../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif../images/Emo239.gif

בנותת אתן לא מבינות כמה נהנתי !! היה לי את הסופשבוע הכי מדהים בעולם אני לא יכולה אפילו לתאר במילים ! חחח שאני יתאפס על עצמי אני יספר לכן ה-כ-ל ! ____ המסך
שאני צמילמתי אני אפילו לא קולטת שהייתי שם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאומיייגאד!@#! כייייייפלך ! ../images/Emo99.gif

איך הייתה ההופעה? איפה? איזה שירים הם עשו? זכית לפגוש אותם מקרוב? איזה שורה היית?! תתחילי לשפוך! ה-כ-ל

../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

היה מושלם הם היו מדהימים טוב נוו אני יספר הכל .. חחח הטיסה שלי היתה ב7 בבוקר והופעה הייתה אמורה להיות ב7 וחצי בערב עד שהגנו ללונדון וזה היה 2 וכבר מזה נלחצתי הגענו למלון באיזה רבע ל4 וכבר עוד דקה בכיתי רצנו לתחנת רכבת והרכבת הייתה אמורה להגיע ב6 ו20 ורק נסיעה לבריסטול הייתה שעה ו40ממש התאפקתי לא לבכות ואז אמא שלי התקשרה וכבר התפרצתי בבכי הייתי בטוחה שאני יפספס חחח הגיע הרכבת שעלתה לי ולדודה שלי 1000 שקל רק הלוך אתן קולטות איזה גנבים הבריטים האלו חחחח טוב הגענו לבריסטול ברבע ל8 שהופעה אמורה להתחיל ב7 וחצי ומקפליי בכלל לא התחילו היה רק דיג'י חימום (חתיך הורס) הם התחילו ב9 בשיר PG והיה רכבת רק ב10 ו40 למזלי הספקתי את הרכבת והיה מושלם הם שרו : star girl , Party Girl , dynamite , 5 colours , too close for comfort , ואני לא זוכרת עוד חחחח D: האמת שבריסטול זה איזה חורר והיה אולם מזה קטן הייתי בישיבה וזה היה ממש ממש קרוב כאילו ממש ראיתי אותם והתגעגעתי מלאמלאמלא לפורם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifוואי איזה כייפלך .:))) ../images/Emo23.gif

כמה טוב שלא איחרת בסופו של דבר.!
מה זה "dynamite"? זה מהשיריים החדשים?! OO" ד"א אני דיי בטוחה שאפאחת לא הייתה שמה לב שמקיאים מאחוריה כשיש את החבורת כוסיות האלה בצד השני. D: אווה , שאלה מאוד חשובה ששחכתי לשאול. מי הכי חתיך? :)) ספרי איך כל אחד נראה במציאות! *~*

טומיי היהה הורס .. באמת שהוא היה ממש חתיךך

אמאא הוא נראה כזה טוב כל השרירים שלו וזה .. חח דודה שלי נדלקה עליו רצח .. באמת שכולם נראו מעולה אבל טומי ה-ו-ר-ס.. וdynamite זה השיר של taio cruz הנה הקאבר שהם עשו http://www.youtube.com/watch?v=fa4yG6efbJ0

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהארי מושלם כמו שהוא נראה בתמונות?

ודאגי נראה ילד קטני? :) ודני נראה טרול מזעזע ?!

dairy milk

New member
חחחח היית מתה!!!

דני כזה חמוד!!!
סתם הבנים הקופים האלה גורמים לו להישמע ככה! D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifדני נראה כמו סבאל'ה ! XD

לפחות בתמונות. בגלל זה שאלתי אם זה ככה גם במציאות.

אמאא את לא מבינה איך התאהבתי בדניי

בחיים שליי לא הייתי מאוהבת בו כהה
אוףףף אני חיבת להפסיק להתאהב באנשים ..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאיכ, באמת? XD

דיייייייי איזה כיפלך@!#!@# הם בטח כאלה מושלמים במציאות.
הם שרים יפה בהופעות כמו בשירים של דיסקים?

את לא תגידי ככה על דני שלי , שמעת אותי../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

אמאא אני לא יכולה הוא כזה חמוד .. יוו והקולות רקע שלו בPG יוו הוא שר מהמםםם אני לא יכולה , אני חייבת להוציא אותו מהראש .. XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיווו , אני מה זה מצטערת \\:

תקשיבי אני לגמרה שחכתי והייתי בדברים של השמו"צ עד עכשיו, ולא היה לי זמן \: יש מצב אני פותחת יום רביעי? :| אני הייתי פותחת עכשיו, אבל ממש לשנייה באתי לפה, כי אני חייבת ללמוד היסטוריה ישלי בוחן ענק מחר ולא למדתי \\:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוקיי

פעם הבאה את יכולה פשוט לשלוח לי לפני ואני אפתח במקומך,אפילו שאני מסיימת ללמוד ב5

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתקשיבי, אני באמת מצטערת. |:

הייתי בטוחה שיהיה לי זמן וזה. אבל הפעולה שלי ושל חברה שלי לא הייתה מוכנה, ואז בשיא הספונטניות במקום שאני אבנה אותה על המחשב (ובדרך גם יפתח את הפינה) נסעתי אליה. |: ואח"כ היה לי משהו בנושא רבין בשמו"צ. ועד שחזרתי הביתה ההורים כעסו עלי שאני צריכה ללמוד היסטוריה.>< אז עכשיו שנייה לקחתי הפסקתי בשביל לכתוב לך את זה ובכיתי להם שזה ממש חשוב. |: אני אפתח את הפינה יום רביעי במקום. (או שעדיף לחכות לשבוע הבא?..)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבסדר,קורה

אני רק מקווה שז לא יחזור. ואני אומרת שאם יש בעיה ואת יודעת עליה מראש תגידי לי אני אפתח,או מישהי אחרת מה שאת בוחרת. את יכולה בחמישי?אם לא אז ברביעי,סבבה

למעלה