חידות וחידודים

gamari

New member
יפה

אין דרך אחת לפתור את זה.. אני בחרתי בשיטה אחרת. הכנתי טבלה, 5 עמודות וכל שורה מציינת נושא אחר, מוצא, בע"ח, צבע, סיגריה ומשקה הצבתי ראשית את כל מה שבטוח. אתם קיבלתם רמז שהנורבגי בימין, אני לא קיבלתי כזה רמז אז הצבתי בהתחלה שהנורבגי משמאל, וכמובן שנתקעתי. אחרי 10 דקות של נסיונות, כל מה שיכול להיות ניחוש הצבתי ההיפך שזה הנורבגי מימין, כל מי ששכןם ניסיתי ב-2 האופציות, גם מימין וגם משמאל. ואז הטבלה החלה להתמלא, ולהלן בקובץ המצורף (PDF). הפתרון הסופי. אין שלבים שאני יכול לציין כמו שאת הכנת כי זה הוספה ומחיקה של נתונים עד חוזרים על כל הסעיפים כדי למלא עוד פעם נתון, , הנתון הראשון שהיה בטוח זה שמי ששותה חלב חייב להיות באמצע וכל מה שקשור אליו התחלתי להציב.

niya

New member
ככה גם אני עשיתי../images/Emo161.gif

רק שעדיין לא פתרתי
בינתיים נראה לי שהולכת להתכרבל במיטה עם ספר

דוטקצי

New member
niya

niya -כמה זמן ניתן לך בפעם הבא לפפני שנושיט לך קביים? איזה ספר את קוראת עכשיו?

niya

New member
ישר תתני לי קביים

אתמול הלכתי טרוטת עיניים למיטה ולקחתי את "אהבתה של סלטנאת" לקרוא (אני כבר ברבע האחרון של הספר המדהים הזה) ואמרתי שאקרא רק כמה עמודים... אחרי ארבעים דקות מצאתי את עצמי ערנית לחלוטין ולא יכולה להוציא את הספר מהידיים כמובן שזה עלה לי ביוקר בבוקר...

niya

New member
אני בעיצומו של הניסיון לפתור

בינתיים מסתבכת עם הסיגריות אבל יש לי תחושה שהן הן המוצא והפתרון...

דוטקצי

New member
niya

niya-תפתחי את הקובץ שצרפתי, רדי שלב שלב,זה יעזור לך.,ממש פרטתי,,,

דוטקצי

New member
נכון נשמה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אבל עבר זמן מאז שהועלת החידה ואני פרסייה בדמי לא רציתי
רק נתתי לך קביים בקובץ שצרפתי,,,

niya

New member
אהההה

עכשיו הבנתי את הקביים אני דווקא הלכתי בשיטה של gamari עם הטבלה עשיתי טבלה צבעונים וצבעתי כל דבר בצבע אחר ואז כאמור הלכתי לישון...

למעלה