אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gif חרם על וואלה

חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חרם על וואלה.. חחח

3has3

New member
הגזמת XDD

אני אכנס לשם רק לחדשות ולאי מייל D: ולמשחקים וכל זה מה שני צריכה שם XDD בקיצור הכל
אגב, נראה לי הם קראו פה וראו מה שאנחנו אמרנו שהם עוד לא נחתו ואז הם שינו את זה D: הם ראו שאנחנו הולכים להחרים אותם בצורה מוגזמת במיוחד D:

כרמלי6

New member
חחח לא רק 5 סוויטות גם 20 חדרים !../images/Emo12.gif

רק לפי המשפט הזה זה לא אמיתי כאילו כמה הם כבר גדוד !?

keren eckshtein

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif וכנסו רגע דחוף -

תיכנסו לבלוג של אן ולרה . קיצור תכנסו לעמוד הראשי של ישרא בלוג . ובבלוגים הפעילים בישרא . יש אותם קוראים לזה - טוקיו הוטל - בלוג מעריצים (טוקיו הוטל :] ). קיצור שם יש את כל העידכונים שרק אפשר . בבקשה מי שיכול שיכנס לשם יש שם פרטים חשובים .

3has3

New member
זה הגיוני!

כתוב שם עד מתי צריך לעזוב
וזה השעות שטוקיו יכנסו XDD כאילו אז לא היום ><

dorkiflitz

New member
עוד משהו!!!

למה שהם ידרשו כל כךךךךךךךךך הרבה כמו שהכתב ה*** רשם שם אם הם נשארים פה רק לכמה שעות?! איך שהם באים הם כבר צריכים ללכת! אז חאלס@ חאלס להמציא שמועות!

16yaeli

New member
הנה תמונותש ל המלון וססוויטות:]

:]http://www.ichotelsgroup.com/h/d/ic/1/en/hotel/tlvha;jsessionid=0J2VTQ5CFDHFKCTGWAISJ0QKM0YBEIY4?_requestid=703860

crazysapir

New member
תקשיבו אתם לא יכולים לדעת באיזה מלון הם

כי חתמו על חשאיות!!!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifפאקפאקפאקפאק

מזה-לעזאזל- השטויות האלה?! איזה שקרים הזויים XD תפסו מעצמם וואלה האלה S:

ElinorLahav

New member
אני לא מאמינה לכלוום !

תקשיבו לי תאמינו רק ללרה !!!!! היא יודעת הכל
אני נכנסת לבלוג שלה יום יום כדי להיתעדכן בהכל *מבוייש של המסן* קיצ' תקשיבו רק למה שהיא אומרת

טחח.

אני לא חושבת שהם ביקשו כל כך הרבה, אני גם לא חושבת שהם צריכים לבקש כל כך הרבה אני בטוחה שייתנו להם דברים מאוד מאוד מכובדים כמו כל מה שהיה רשום שם (טוב שזה לא באורך מגילת אסתר) גם בלי שהם ייבקשו חח כי נו, זה טוקיו הוטל D:

מנצל"שת אנשים! בקשר אליי

אני נוסעת מחר לרביעי חמישי! זאת אומרת אני לא אהיה פה כל היומיים האלה :'( אז רציתי להגיד שאל דאגה, אם אני לא עונה זה אומר שאני כבר נסעתי (אני פשוט לא יודעת מתי מחר אנחנו יוצאים מהבית!) אז תודה מראש אם תכתבו לי תגובה, אני אנסה להיכנס מחר בבוקר לראות ולהגיב חזרה אני אתגעגע אל כווווווולכם למרות שזה רק יומיים! תהנו :) ^^

למעלה