PerfectSP

New member
יש כזה?../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

טכנית אבא שלי דובר גרמנית><' אבל...
בעיקרון אני יכולה לתרגם

PerfectSP

New member
חיחי,בטח פורום שמקושר למכון גתה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

כי מכון גתה זה על כל זהP:

PerfectSP

New member
טכנית אני יכולה להשיג לך תרגום><' ../images/Emo190.gif

אבל אין לך את המילים של זה בכלל?

NoNKa

New member
אני יכולה לתרגם לך בערך.. ../images/Emo13.gif

לא ממש כותבת בפורום אבל הנה: ג'ין ג'ין ג'ינגס חאן (אין לי בכלל מושג אם זה אומר משהו חחח
) הייי פרש! הוו פרש! צא פרש, תן לנו לבוא ג'ין ג'ין ג'ינגס חאן צא אחי, שתה אחי, תרקוד אחי תשמעו אותנו צועקים הו הו הו הו (חחחח) אתם יכולים לשמוע אותו צוחק חהחהחהחה מעתה ועד עולם ואז שוב פעם חוזר אם אני לא טועה.. ;] זה התרגום ה"בערך" חח מקווה שעזרתי..

PerfectSP

New member
WTF?!?! ../images/Emo190.gif

XDDDDDDDDגג מה זה? מאיפה את יודעת את המילים של זה?

NoNKa

New member
ראיתי לא מזמן איזה סרט ישראלי..

שהיה שם את השיר הזה (והיה תרגום בעברית) אז זה מה שאני זוכרת מהתרגום..
כן כן תירגום מוזר חחח..

פלאפאל

New member
ג'ינגס חאן היה מנהיג מונגולי שכבש את אירופה.

ותודה רבה לכוווווולן
עכשיו אני אוהבת את השיר הזה עוד יותר

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחדשות מערישותתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ביל מת נשך אותו כל בגרון:| XDDDDDDDDDDDDDDDDDD יאללה עשו לי את היום חחחחחחחחחחחחחחח אתם לא מביניםםם באתי היום לבצפר חברה שלי אמרה לי שהיא חזרה הבייתה שלשום וראתה את כל הכתה של אח של כיתה ו' עם עיינים נפוחות ואדומות. וכולן שמה מעריצות מונסון.. אז היא שאלה את אח שלה למה הן בוכות אז הוא אמר לה "מה לא שמעת?! ביל קאווליץ מת! נשך [או נשח?[ אותו כלב בגרוןן!!!!" אני פשוט הייתי על הרצפה מצחוקקק תשאלו את כולםםםםםםםם פשוט לא הפסקתי לצחוק מסכנות.. בכו כמו לא יודעת מה.. קיצר עשו לי את היוםXDDDDDDDDDDDDD ותצחקו כמה שאתן רוצותD: אני לא יכולתי להפסיקק חס וחלילה טפו טפו טפו *דופקת על השולחן עץ שלי טפו טפו טפו* שביל ימות חס וחלילה רב ושרלילה!!! וגם היום החליטו לא לתת לנו הסעות.. אז נשארנו עד בערך.. לפני 10 דקות והייתי צריכה לחזור ב1 וחצי.. א משנה אז נשארתי .. בלי ברירה והיו איתנו ז'ינקים.. גם הם שמעו שראיי וDDM אז עברתי לשבת לידן ואני רואה אותו שרות ככה"בלהבךהבךהבלנהנהנהנךהנהבלהבלההלכחדחיכדיג" קיצר לא יודעות כלוםXD אז בלי בושה.. שאלתי את אחת הבנות שממנה היה המוזיקה עם אפשר לשמוע אז היא נתנה לי.. עמדתי באמצע האוטובוס והתחלתי לשיר .. עם המילים!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח זה היה יום.. מוזר ביותרXDD אני שמחה שאני בבית עכשיוD:

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה למה לא הייתי איתך חח

הייתה ממש מש מתפקעת ונופלת על הריצפה D: ובאוטובוס בכלל הייתי עושה מקלה חח

Leb Die Sekunde

New member
חחחחחחחחחח

וואי זה היה כל כך טובב חחחחחחחחחחח ולא היתי עם חברות שלי אני נתקעתי לבד בתחנה עם ילדים מהשכבה וט' וז'.. וואי שרתי כל הדרךXDDDDDDDDD

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif רוצה רוצה גםםםם../images/Emo6.gif

------------------------------------------------------------------------- מי שראה את המומיה 2 יבין
אני מתה על הקטע הזה הוא כולכך מצחיקקקק "יתכן והתחלה את עידן הפוקולוס
" "אה
"
"אתה תיצא מזה, אתה בצרות
,ואתה תיכנס לאוטו
" -------- חח בציטוט האחרון סתם שאלמתי סימיילים

LiHiLuSh

New member
חח לא רציתי לשרשר שיצחקו סתם

אזז תפתחי מהר ביס 1 או 2 א ו3 או 4 חח אבל הקטע המצחיק הזה עבר והקטע עם המומיות על האוטובוס עבר

PerfectSP

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

ברור... ביל מת מנשיכת כלב!!!!!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הרגת אותי

למעלה