XD

Mcflymylife

New member
../images/Emo207.gif מישהו יכול לעשות לי טובה קטנה ?

יצא הסרט היי סקול מיוזיקל 3 , ונכנסתי לאתר שלהם וזה והם נתנו כתובת של אתר שאפשר לשמוע תשירים והוא לא עובד לי במחשב ( פריט מוקפץ חסום או משו כזה ) אז אם יש תשירים באינטרנט יש סיכוי לא קטן שהם גם באימיול לא ? אז מישהי יכולה להוריד לי כמה שירים של היי סקול מיוזיקל 3 ולהעלות ? ( אם יש ) אני ממש סווווגדת למי שיעלה לי . (:) תודה וזה דיי דחוף ^^

Mcflymylife

New member
השגתי תשם של השיר ...

אם מישהי יכולה להוריד ולהעלות לי אני סווגדת לה
Now Or Never

rox love BSM

New member
הארי בנבר מיינד דה באזקוקס

הוא יופיע בתוכנית ב 23 לאוקטובר,הוא היה אמור להיות לפני שבועיים וברגע האחרון הוא ביטל,אבל עכשיו אמרו שהוא יהיה ב23.... (הארי וסיימון
)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo207.gifכולןן בקשר למפגש../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אמממממ קודם כל פתחתי פה כי אני לא יודעת מי תקרא בכלל בשרשור של המפגש כי הוא כל כך ארוך
אני באה בסוף
תודה על העבודה שלי שבזכותה הרווחתי כסף להגיע! XDD 250 כרגע סה"כ חח ולמי שיש את הפוסטרים הללו מוזמנת להביא
ומי שרוצה שתגיד לי איזה XDD יש לי מלא.. אז: פארמור סימפל פלאן FOB AAR ג'סי מקרטני הילארי דאף אורלנדו בלום פאניק אט דה דיסקו דייויד בקאהם פוסטרים של סרטים.. לא משנה איזה XD נראה כבר במפגש חח אממממ ניקלבאק גרין דיי בלינק 182 לינקין פארק סאם 41 30 שניות למאדים
ואמ זהו אני מניחה.. ומקפליי.. XD סתם יש לי מספיק חחחחח ואם יהיו לי כפולים אני אביא
חוץ מזה.. תודה לכולן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo26.gifופה לרייבן ול-Lali x3../images/Emo26.gif

ראיתי בשרשור שיש לכן פוסטרים ובטח לא תראו אחרי אני אשרשר לשם חחח אז אני שמה פה.. לרייבן: ראיתי איזה פוסטרים יש לך ותהיתי אם תוכלי להביא לי כמה
: בן בארנס וקורבין בלו דניאל בן חיים על טבעי וגרין דיי ומ- Lali x3
MCR וונטורת' מילר ג'וני דפ סאם 41 תמונה קטנה של פאניקXD על טבעי אם תוכלי
תודה בננות
מקווה שלא הבטחתן לאפחת

Simple Girl 175

New member
../images/Emo110.gifמיקי! סופסוף תוכלי לכתוב לי על החולצה

DDDDDDDD: ואני אוכל להביא לך את הפובטרים חוץ מבן בארנס, כי אותו כבר הבטחתי...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחח כןןן רציתי לבקש

ממך שתביאי אותה שיואו! אני מקווה שנשאר מקום בשבילי
יאיי תודה
!

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifחחחח קוראים לי לידור../images/Emo9.gif

ואני אביא לך הכל חוץ מסאם 41 כי אני כבר נותנת

blackroses

New member
../images/Emo59.gifאעאהעהאעהאע מיייקיי ../images/Emo24.gif

וואו, שנים
. אני מאוד אשמח אם תוכלי להביא : פראמור סימפל פוב אורלנדו בלום פאניק אט דה דיסקו ניקלבק גרין דיי בלינק 182 לינקין פארק סאם 41 30 שניות למאדים...
וואו זה כמעט כולם...
תודה
ואני יכולה להביא הרבה פוסטרים ענקיים של כוכבי דיסני...
מי שרוצה שתגיד לי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo6.gif מה שכתבתי אצלי זה מה שאני רוצה../images/Emo6.gif

כן שנים
מצחיקה
דווקא הפוסטרים שאת רוצה, כאילו חלקם זה גם מה שאני רוצה
יש לי כפולים של סימפל אז אני מביאה וגם בלינק.. כבר שמתי את הכל בערימה אחת ויש כמה שמורים לינקין גם יש לי.. פוב גם יש לי אחד.. תראי כבר שם אני אחלק אותם ככה אז כדאי שתבואי מהר

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי!@#!

אעאעאע את באההה!@#!!!! ואני צריכה לדבר איתך!

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאני אעבור על כל ראש אחד שלי ואראה מה א

+ני [אני] אמצא. את יכולה להביא לי כמה של מקפליי? אני מקפליילס!! :(

למעלה