הנה שלי!! קבלוה שבחוה, הללוהה!!!
M moe777 New member 16/2/04 #65 אנ'לא יודעת מה איתכם אבל אני בעד שזנבות ישתלט על העולם וביחד עם סוניק ישמיד את הטבעת האחת. הם היו חוסכים לא מעט זמן :
אנ'לא יודעת מה איתכם אבל אני בעד שזנבות ישתלט על העולם וביחד עם סוניק ישמיד את הטבעת האחת. הם היו חוסכים לא מעט זמן :
א איירה גיינס New member 16/2/04 #57 אני אחסוך... מכם את הזוואה. שלי ממש עלוב. רציתי של שר הטבעות אבל לא ידעתי מאיפה לחפש.... יש לי אחד ממש רע של שר הטבעות ולא מיוחד כמו של כל השאר פה...
אני אחסוך... מכם את הזוואה. שלי ממש עלוב. רציתי של שר הטבעות אבל לא ידעתי מאיפה לחפש.... יש לי אחד ממש רע של שר הטבעות ולא מיוחד כמו של כל השאר פה...
P Pink Princess New member 16/2/04 #60 אמממ... אני שמה את הדסקטופ אבל אני לא רוצה להשתתף בתחרות. אין לי דסקטופ מיוחד.
T Tashi Of Puppe†s New member 16/2/04 #64 שלי הכי יפה בעולם!! לא תצליחו לצאת אחרי שנכנסתם! אני אתמול בלילה הסתכלתי על זה שעות!! סאורון משתלט עלי!!!! יש לי הבזקים כמו שהיו לפרודו! אני רואה את הפרשים השחורים!!! אני רצינית!!
שלי הכי יפה בעולם!! לא תצליחו לצאת אחרי שנכנסתם! אני אתמול בלילה הסתכלתי על זה שעות!! סאורון משתלט עלי!!!! יש לי הבזקים כמו שהיו לפרודו! אני רואה את הפרשים השחורים!!! אני רצינית!!
י יסמין טרוגובוף New member 16/2/04 #67 יאווווווו ../images/Emo99.gif זה פשוט כל כך מהפנטטטטטטטטטטטטטטטט................... (-זה הסמיילי הכי מתאים.. חח ) ואני רואה גם שהתאמת את הצבעים לא רע....
יאווווווו ../images/Emo99.gif זה פשוט כל כך מהפנטטטטטטטטטטטטטטטט................... (-זה הסמיילי הכי מתאים.. חח ) ואני רואה גם שהתאמת את הצבעים לא רע....
T ThisIsJustME New member 16/2/04 #69 מה? מי? מו? זאת לא תחרות... כאילו מישהו אמר פה שהוא לא שם כי זה תחרות, זה סתם לכייף....[לא כך ]
י יסמין טרוגובוף New member 16/2/04 #76 זה קצת פחות לדעתי.. הראשונה ממש מהפנטתתתתתתתתתתתת!!!! |מהופנט|
B bonomami New member 17/2/04 #86 ../images/Emo32.gif זה לא ממת לצעוק 3? ראיתי אהבתי קצת פחדתי ראיתם הצלצול?? זה ממש מפחיד...
M moran500 New member 16/2/04 #77 שלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif חברה שלי עשתה אותו אפשר למצוא אותו באתר הזה (זהירות האתר מכיל ים לעונות מתקדמות של באפי, אנג'ל ואליאס)
שלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif חברה שלי עשתה אותו אפשר למצוא אותו באתר הזה (זהירות האתר מכיל ים לעונות מתקדמות של באפי, אנג'ל ואליאס)