Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif זה מסובך ../images/Emo3.gif לא, באמת! XD

כאילו, רק אתמול העברתי לפלאפון את כל השירים שלהם [כי סופסוף קנו לי כרטיס זיכרון של 4G] סטייל
כל החדר שלי עדיין מלא בפוסטרים שלהם וכשאני רואה תמונה יפה, אני שומרת אותה, לא כמו פעם שהייתי שומרת כל תמונה
יש לי איזה פלייליסט כזה של כל השירים מכל הזמנים שאני פותחת מידי פעם ושומעת אבל זה לא כמו פעם. >_< פעם, האמפי שלי היה רקקקקק מקפליי, כאילו פיניתי את כל הג'יגה המסכן הזה למקפליי בלבד. בפורום אני תמיד אשאר כי אני חולה עליכן בנות
במיוחד אחרי המפגש המשעשע
וכמובן שאם תהיה הופעה אני אלך ואני אתלהב כמו ילדה בת 5 שקונים לה ברבי חדשה XD [עולם הדימויים שלי מעניין
] בקיצור, מקפליי זה לייק XD לייק +. ++++++++++++++++

../images/Emo204.gifתנו לי לחפור רגע על הנושא.

לפחות קצת. לא. אני לא אוהבת את מקפליי כמו שאהבתי אותם פעם. אני לא חושבת שאני מסוגלת לאהוב אותם כמו שאהבתי אותם פעם. אני מתכוונת, פעם הייתי קטנה. וטיפשה. ותמימ-- טוב, תמימה אף פעם לא הייתי, לפחות לא באמת. ו--- טוב. ברור שההערצה העיוורת הראשונית שלי פחתה. וברור שאני עדיין מחבבת אותם ואני עדיין ארצה לשמוע את השירים החדשים שלהם. אבל הפסקתי לדבר עליהם בלי הפסקה ואת כל הפוסטרים שלי שלהם אני מייעדת למכירה (אולי חוץ מאחד), ועכשיו לשמוע אותם מעורר בי נוסטלגיות, ואני לא חורשת על השירים שלהם כמו פעם, ולפעמים - לפעמים כשאני שומעת אולתם אני מעבירה שירים כי, די. אין לי כוח לשמוע את זה שוב. ואני נשארת בפורום כי-- טוב, די נטשתי בזמן האחרון, אבל חזרתי, ואני מבצעת גיחות מדי פעם כי אני אוהבת את כל הבנות כאן, וכולכן מקסימות (למרות פער הגילאים XD) וזה כיף לראות מה קורה עם הבנים. (למרות שעכשיו הם לא משהו, ושום דבר לא שישווה לתקופת וונדרלנד וכו' וכו'. *מגלגלת עיניים*) אני מניחה שהתבגרתי. או שסתם התגברתי עליהם ועברתי הלאה. (J2, היר איי קאם! DDD:) וזהו.
^^

butbut

New member
../images/Emo126.gifאו-מיגד..תקופת וונדרלנד! גאד, איזו תקופה

יפה. הכי אהבתי אותם שם, הכי אהבתי את השירים שלהם שם- כול כך התחברתי.. גאד חחח..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחיבת לענות על זה

לא,מקפליי הם כבר לא חלק נכבד בחיים שלי,די הרבה זמן. אני אוהבת אותם,אבל הם פשוט להקה שלא מחזיקהמבחינת הערצה,הם לא להקה שמחזיקה הרבה זמן. נגיד אני יכולה להעיד שרד הוט הם הכי יציבים אצלי,אבל מקפליי זה כזה גל(צונאמי למען האמת) שבא ומשתלט והופך כל מעריצה לאובססיבית,ומה שעולה-חייב לרדת.ככה שהגל מפסיק וכבר לא שומעים אותם ואני לא מעידה על עצמי,כי אני עוד שומעת אותם לפעמים,ויוצא לי לשמוע נגיד שיר שלהם פעם בשבוע,בין אם במקרה או לא,אבל אני גם מעבירה אותם הרבה בשאפל(למרות שהם תופסים חלק לא מבוטל מהפלייליסט שלי.4 דיסקים זה לא בא ברגל) אני יכולה להעיד על לא בנות,בין אם הן חברות שלי ובין אם הסתכלות על מי שהיה פעם בפורום(נכנסתי לפה מספר פעמים לא רבות בעבר) ומי שיש היום ומי נשאר פעם. גם חבל לי שהם נהיו מהלהקות האלו שןה אופנה חולפת של פקאצות בנות 12.באמ באמת חבל. אני יכולה להוסיף שההופעה שלהם הייתה אחת החוויות הבלתי נשכחות שעברתי עד כה ונהניתי כמו שלא נהניתי והייתי הולכת לעוד מלא הופעות שלהם. אני אוהבת אותם,ושומעת אותם,אבל לא בתדירות גבוהה כי השירים שלהם לא מחזיקים,הם כאלו,שירים שאפשר לשמוע כמה פעמים וא להפסיק לגמרי. הפורום הפך לחלק בלתי מבוטל אצלי ואני משערת שגם אם אני אפסיק לשמוע אותם לגמרי אני אשאר פה(אלא א כן הנסיובת לא ייאפשרו לי.צבא יו נואו.חחח אתמול הייתי בצו
)

../images/Emo34.gif../images/Emo243.gif

אני לא ממש חושבת שזהנכון .. כי כל שיר גם של רד הוט לא משנה כמה תחרשי עליו בסופו של דבר זה ימאס ..זה ממש לא תלוי בלהקה . ואם זה לא קורה לך עם רד הוט זה כי את אוהבת אותם יותר D: למרות שמקפליי היא באמת להקה שאיכשהו אי אפשר להעריץ אותם לתקופה ממשממש ממושכת . למרות שאני עדיין חושבת שזה בגלל שההפסקה בין רדיו אקטיב לדיסק שיצא היא ענקית וזה קורה .. \: והם מאבדים מעריצים בנתיים . חבל |;

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזו דעתי

את לא חייבת להסכים איתה. אני מדברת על זה שלדעתי על שיים של מקפליי אי אפשר לחרוש הרבה,וגם אם חורשים עליהם הרבה,א"כ אי אשר לשמוע אותם בכלל. על שירים של רד הוט נגיד חרשתי לפני שנתיים ממש,ועדיין שמעתי אותם א"כ,לא הרבה אבל שמעתי,וחזרתי גם לשמוע אותם הרבה,זה בא בגלים.ובוודאי שזה קשור לעניין שאני אוהתב אותם יותר. נגיד אני אוהבת את מקפליי כבר 3 שנים,אבל זו לא אהבה עיוורת כזו ובמשך הזמן הזה לא שמעתי אותם המון. וזה לא קשור לי בכ"א לעניין הדיסקק אלא זה קרה לי גם לפני,כשיצא RA זה א]ילו לא ממש עניין אותי(אבל אז בכלל לא שמעתי אותם).אני אוהבת אותם אבל פשוט לדעתי אי אפשר לשמוע שירים שלהם הרבה.

sweet shir

New member
אני לא מסכימה.

דווקא למקפליי יש מעריצים מאוד נאמנים, ואני יכולה להעיד על עצמי שהם הלהקה היחידה שהערצתי לתקופה מאוד מאוד ארוכה. אני חושבת שזה קשור לטעם אישי שגורם לאנשים 'למאוס' בהם, או מה שלא קורה שגורם 'להתגבר' עליהם. בכל מקרה, לדעתי ממש אי אפשר לומר את האמירה הזו באופן כוללני.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאבל תסתכלי על היחס בין המעריצים

שהם לא נאמנים.וגם בלי זה,ראיתי המון בנות שאהבו אותם בעבר ועכשיו לא שומעות אותם בכלל,בין אם אני מכירה אותן ובין אם לא.הם לא להקה שעוברת במכולת הזמן,הם תקופה קצרה ומסוימת וזהו.אצל רוב האנשים,לא כולם!אצלי הם עברו במכולת הזמן,אבל עדיין לא שמעתי אותם בכמויות אף זמן חוץ מבסוף כיתה ח'. זו דעתי,ואת לא חייבת להסכים איתה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהאמ. :O

אני חייבת להודות שאני עדיין מתלהבת מהם כמו ילדה קטנה. XD אני מכוווורה אליהם , ואני שומעת את המוזיקה שלהם כל שבוע, כמעט כל יום. :) ויוצא לי הרבה לשמוע את המוזיקה שלהם. ^-^ ויצא לי לשמוע יותר כשהם יוציאו את האלבום החדש <: וחוצמזה אני עדיין עם פוסטרים שלהם בחדר, וישלי עוד פוסטרים לתלות וכזה.XD ואני עדיין הוספת את התמונות הקטנות שלהם
וגם אני עוקבת אחריהם בהדיקות בטוויטר . :X בעיקר אחרי טום שמעדכן על כ-ל מה שהוא עושה בחייו . D: ואני נמצאת בפורום בגלל שאני מתה על הלהקה הזאת, וזה לא יעבור בקרוב.XD ובנוסף יש פה את הבנות הכי אחי!
וחוצמזה, מקפליי הם חלק גדול מאוד בחיים שלי, ובזכותם הרבה דברים טובים קרו לי. שאני לא הייתי מוותרת עליהם אפעם. והם שינו לי את החיים הלהקת גייז סקסיים האלה.
ואם אני יזכה לראות הופעה שלהם, אני יצרח כ"כ חחחחזק . *~* ~וכשאני צורחת חזק, אני צורחת ח-ז-ק!~XDD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה

כי בדוגרי לא היה לי כוח לכתוב את כל זה -.-" אומנם זה לא בדיוק כמו פעם, ויש לי רק פוסטר אחד שלהם אבל לא בגלל שאני לא אוהבת אותם.. בגלל שקצר עברתי את גיל שיגעון הפוסטרים.. מקפליי תמיד היו ותמיד יהיו חלק עצום ממני.. ולא משנה מה יקרה איתם. כי האמת אני מתבגרת ומשתנה יחד איתם.

MadBerry

New member
בדיוק כמוך :)

גם לי כבר עבר מהם, אני כבר לא שומעת אותם (למרות שלפני כמה ימים שמעתי כמה שירים שלהם... היה כיף להיזכר בהם
) ואני נשארת בפורום רק בשביל החברה :)

sweet shir

New member
גם אני לא

אבל עדיין יש לי פינה חמה בלב ששמורה להם, למרות שאני מעבירה את רוב השירים שלהם בשאפל.:) (אה ועדיין החדר שלי מפוצץ בפוסטרים, כי- א. אם אני אוריד יהרס לי כל הקיר. ב. בכל זאת נחמד להסתכל עליהם. ג. למי יש כוח, ג'יז. XD)

../images/Emo34.gifלמשתתפות שואו טיים../images/Emo27.gif

אני יודעת שהייתי צריכה לפתוח שבוע שעבר וגם היום , אבל לא היה לי זמן אני מוצפת במבחנים וישלי זמן להכנס לפורום פעם ביום בגלל היותי מנהלת . אני אפתח בהמשך השבוע עם 2 משימות D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo207.gif קפצתי על מקל פוגו.

1674 פעם, מתוכם 200 ברצף. עם אולסטאר לבן. הממ, לא רעיון טוב. אני כל כך רואה את עצמי עוד כמה שעות לא מסוגלת לזוז מכאבי שרירים מטורפים. עוד נצל''ש חסר תועלת XD

למעלה