הינה שלי לא עשיתי צילום מסך..אבלאבלאבל זאת התמונה אצלי ברקע..
א אייללוש New member 8/8/06 #23 מעעע גמלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifתגידו לי אפשר להעביר במסן את פוטושופ אינ רואה למלא יש את זה
מעעע גמלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifתגידו לי אפשר להעביר במסן את פוטושופ אינ רואה למלא יש את זה
ה הדסי מתה על אגמי New member 6/8/06 #4 ../images/Emo16.gif../images/Emo204.gif אממ..לא הבנתי מה אני אמורה לעשוותת..את יכולה בבקשה להסביר לי שוב?
../images/Emo16.gif../images/Emo204.gif אממ..לא הבנתי מה אני אמורה לעשוותת..את יכולה בבקשה להסביר לי שוב?
ז זיווש מתה על אגמוש New member 9/8/06 #46 תודדדהה יקירווששש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif גמלךךך
א אביחי 33 New member 9/8/06 #51 ../images/Emo26.gif הודעות "תפוז אנשים מודיע" (תא"מ) נמחקות מעצמן לאחר 24 שעות, אם לא מגיבים בהם. עכשיו קראתי את זה באיזה פורום. תעשו חשבון אם יש לכם דברים חשובים לשרשר אליהם או סתם חירפונים.
../images/Emo26.gif הודעות "תפוז אנשים מודיע" (תא"מ) נמחקות מעצמן לאחר 24 שעות, אם לא מגיבים בהם. עכשיו קראתי את זה באיזה פורום. תעשו חשבון אם יש לכם דברים חשובים לשרשר אליהם או סתם חירפונים.