טיאר ברשת!!!
כניסה

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif טיאר ברשת!!! ../images/Emo26.gifכניסה

חובה! חחחחח כולם היום - בין 11:55 בלילה ל 02.00 כולם פותחים ערוץ שתיים 22 (
אאמממ) ורואים טיאר ברשת! תוכנית מגניבה, ו .. תעקבו באיזור של הדש"ים. אני שולח
אז כולם לראות היום, ותיכנסו לצ'אט ככה ב - 1 - 2. מי שלא יכול
.. לא נורא.
Love You All

בהביבו

New member
הכתבה > גיא פינס, דיון..

אוו קיי? אז איך היתתה הכתבה לאילו מבינכם שראו? אני אתחיל בכך: שאני ממש חושב שהדג נחש שמה דפקו הופעה ששאלו אותם על מה שסאבלימינל והצל כתבו, (הם גרועים. עלק הישתחצנות של "אתם לא מבינים שכמה שאנחנו יותר מצליחים את נעלמים? ו.. על הכסף - כל חייהם - ההצלחה{כמה שמים לב שלא איכפת להם ממוזיקה ורק מכמה שיותר מעריצות ומעריצים שיהיו להם}). עקרונית הדג נחש אמרו את מה שאמרו עם תמונה ענקית של פחד על הפנים, כיוון שהם יודעים שיכולה לבוא אחריי זה תגובה ממש לא טובה מצד סאבלימינל והצל - אבל הם גדולים על מה שעשו.. מוקי.. ייצא הכי סבבה מ ן הכתבה הזו!!!! (והוא רוצה שיהיו מכות..) ובסוף: שבק"ס מ ת א ח ד י ם בהופעה הזו (נשמע לכם מוכר?) אתם מוזמנים לדון בשירשור הזה על הכתבה..

S w e e t Baby1

New member
מוקי היה בגיא פינס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקווה שראיתם....

shlomitosh

New member
ראיתי...

הוא אמר שהוא מסכים להלחם עלי.. הוא לא אמר את זה בדיוק ככה.. אבל.. אני בטוחה שהוא התכוון לזה..

סיונול

New member
איזה זין!!! גררררררררר אם לא היה לי

יס...... ואם היה לי זמן לבוא למחשב הייתי רואה את ההןדעה הזאתי ורואה.. :( אוווווווו מןןןןןןןןןןןןןן אני עצוף.....!!!

סיונול

New member
אההההההה דוגרי...

היא חייה כן... יווווווווו זה היה מפחיד.. היא זקנה כזאתי והיא עפה לאיזה 10 מטר... מסכנה... וכמובן שאני בצופים ועם חאקי רצתי לעזור לה...

חהההההההה חההההההה... ../images/Emo6.gif

כמובן שאני בצופים ועם חאקי רצתי לעזור להההההה... את פלצנית תחת או שנדמה לי???????????? מסכנה הזקנה חשבתי שזאת אחת החניכות שלך! היא קנתה לפחות זר אחרי שהיא נפלה???

סיונול

New member
חחחחחחח יא מכוערת..!:)

מהלעשות... הצופה חבר מועיל בחברה.. נו מידות הצופה וכאלו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לך??? חניכות שלי לא הגיעו בכלל!!! כלבות קטנות!!! ולא.. היא לא קנתה.. זקנה מכוערת!!!

בהביבו

New member
כל החברה שעושים להם

שיחות אישיות. קראו בקשה עידכון שבועי, ואפילו שהחלק של השיחות האישיות לא מופיע שם, קראו את החלק של שירשורים שהם דיונים! חלאס. בואו נפסיק להפוך את הפורום למקום שאנשים מדברים בו שיחות אישיות ותאמינו לי שאני לא אומר את זה לאף אחד אישית, או שיש לי נגד מישהו מיכם משהו! פשוט כך.

בן אתה מ-ג-ז-י-ם!!!!

מה זה מפריע לך??? אנחנו לא יכולים לדבר רק על מוקי כל היום כי אז הפורום הזה יהיה 2 הודעות ביום. אני פשוט לא קולטת ת'נקודה איפה זה מציק לך ומי בדיוק זה שמעמיד את הגבולות??? מה מותר להגיד ומה אסור... תגיד לי מי זה כי אז אני אבקש ממנו רשימה של בדיוק איזו מילים מותר לי לכתוב חוץ ממוקי מוקי די וכל הקופה.

בהביבו

New member
קודם כל:

תירגעי!
דבר שני, מותר. אבל שימי לב שהשירשור הזה אם כל הכבוד היה אמור להיות השירשור שקשור לכתבה על כל הקופה! מה כתבתי בעידכון השבועי? א להרוס את השירשוים האלו שהם דיונים. את רוצה - פתחי הודעות
ולשם כל ההודעות האלו יילכו!

בן...

אל תגיד לי להרגע או לא להרגע אני יעשה מה שבא לי! דבר שני תפסיק כל הזמן להיות צודק כי אתה לא תמיד צודק. ואם אתה תשים לב השרשור הזה הוא אוף אז מה הקטע פה???? חוץ מזה אנחנו זורמים עם השרשור אני לא פתאום יפתח עוד שרשור אוף ויתחיל להגיב על דברים לא קשורים באמת בן איפה את חי??? ומי הורס את השרשורים ??? זה נקרא להרוס??? ועכשיו יש לי משהו להגיד לך ותקרא טוב כי זה מתחיל להימאס עליי אתה פה כדי לדאוג שלא יהיו פה ריבים כדי שיהיה פה סדר (ובעיקר שאתה תעשה את הסדר הזה) לעדכן להחיות את הפורום - זה לא משטר פה ואתה לא תחליט לנו מה לעשות מה לכתוב איפה ואיך כי הפורום הזה לא שייך לך אלא לכל קהילת תפוז וגם בעדכון הגזמת לחלוטין אם כל המותר ולא מותר. שלא תטעה אני מאוד מעריכה את העבודה שאתה עושה כאן אבל חלאסססססס בן דיייייייי צהא מהלחץ אז אנחנו רושמות הודעות אחד לשני את מי זה יהרוג מה זה מפריע לך???? כל עוד אנחנו לא רבים לא מזיקים לאף אחד ולא מבלגנים (ואנחנו לא!!!!) אין לך למה לבוא בטענות אלינו כי אם הרבה עושי את זה כנראה שלהרבה זה נוח!

למעלה