חדש

XxSteFiixX

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo207.gif חדש ../images/Emo9.gif

אוקיי תקשיבו XD כמה דברים - 1. תגידו , אני , צור ושני היחידות שחלמו היום שהן פוגשות את מק? XDD אני חלמתי שהם באים לישראל וגרים בניין לידי וראיתי את טום והוא הזמין אותי להופעה שלהם ופגשתי את כולם ואת דאגי ועוד שנייה התעלפתי XDD צור חלמה שהיא פוגשת אותם והם חותמים לה על דברים ולדני יש חנות קעקועים XDDD ושני חלמה שדודה שלה התחתנה עם הארי ובחתונה היא ראתה את טום XDDD ניראלי זה סימן או משהו XD 2.ישלי רעיון לפינה שבועית
בגלל שיש לי מנוי לראש 1 , אז אני קונה כל פעם מעריב לנוער וכל פעם כשאין תמונה של מקפליי אני מתבאסת . אז אולי נעשה פינה כזאת שכל יום רביעי ניקח מישהי אחראית שתכתוב עם יש משהו על מקפליי בראש1 ואם שווה לקנות וניקח מישהי אחראית על מעריב לנוער ? כדי שנדע אם שווה לקנות את העיתונים או לא XD אז ... מה אתן אומרות? D:

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif יפה סטפ,לא חשבתי שיש לך שם מוחXD

הפינה מגניבה..D: ו-לא דודה שלי התחתנה! היא כבר התחתנה עם הדוד דוד שלי.. !XD אלא מישהי קרובה אלייה או משהו כזה... טום היה כזה מוש.*-*

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifתמותי XDDDD

ומה זה משנה ?
העיקר שהיא התחתנה עם הארי XD

../images/Emo109.gifחחח חלמתי עליהם כמה פעמים

פעם אחת שפגשתי אותם באיזה סטודיו מוזר, ופעם אחת שאח שלי התחתן בתחנת רכבת וטום בא לחתונה

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאצלי הם מופיעים כל חלום ../images/Emo69.gif

אבל הפעם הכרתי אותם בתור מעריצה ולא בתור ידידה שלהם כבר |פאפ| ועשיתי עם טום מלחמת פרצופים עוד לפני שהוא הכיר אותי O___ם

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifחחח אני פעם חלמתי שאני רואה איתם

הופעה של ריהאנה וההורים שלי היו אמורים לצלם את כל מי שעולה לבמה אבל הטיפשים האלה לא הצליחו להדליק את המצלמה >< ואז אחרי שריהאנה ירדה מהבמה הם עלו הופיעו ואז האחים ג'ונאס עלו להופיע ואז אני והאחים גו'נאס הלכנו לטייל והיינו טוטאלי ספייס ואיזה מישהו רשע קיווץ את ג'ו ואני הצלתי אותו >> עזבו

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחח גמאני פעם חלמתי על הופעה

של ריאהנה .. זה היה מזה מוזר O_O חמתי שהיא באה להופיע יישובה לידי והופעה שלה עולה 20 שקל [ ?! ] והכרחתי את אמא שלי לקנות לי כרטיס
ומלא פעמים גם חלמתי על מקפליי אבל אני לא זוכרת Oם חחחחחחחחח ואוי אבל החלום שלך על הגונאס הרג אותי XDDDDDDDD 'ואז אני והאחים גו'נאס הלכנו לטייל והיינו טוטאלי ספייס ואיזה מישהו רשע קיווץ את ג'ו ואני הצלתי אותו' חחחחחחחחחחחח גדול גדול

../images/Emo84.gifואיי אני אשכח את הפעם שחלמתי

שאני ודני היינו בארגון של סוכנים חשיים ואז בסוף בסוף התנשקנו וחלמתי את החלום הזה -כל- הלילה וזכרתי אותו ממש ממש טוב, והוא היה כזה מובן וקמתי עם חיוך ענקי כזה, ומהזה שמחתיD: .

sweet shir

New member
אני חלמתי שהארי מת! מהתאבדות עם אובר דוז! XD

אין דבר יותר הזוי מזה חחחחחחחחחחחחח זה היה חלום ממש מלחיץ, קמתי כולי בסרטים שזה קרה באמת.

../images/Emo175.gifואיי חלמתי פעם שאני

ודאגי חברים ולילך ודני חברים וחברה שלי וטום ועוד חברה עם הארי וכל הזמן אני ודאגי התנשקנו!
ובסוף התחתנו!! וזה היה כזה חלום כיפי!! אוףף אני מבואסת שקמתי!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifלא זה לא היה ככה!XD

חוצמיזה חלמתי פעמיים. פעם שאני והוא הולכים למיסטיקאית שאומרת לנו שלילד שלנו יש רגליים עקומות,ואז אני ודני יושבים על המדרכה והוא מכריח אותי לאיית "דניאל אלן דיוויד ג'ונס" ואתמול,חלמתי שאני פוגשת אותם הם חותמים לי וזה,ואז אני ודני הולכים לעשות קעקוע ביחד D:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאה ולגבי הפינה

לא עדיף לשרשר את זה לחדשות וזהו?O:

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo207.gif טוב אני לא יודעת אם אתן זוכרות אותי

כי נעלמתי לדי הרבה זמן XD אבל עכשיו חזרתי
מקבלות אותי בחזרה?

למעלה