טיאר ברשת!!!
כניסה

בהביבו

New member
יודעת משהו, אני חושב אם ביכלל

מגיעה לך תגובה! באמת שאני חושב, אבל אני לא אהיה מניאק ואני אענה לך בשיר הכנות! "ועכשיו יש לי משהו להגיד לך ותקרא טוב כי זה מתחיל להימאס עליי אתה פה כדי לדאוג שלא יהיו פה ריבים כדי שיהיה פה סדר (ובעיקר שאתה תעשה את הסדר הזה) לעדכן להחיות את הפורום - זה לא משטר פה ואתה לא תחליט לנו מה לעשות מה לכתוב איפה ואיך כי הפורום הזה לא שייך לך אלא לכל קהילת תפוז וגם בעדכון הגזמת" סדר - מה אני כרגע מנסה לעשות? את ממש לא מקשרת? שאני אבין? הפורום שייך לי? הפורום שייך לחברת תפוז אנשים בע"מ. אני מנהל את הפורום, ואני אחראי למה שקורה כאן! נאי לא עושה פה שום משטר, ואני דפוק שנאי מגיב לשטויות שכתבת כי אין לך מושג מה כתבת הרגע למה הקשר של השיחה הזו! בעידכון הגזמתי? אז אם הגזמתי, וכתבתי שם דברים שקשורים להקילה שלנו - למה אני צריך לדאוג לקהילה? למה? אם אני הגזמתי, = שלא איכפת לי מקהילה, ואני לא צריך לדוג שיהיה סדר. את יודעת, את ממש עברת את הגבול. את מוזמנת להיתלונן עליי בפורום המשוב, ותאימיני לי שאם אני אראה שאני לא מסתדר עם גולשים שלי שחושבים שאני "מקיים כאן משטר", ובעם צריך רק לבוא לכאן בכדיי לדאוג לסדר (מה שאני עושה אבל את פשוט לא מבינה מה שאת כותבת - שזה ההיפך) אולי כדאי שלא יהיה מנהל. יתר על כך - שימי לב: את מדברת על הסדר שאני צריך לעשות? על מה דיברתי בעידכון? בידיוק על זה! את ממש לא יודעת לקשר בין דברים שנאמרים לבין דברים שנכתבים!? ואת יודעת משהו - צריך להימאס לי כבר! כי אני רוצה לראות איך הפורום הזה ניראה אם יש בו 90 אחוז דיוני
שזה בסדר גמור, 10 אחוזים דיונים שקשורים למהות הפורום, וכל השישורים הוכים להודעה אחת גדולה שקשורה ב אוף טופיק. אם את זאתי שנותנת לי את הסמכות כיביכול לעשות סדר, אז איך את באה וכותבת את זה - אבל באותה הודעה גם מונעת ממני את זה? תראי, באמת שאני לא אתווכח איתך, ונימאס לי מהדיבורים האלו: זהו קישור ישיר לפורום המשוב, את מוזמנת להעלות את טענותייך מול הנהלת הפורומים. כמו כן את מוזמנת לפנות אליהם במייל, ואולי להם - להסביר יותר טוב את דברייך והם יחשבו מה הם יעשו עם הסוגייה: [email protected] אני אצטט לך בנימה קצת יותר נחמדה, מנהלים שהביאו תשובות לפורומים שלהם באותו מצב: "הפורום זה לא הצ'אט. לשיחות אישיות כולכם מוזמנים אל הצ'אט של הפורום שלנו" אני מקווה שתצאי עם משהו מכאן, וביכלל כולכם. ההודעה מדברת אל כולם כאחד, גם אלו שלא מעורבים.

ועל זה נאמר : בעעעעעעע....

יכלת לא להגיב, זאת בעיה שלך! אתה צריך לעשות סדר כמו שאמרתי אבל אתה מ-ג-ז-י-ם עם הסדר שלך!!! עוד לא הסברת לי מה מפריע לך שאנחנו כותבים הודעות לא קשורות??? למה זה כל כך מפריע??? שיש פה חברויות??? זה מפריע?? זה שכל שנייה פותחים הודעת בואו לצ'אט זה לא רע??? אתה פשוט צריך להבין שכולנו כאן חברים ואנחנו מתכתבים בכיף למה להרוס לנו את הכיף הזה??? בעיקר כשהפורום מתפתח גודל ומתפקד כמו שצריך. כשצריך לדבר על מוקי מדברים ... טחנו את זה כשמדברים על כל הקופה סבבה אבל בן כמה אפשר??? אין מצב שיהיו פה גבולות של זה מותר וזה אסור כי זה לא הולך ככה אתה כותב על מה שבא לך איך שזורם. אני לא רואה משהו רע בזה שמישהו יפתח כאן שרשור וידבר נגיד על משהו שמפריע לו בחיים אנחנו חברים ונעזור לו בדיוק אותו דבר כמו שאנחנו צוחקים אחד עם השני ונהנים זה רק גורם לנו להרגיש יותר נוח אחד עם השני פה. אני לא מתכוונת ללכת לפורום משוב ולא להנהלה ואל תציע הצעות מיותרות ואם הייתי רוצה ללכת לשם אני יודעת ת'דרך תודה בן! ואתה יודע מה... אתה פשוט מתעקש לא להבין אותי סתם כדי להיות צודק אולי הפעם כשנתתי לך דוגמאות תנסה להבין ועד אז אני מבטיחה לך ששום הודעה מצידי לא תופיע פה אלא אם היא קשורה למוקי/כל הקופה וכו'...

אוקיי...לנשום ! כולם !

יש למיכל איזו שהיא נקודה שלדעתי נכונה... כי בסך הכל אין כל כך מה לכתוב על מוקי...ורוב ההודעות בפורום הן חסרות תכלית...אבל זה חלק מהפורום ! הפורום ימות כמו פורום שבק...ואני אישית מעדיפה שלא... אין צורך בהודעות כאלו זועמות... בן ,בבקשה תנסה להבין את מה שמיכל אומרת...

עכשיו תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב

לא אכפת לי מי צודק!!!! לא אכפת לי מי לא צודק!!!!! תכתבו קצת פחות!!!! אני לא בנוי לקרוא כל כך הרבה :)

כוסית!!!!

ככככככככככככככככככככככככככככככככככככ וווווווווווווווווווווווווווווווו סססססססססססססססססססססססססססססססססססס יייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! כוסית! מיכל את כוסית!

סיונול

New member
סתמי!!!!ולא...הלכתי משם..נראה

לך שאני מושפלת עד כדיי כך לעמוד לבד בכניסה לסופר ולמכור לבד פרחים???

S w e e t Baby1

New member
טוב אז ככה...

כולם היו גדולים....בעיקר סאב והצל אמממ אני חושבת שמוקי באמת יצא אחלה! אממ.....תאמר גם חמוד ואני שמחתי שאף אחד לא רב שמה והם יכלו להסתדר! איי לאבבב דאם אול!
מקווה שראיתם:) אם לא מחר שידור חוזר ב........5 וחצי אני חושבת

בהביבו

New member
מתוקה - צאי מהסרט.. "שמחתי

שאף אחד לא רב שמה".. חחחחחחחחחחח
חחחחח

S w e e t Baby1

New member
יענו הם לא הראו את זה...

הם אולי דיברו וגם בזה..הם נמנעו להגיד כל מני דברים

בהביבו

New member
בהמשך לשיחה..

כפרה, צואר, עיניים, אוזניים, גרון, פי הטבעת, יפה נשמה שלי
תתחדשי לך!! ;בטח את יותר יפה וכוסית מפעם.. טוב נוו.. הכנסת לי את האשלייה שאת מיה.

למעלה