Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo207.gifבנות!../images/Emo206.gif../images/Emo239.gif

מקפליי מועמדים לפוסטר בראש1! ותפותעו, התמונה חדשה| ואפילו יפה בואו נעשה מאמץ וכולנו נצביע!-
מקפליי הם פוסטר מספר 4!|
מי שמנוייה: לשלוח אסמס עם המילה - פוס , מספר התמונה ושמכם המלא. לדוגמא: פוס 4, רות אלבלק מי שלא מנוייה: לשלוח אסמס עם המילה - טר, מספר התמונה ושמכם המלא לדוגמא: טר 4, רות אלבלק קדימה בנות, חפשו את כל הפלאפונים בבית ותתחילו לסמס

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo69.gif

מקפליי מועמדים לפוסטר בראש1! ותופתעו, התמונה חדשה ואפילו יפה בואו נעשה מאמץ וכולנו נצביע!-
מקפליי הם פוסטר מספר 4!
מי שמנוייה: לשלוח אסמס עם המילה - פוס , מספר התמונה ושמכם המלא. לדוגמא: פוס 4, רות אלבלק מי שלא מנוייה: לשלוח אסמס עם המילה - טר, מספר התמונה ושמכם המלא לדוגמא: טר 4, רות אלבלק קדימה בנות, חפשו את כל הפלאפונים בבית ותתחילו לסמס

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאוייש איזה טיפשההה אני../images/Emo122.gif../images/Emo239.gif

את האסמס יש לשלוח למספר - 8686

../images/Emo45.gif הצבעתי מלאא

אבל איזה בעסה היה שם גם את דיודי ארצלטה .. חח ברור שהצבעתי למקפליי אבל XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהגיע הזמן שהם יהיו מעומדים! :)

אבל אני חושבת שמגיע להם גם איזה כתבה ענקייית#!!$!@# ותמונת שער כזאת. :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהם חייבים להפסיק לשים תמונות מכוערות

כל פעם ששמים פוסטרים של מקפליי לוקחים את התמונות פוטורצח=התמונות הכי מכוערות של מקפליי,וזה מה ששמים בפוסטר. קשה לכם לפרגן עם איזו תמונה יפה? הייתה בדיוק פעם אחת ששמו בפוסטר תמונה יפה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא יודעת

אני אומרת שהם תמיד שמים תמונות מכוערות.חוץ מפעם אחת שהייתה תמונה טובה.

dairy milk

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifצ'אט עם הלהקה עוד 20 דק'!

עוד 20 דק' יש ווב צ'אט לייב עם הלהקה באתר שלהם.. ישמצב שזה פתוח גם למישהי שלא פיונירית, אני לא סגורה על זה, אבל תנסו בכל זאת בשעה 19:00.
www.mcfly.com

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכןןןןןןן אטיאז! D:

ודאגי סיים איתם מה זה לא טוב כשהוא עזב אותם. נראלי הם שונאים אותו.
וישלהם מתחזים כיום בטוויטר שאני מדברת איתם כל הזמן. זה מה זה קטלני.XD

למעלה