XD

../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif XD

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשהה .. פשוט לא היה לי לאיפה לנלשש בקיצור יש פוסטר מזה יפה של מקפליי במעריב לנוערר .. זה הפוסטרר XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifצקצק עדי.

יכולת לנצלש
ותודה
והיה משהו עליהם בראש 1 ?O:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיש שם למטה XD

שרשור של תפוז אם אני לא טועה. ו..לא.. אבל אני באה ב-19 למפגש בישראבלוג D:

kelly7i

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo27.gifנוסעת לאילתD:../images/Emo37.gif

עוד חצי שעה ככה אבא שלי צריך להגיע ואז נצא. אני שבוזה מתה מעייפות, הלכתי לישון ב-4 וחצי ומ-9 ועשרה בבוקר י שלי נודניק בפלפאון >< אני צריכה עוד לסיים לארגן תיק
ומשו לא טוב עובר על המטען, הוא פשוט לא מתטעין! לא משנה מה עושים, מחברים לחשמל ואין תגובה פשוט. גם לי וגם לאמא שלי זה לא עובד[אותו פלאפון] ואי לא בא לי בטוח להדפק בלי סוללה עכשיו >< נקווה שיהיה כייף, אני בטח יישן בנסיעה עד העצירה ביוטבתה הקדושה, מפנטזת כבר על שוקו ושוקו בננה מהיום שהזכירו את אילתXDDDDDD אז תהינו לכם כל מי שהולכת למפגש, ונקווה לחזור עם חוויות ותמונות וכאלה מאילתP:

kelly7i

New member
../images/Emo71.gif WTF?

למה שלחתי לפה? אני לא זוכרת שהגבתי להודעה הזאת >> טוב נגיד, חח התכוונתי לשרשר להודעה הראשית בטח הבנתםXD

Mcflymylife

New member
תהניייי D :

אני גם אם אני יסע לאילת להמוון זמן ואחרי שבוע עוד פעם לא יהיה לי אכפת אני מתה על אילת . :) תהניייי 3 >

m o r 1 0 2

New member
קלי,תהניי../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

כ"כ מתאים לי אילת
תעשי חייםD: מחכים לתמונות

Simple Girl 175

New member
../images/Emo110.gifבגיליון הקודם לא היה על כלום על מק..

אולי יהיה בגיליון הבא ~אייייייייייייייייי-מאן!~

גרבע

New member
../images/Emo105.gifרק אם התחנפת אליהם מספיק

והזכרת כמה את מתגעגעת ליעלי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo110.gifזה לא התמונה הזאת בדיוק אלא מהסט שלה..

אבל הפוסטר בהחלטה מדהים

../images/Emo207.gif חייבת שירים...

מישהי יכולה לשים לי קושר להורדה של השירים son of dork- sick son of dork- murdered in the mosh son of dork- boyband son of dork- slacker simple plan- perfect תודה!!

למעלה