mor the only

New member
שאלות בקשר להופעה:]

הממ על הכרטיס של ההופעה כתוב "פתיחת דלתות 18:00" זתומרת פתיחת דלתות להופעה של נייט ויש? מתי היא מתחילה? ומתי ההופעה של טוקיו מתחילה? ומישהו יודע מתי ההסעה מירושלים יוצאת?

keren eckshtein

New member
ההופעה של נטוויש וההופעה של ט"ה ממש לא קשור

אחד לשני
. נטוויש אני לא יודעת איפה מופיעים . וט"ה מופיעים בגני התערוכה והפתיחת שערים של ההופעה היא ב - 18:00 זה לא קשור בכלל לנטוויש .

crazysapir

New member
אז ככה:

הממ על הכרטיס של ההופעה כתוב "פתיחת דלתות 18:00" זתומרת פתיחת דלתות להופעה של נייט ויש? מתי היא מתחילה?ההופעה של נייטוויש אם אני אל טועעה בכלל במקום אחר, של טוקיו הוטל ההופעה בני התערוכה[אל תקשרי בין 2 ההופעות] ומתי ההופעה של טוקיו מתחילה?פתיחת שערים אומנם בשעה 6 אבל ההופעה מתחילה בסביבות 8-8וחצי

mor the only

New member
פאק איזה סתומה אני../images/Emo122.gif

חח בגלל שכתוב לי על הכרטיס הסעה לשם "נייט וייש\טוקיו הוטל" הייתי בטוחה שהם מחחמים אותם או משו.. טוב תודה לכן על העזרה:] עוד שאלה מישהו מחמם אותם?

McLeaFLY

New member
חח זאת סתם מישהיי..

הם החזיקו מעמד לילה אחד אם אני לא טועה ואז טום המשיך עם מישהיי אחרת XDD כמה צפוי DD:

crazysapir

New member
זאת אן קטרין ו..אני יספר לך את כל הסיפור:

בקצרה: היה איתה ממש ממש ממש לפני המון זמן ראיון[כי התמונות האלה התפרסמו וזה..היא עמצה לא מפורסמת אבל בגלל שהיה פאפרצי שהם מתחרמנים אז איזה עיתון אחד ראיין אותה ] והסיפור הוא כזה היא כנראה שיכרה אותה[גרמה לו להיות שיכור] והוא היה שיכור בגלל זה הוא התנהג ככה>< אח"כ שהיא רצתה אותו [ימים אחרי שהוא לא היה שיכור הכוונהD:] אז הוא לא שם עליה והיא ממש נםגעה ממנו והיא אמרה בראיון שהיא בכתה או משו כזה והוא גרם לה לשנוא את ט"ה..ובלה בלה.. וביל ניחם אותה... [ זהו:]

PerfectSP

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

בואנה,פתחו פה טלנובלה?!XDD

16yaeli

New member
זאת אן קטרין מישהי שאמא שלה עשתה לה פרוטקציות

והכניסה אותה למסיבה של סלבס היא ניסתה לשכר את טום כדי שתוכל להשכיב אותו[ יש 2 גירסאות זאת הגירסה של טום חח] והיא לא הצליחה ואז היא ניסתה להתחרמן עם ביל והוא לא זרם אותה בעקרון היא ניסתה גם לעשות ריב בין התאומים! ובגלל זה כל המעריצות של טוקיו הוטל איימו לרצוח אותה חח ושונאות אותה כמובן! היא אומרת שטום נדלק עליה והם סתם התחרמנו במסיבה ושהיא לא עשתה כלום:X

למעלה