+

That McGirl

New member
עהעהעה זכיתי בסרט של מקפליי ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אנייי לא מאמינה שלחתי אסמס לראש אחד וזכיתיי .. כאילו שתמיד שואלים שאלות ונותנים פרסיםם ישישישישישיש אני מתה לראות אותו :) איזה מזל שזכיתי בדיוידי ולא בדיסק , כי יש לי אותו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיאווווווו @#!# ><"

זה לא פיייייייר. XD כייפלך!!
תתחדשי

2MayaN2

New member
תתחדשי../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

אני בטוחה שאת תהני לצפות בו

ריהותם

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

רדום פה... אני מקווה שהפורום לא ננס לתרדמת חורף בנות!

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאפשר לעשות עוד פינות..

להביא כמה רעיונות ושכל אחת תבחר לה משהו שהיא רוצה לעשות ותעשה את זה כל כמה זמן וככה יהיה פחות רדום

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifפינות כבר יש...

העניין הוא שלא פותחים אותן בכלל.אבל אם את רוצה לפתוח פינה מסוימת את מוזמנת

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאז אפשר לעשות שרשור פינות.. ../images/Emo3.gif

לפתוח שרשור שמי שיש לה תרשום מה הפינה ובאיזה ימים וזה ואפשר גם להציע פינות ובנות שרוצות יוכלו לאמץ להם פינה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבעיקרון זה ככה

יום ראשון-תכנון שבועי שרות פותחת(Ruth Fletcher) יום שני-טוויט טוויט שקרן פותחת(Rockin' Keren),ונוגה מפרסמת את הפאנפיקים שלה(אמנדה האחת) יום שלישי-הסינגל הטוב ביותר באלבום של מקפליי שאני פותחת רביעי-הלהקה של 1238 שעדי פותחת(Ademenzer) ונוגה שמפרסמת את הפאנפיק שלה(אמנדה האחת) חמישי-פינה שאמורים לשים חידה בתוך תמונה שלא נפתחה בזמן האחרון בכלל שישי-מקוויקנד שנפתח באקראיות שבת-מנוחה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifרותם, אם כבר מעלים את הנושא,

אינלי זמן יום שני לפתוח את הפינה \: חשבתי שזה יסתדר לי מבחינת לימודים והכל... אבל הקטע שזה לא מסתדר לי מבחינת שמו"צ בגלל שכל יום שני יוצא שאני הולכת לחברה שלי לבנות פעולות, ושאני בקושי במחשב. :| ובגלל שגם ככה לא הרבה בנות מגיבות לי לפינה (בקושי 3 הצבעות כל שבוע
) אז אני כבר לא מוצאת טעם להתאמץ בשביל לפתוח את הפינה שאני גם ככה מגיעה מאוחר וישלי דברים לעשות ומעט זמן לתכנן הכל. :S אל תכעסי עלי. >: ( את יודעת שאני אוהבת אותך כפרע !
)

../images/Emo204.gifאמ. ../images/Emo250.gif

אני באמת משתדלת לפרסם שני-רביעי, אבלאבלאבל ;;;;;;;; *סניף* המחשבים במכללה ממש ממש ממש שונאים אותי ואז אני מפרסמת שלישי-רביעי אז אני מקווה שזה בסדר ואני באמת מצטערת ואני מקווה שאתן סולחות לי וזהו. *נושמת* ^^'' קבלו סוכריה כמנחת שלום?

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאהא.. ../images/Emo3.gif

טוב בתכל'ס אני בעד לפתוח עוד פינות ויש לי גם כמה רעיונות אבל לא נראלי שאני אוכל לפתוח את כולן לבד
וזה גם תלוי בימים כי בכל יום יש פינה.. אז השאלה היא אם זה מספיק או שאפשר עוד..

2MayaN2

New member
יש לי מיליון תמונות של מקפליי על המחשב../images/Emo221.gif

אז לא אכפת לי לפתוח איזו פינת התמונה השבועית או משהו

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאוי לגמרי שחכתי השבוע!

אני ממש מצטערת! יש לי תזכורת בפלאפון כל יום רביעי, אבל הייתי במצב כל כך רע השבוע ביום רביעי ולא שמתי לב לכלום...

למעלה