../images/Emo207.gifחברה עזרה *לא קשור להופעה*

אוקיי אז כמו שכולכם יודעים רדי סט גונכנס למצעד של גלגלצ, בואו נהפוך אותו ללהיט תצביעו לפחות פעם ביום במצעד של גלגל"צ (אפשר להצביע גם למונסון) אבל חשוב שהוא יגיע למקום הראשון שטוקיו לא תהיה "להקה של שיר אחד"~~~יאאלה תפציצו

animfanatic

New member
הצבעתי ../images/Emo45.gif

תגידו, כבר יש לכן את הכרטיסים? איך ההרגשה להחזיק בהם? אני לא מפסיקה להסתכל עליהם....

animfanatic

New member
אני לא יודעת אם מותר לסרוק את זה

ולהעלות את זה לאתר אבל אני יכולה להגיד לך שרשום על זה טוקיו הוטל באנגלית בצבעים שמזכירים את הדיסק של SCREAM ויש כוכב כזה בצבע זהב ולבן ורשום שם כמובן מה המחיר של הכרטיס ומתי פתיחת שעירים וכו'...

animfanatic

New member
שמתי את זה בשירשור תמונות חדשות שמצאתי

מצאתי תמונה של הכרטיס באיזשהו אתר, תבדקי בהודעות רשמתי משהו כמו הנה הכרטיס של ההופעה

Mcfly for ever

New member
../images/Emo207.gif

היום אחותי זכתה בדיסק של טוקיו הוטל SCREAM בגלל שהיא הצביעה למשהו בגלגל"צ עוד מישהו זכה בזה או שיש רק זוכה אחד? נ.ב : אני לא כל כך מכירה את הדיסקים של טוקיו הוטל אז אני רוצה לשאול אם הדיסק SCREAM הוא דיסק חדש ומתי הוא יצא

הדיסק scream

יצא בתאריכים שונים במדינות שונות כעיקרון זה הדיסק האחרון של טוקיו הוטל ובו נמצאים "מיטב השירים שלהם מהאלבומים שראי וצימר" (לא ציניות זה ציטוט)

0rin

New member
../images/Emo210.gifשאלה בקשר להופעה

היי.. ראיתי שיש שרשור על שאלות אבל הוא ארוך נורא. אז אני כותבת בשרשור הזה.. אממ.. ההופעה היא בתאריך 6.10 ביום שבת בשעה 18:00 פתיחת שערים ובשעה 20:00 ההופעה אמורה להתחיל? תודה לעונים..זה ממש חשוב לי.. אני פשוט רוצה להיות רגועה לגביי זה ... אורין

למעלה