שרשור ניצלושים ובקשות

Leb Die Sekunde

New member
שנה טובה!! מקומונת פאניק[יחצנית הסתר]

!!!!!!!!! שנה טובההההההה מוזמנים להרשם לקומונה! מיניתי את עצמי ליחצנית בסתר של הקומונההה אז מי שלא נרשם שירשם מי שלא מכיר אותםם שיחרוש ידע וירשםם!! אז ששנה טובה ומותוקה ושיהיו רק שמחותXD נפגש בהופעה

עוזרת..

1. Schrei 2. Durch Den Monsun 3. Leb' die Sekunde 4. Rette mich 5. Freunde bleiben 6. Ich bin nich' ich 7. Wenn Nichts Mehr Geht 8. Lass uns hier raus 9. Gegen meinen willen 10. Jung und nicht mehr Jugendfrei 11. Der letzte Tag 12. Unendlichkeit 13. Beichte 14. Schwarz 15. Thema Nr. 1 Zimmer 483 ( 2007 ) 1. Ubers Ende der Welt עברית 2. Totgeliebt 3. Spring Nicht 4. Heilig 5. Wo sind eure Hande? 6. Stich ins Gluck 7. Ich brech aus 8. Reden 9. Nach dir kommt Nichts 10. Wir sterben niemals aus 11. Vergessene Kinder 12. An deiner Seite (Ich bin Da) Scream ( 2007 ) 1. Scream 2. Ready Set Go 3. Monsoon 4. Love is dead 5. Dont jump 6. On the Edge 7. Sacred 8. Break away 9. Rescue me 10. Final day 11. Forgotten children 12. By your side שנה טובה,מקווה שעזרתי:)

בטאוור רקורדס, בצליל, באמ.. לא עולים לי עוד כ

רגע XD אבל אם מחפשים באיזור תל אביב אני יודעת שבסנטר יש דיסק סנטר, ו., אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף אחכ (;

animfanatic

New member
טוב אההה...אני לא יודעת אם

זה אפשרי אז אני אשאל ואראה אם יש היענות... חשבתי שאפשר אולי לעשות סיפור בהמשכים (שקשור לחבר'ה בלהקה כמובן). מישהי תתחיל משהו באורך של 5 שורות נגיד ומישהי אחרת תמשיך אותה...פשוט שכולן ישתתפו ונראה מה יצא בסוף. ככה גם נוכל לראות מה עובר לכל אחת או אחד מאיתנו בראש כשהוא מפנטז על החבר'ה.

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifשנה טובה מפורום סימפל פלאן../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo190.gif

פורום 1300 מאחל לכם שנה טובה,מהנה ומתוקה
אה,והיום קניתי סיכה של ביל!!!

dirty look

New member
../images/Emo207.gifמה קורה עם התחרות הזאתי?

זה של השמיניה השולטת? מי זכה בסוף?

למעלה