני - קריסטין ווליבוביץ' על במבינו מחוות אור מקום ראשון - איילת סבא על פייבל B מחוות אור Advanced: מקום שלישי - קרן גולדברג על סולטן מחוות ד.ב.ש מקום שני - נעמה שגב חסון על אונטריו (המושלם אהבת חיי היחידה (סורי הייתי חייבת
)) מג'וקי קלאב מקום ראשון - רעות הראל על רטינה ד מתלמי מנשה פרי סנט ג'ורג': מקום ראשון (והיחיד שהתחרה) קנהוש זחלקה על דלינה מחוות ד.ב.ש

karambula57

New member
../images/Emo45.gif

תודה חגית מניס ובוניטו = שלמות *-* בוניטו היה פעם בחווה שלנו XD הוא היה של דורון מניס

למעלה