תתחדשי. ^^
2 2MayaN2 New member 24/12/10 #22 אם במקרה מישהי כאן אוהבת פארמור ../images/Emo221.gif אז אני מזמינה אתכן לבוא לפורום כי אני תמיד שמחה לראות שם עוד אנשים
אם במקרה מישהי כאן אוהבת פארמור ../images/Emo221.gif אז אני מזמינה אתכן לבוא לפורום כי אני תמיד שמחה לראות שם עוד אנשים
Y yardenise New member 27/12/10 #30 ../images/Emo185.gif../images/Emo207.gif../images/Emo53.gifיש לי שאלה..../images/Emo13.gif דבר ראשון, מזה נצלש? פשוט לא הייתי שנים בתפוז אז שחכתי ואממ לשאלה - אם אני רוצה לפרסם וואנשוט, אז.. מה לעשות..? לפתוח שרשור או משו או..? סליחה על הבורות
../images/Emo185.gif../images/Emo207.gif../images/Emo53.gifיש לי שאלה..../images/Emo13.gif דבר ראשון, מזה נצלש? פשוט לא הייתי שנים בתפוז אז שחכתי ואממ לשאלה - אם אני רוצה לפרסם וואנשוט, אז.. מה לעשות..? לפתוח שרשור או משו או..? סליחה על הבורות
A Adimenzer New member 27/12/10 #31 ../images/Emo119.gif נצל"ש זה ניצול שרשור או משהו כזה... הכוונה היא שאם יש לך איזושהי הודעה או שאלה או לא יודעת מה - את פותחת הודעה עם נצל"שבתוך שרשור אוף... בקשר לפאנפיק - פשוט תעלי אותו בהודעה חדשה (שרשור חדש)
../images/Emo119.gif נצל"ש זה ניצול שרשור או משהו כזה... הכוונה היא שאם יש לך איזושהי הודעה או שאלה או לא יודעת מה - את פותחת הודעה עם נצל"שבתוך שרשור אוף... בקשר לפאנפיק - פשוט תעלי אותו בהודעה חדשה (שרשור חדש)
Y yardenise New member 27/12/10 #33 ../images/Emo185.gifאהה אז השתמשתי בזה נכון ../images/Emo6.gif ואממ זה לא פאנפיק אלא וואנשוט ואני לא צריכה לשים גם תעודת זהות, נכון? >< ושוב, סליחה על הבורות
../images/Emo185.gifאהה אז השתמשתי בזה נכון ../images/Emo6.gif ואממ זה לא פאנפיק אלא וואנשוט ואני לא צריכה לשים גם תעודת זהות, נכון? >< ושוב, סליחה על הבורות
A Adimenzer New member 27/12/10 #35 ../images/Emo119.gif פאנפיק וואנשוט זה אותו דבר בשרשורים... פשוט תפרסמי את זה בהודעה חדשה אממ... אני לא מבינה את התעודות זהות בכל מקרה, אבל אני לא יודעת להגיד לך...
../images/Emo119.gif פאנפיק וואנשוט זה אותו דבר בשרשורים... פשוט תפרסמי את זה בהודעה חדשה אממ... אני לא מבינה את התעודות זהות בכל מקרה, אבל אני לא יודעת להגיד לך...
Y yardenise New member 27/12/10 #36 ../images/Emo185.gif חחח סבבה ../images/Emo6.gif אני אפרסם כשאני אסיים לכתוב אותו ^^ ממש תודה D:
T That McGirl New member 27/12/10 #32 לא הבנתי את השאלה השנייה אבל נצלש זה מה שעשית עכשיו .. כאילו ניצול שרשור .. נגיד יש לך שאלה את לא חיבת לפתוח הודעה חדשה אלא לשרשר
לא הבנתי את השאלה השנייה אבל נצלש זה מה שעשית עכשיו .. כאילו ניצול שרשור .. נגיד יש לך שאלה את לא חיבת לפתוח הודעה חדשה אלא לשרשר
T TheBalladOfShani B New member 27/12/10 #37 ../images/Emo248.gifבקשר לפרסום הוואנשוט את בוחרת לעצמך יום בשבוע ומודיעה לי במסר , בו כל שבוע את מפרסמת פרק\שניים לפי בחירתך .. D:
../images/Emo248.gifבקשר לפרסום הוואנשוט את בוחרת לעצמך יום בשבוע ומודיעה לי במסר , בו כל שבוע את מפרסמת פרק\שניים לפי בחירתך .. D:
Y yardenise New member 28/12/10 #38 ../images/Emo185.gif מצטערת שפירסמתי בלי להודיע לך, ראיתי את מה שכתבת אחרי שפירסמתי המסרים שלי גם לא עובדים בכ"מ זה רק חלק אחד אז לא ממש צריך כמה ימים .. ^^" סליחה בכ"מ
../images/Emo185.gif מצטערת שפירסמתי בלי להודיע לך, ראיתי את מה שכתבת אחרי שפירסמתי המסרים שלי גם לא עובדים בכ"מ זה רק חלק אחד אז לא ממש צריך כמה ימים .. ^^" סליחה בכ"מ
T TheBalladOfShani B New member 29/12/10 #39 ../images/Emo248.gifהיי אל תקחי ל../images/Emo23.gif הכל בסדר חח ../images/Emo8.gif