חדש

m o r 1 0 2

New member
אחלה משפטDD:../images/Emo168.gif

הרעיון ממש מגניב,זה הרבה יותר טוב מהספונסרים כל אחת שרוצה יכולה לעשות בלי לעשות כמות מוגבלת....

חחח כל לילה אני חולמת עליהם !!

אתם לא מבינותת !! אני כל היום מבואסת מהחלומות הטובים שליי !! פשוט תמידד אני לא יכולה כבר חח כל פעם אני קמה מבואסת בגלל שהחלום לא אמיתי !1 אתן לא מבינות מה חלמתי היום !! שהתחילו איתי בנים ורצו לעשות לי משו .. ואז בא ערפד והציל אותי ! ואז התנשקנוו ! תודו שעצוב לקום בבוקר ולגלות שזה לא אמיתי .. חחחח אני מוכנה להיות אחראית גם על מעריב וגם על ראש 1 !!!

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifגם לי היה רעיון בנוגע לראש אחד ומעריב

לנוער וכל זה.. הרי יש כתובת מייל נכון? אז אם כל הפורום יכתוב את אותו המכתב וישלח אותו לראש אחד באותו הזמן בשמונים ושלוש אלף עותקים הם יהיו חייבים לפרסם אותו.

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif../images/Emo207.gifתראו../images/Emo70.gifתראו../images/Emo70.gifתראו../images/Emo70.gif

נכון הפייבוריט הזה בטוויטר
אז נכנסתי לשל טומי ותראו תראו מה אני רואה שם בפייבוריט שלו
אגב לכל המתעניינים הגעתי למסקנה... והמסקנה היא שחובי סטאר מכוכב נולד מזיכר את טומי. מוזר אבל זאת המסקנה.... כל הזמן הזה חשבתי "הממ את מי הוא מזכיר לי
" ואז ראיתי תמונה של טומי ופתאום בום! וקלטתי את מי.. עזבו אני מפגרת...

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח כן, כתבו על זה כבר

לפני דיי הרבה זמן נראה לי >.<" רואה מה קורה שנוטשים הרבה ?!@$
חח סתם

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifסורי לאכזב.. אבל זה לא ממש חדש../images/Emo6.gif

בשני המובנים.. פירסמנו את הידיעה הזאת לפני כמה זמן
אגב.. טום-חובי סטאר.. :|

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifברצינות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ראיתי שכתבו על הארי

אבל על טום לא ראיתי
ורק לידיעתכן אני עברתי על השני דפים וחצי שהחסרתי מהפורום (כן כן) ולא ראיתי את זה |חש|
בכל מקרה.. אתן מוזמנות להתעניין במסקנה המוזרה שלי

למעלה