תפוז מפגרים באמאשליXDDDD
T TaaaaaaaaaaL New member 28/10/07 #86 ../images/Emo103.gif מי פפפפפה ?! אני ללבד ? ../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif אני בביביסיטר ומשועממת למוות !! אתם חייבים להציל אוווווווותי ! אני נואשת . חח
../images/Emo103.gif מי פפפפפה ?! אני ללבד ? ../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif אני בביביסיטר ומשועממת למוות !! אתם חייבים להציל אוווווווותי ! אני נואשת . חח
T TaaaaaaaaaaL New member 28/10/07 #89 ../images/Emo103.gif שלום לשתיכןןןן ! ../images/Emo99.gif אתן חייבות להציל אותי חחח .. מממשששעעממםם לללי אין פה טלוויזיה , לא איסיקיו כלוום הציילו חח
../images/Emo103.gif שלום לשתיכןןןן ! ../images/Emo99.gif אתן חייבות להציל אותי חחח .. מממשששעעממםם לללי אין פה טלוויזיה , לא איסיקיו כלוום הציילו חח
L LiHiLuSh New member 28/10/07 #91 חח הנה אני יגיד לך משהו יותר חרא מחר יש לי צו ראון ואני משמ לא מוכנה לזה חח יעני נפשית ואני מרגישה רע חרא ואני צריכה לצאת מפה לשם ב 7 וחצי כבר ויש לי נסיעה של פקקים של שעוות אהאעהעהההע האאהאהאעאהאעא אני מתה אין לי כוח ואני רוצה ליקרוא את הסיפור שלי אבל אין לי כוח לירום אותו בכלל חח
חח הנה אני יגיד לך משהו יותר חרא מחר יש לי צו ראון ואני משמ לא מוכנה לזה חח יעני נפשית ואני מרגישה רע חרא ואני צריכה לצאת מפה לשם ב 7 וחצי כבר ויש לי נסיעה של פקקים של שעוות אהאעהעהההע האאהאהאעאהאעא אני מתה אין לי כוח ואני רוצה ליקרוא את הסיפור שלי אבל אין לי כוח לירום אותו בכלל חח
T TaaaaaaaaaaL New member 28/10/07 #97 ../images/Emo103.gif יאוו צו ראשוןן ! - כי לא היה צב שיהיה בהצלחה אם זה מה שמאחלים חחח אני קיבלתי גם צו , כזה לעשות תעודת זהווות ! ורשמו לי מזל טוב בהגיעך לגיל 16 ! ואני אפילו לא בת 15
../images/Emo103.gif יאוו צו ראשוןן ! - כי לא היה צב שיהיה בהצלחה אם זה מה שמאחלים חחח אני קיבלתי גם צו , כזה לעשות תעודת זהווות ! ורשמו לי מזל טוב בהגיעך לגיל 16 ! ואני אפילו לא בת 15
0 0oSharoNo0 New member 28/10/07 #107 חחח גמני קבילתי את זה ../images/Emo6.gif אבל זה תעודת זהות מוקדמת.. זה לא נחשב וגמני לא הבנתי מה רשמו לי מזל"ט לגיל 16?! אבל אני לא עושה אין לי כח לזה... את עושה?
חחח גמני קבילתי את זה ../images/Emo6.gif אבל זה תעודת זהות מוקדמת.. זה לא נחשב וגמני לא הבנתי מה רשמו לי מזל"ט לגיל 16?! אבל אני לא עושה אין לי כח לזה... את עושה?
T TaaaaaaaaaaL New member 28/10/07 #109 ../images/Emo103.gif לללא . חח אין לי כח לזה ../images/Emo3.gif נחכה עוד קצת .. חוצמזה אמרו לי שמותר לעשות רק מגיל 16 .. יש לנו עוד שנה לחכות
../images/Emo103.gif לללא . חח אין לי כח לזה ../images/Emo3.gif נחכה עוד קצת .. חוצמזה אמרו לי שמותר לעשות רק מגיל 16 .. יש לנו עוד שנה לחכות
ס סיוניביל New member 28/10/07 #93 טלטול.. כנסססי תראי משהו שיצחיק אותך : http://www.youtube.com/watch?v=Ra9CZsTF1vM [שמה גם בקיצור למקרה שלא יעבוד]
טלטול.. כנסססי תראי משהו שיצחיק אותך : http://www.youtube.com/watch?v=Ra9CZsTF1vM [שמה גם בקיצור למקרה שלא יעבוד]
T TaaaaaaaaaaL New member 28/10/07 #98 ../images/Emo103.gif סיוני צריך רמקולים ? פשוט גם את זה אין פפה .. חח
T TaaaaaaaaaaL New member 28/10/07 #94 ../images/Emo103.gif חח אני לא יועדת מזה הצ'אט ../images/Emo9.gif ואיך מגיעים לאזור הזה ?
ס סיוניביל New member 28/10/07 #96 אתן מתות שאתן רואות את זה כנננסו http://www.youtube.com/watch?v=Ra9CZsTF1vM