+

StarStavGirl

New member
../images/Emo174.gif אבל למה ?!

ישלי חוג באותו יום וזה חזרות לסופשנה ומומלץ לא להפסיד -.- למה לא בחופש ? ביום שלישי או משו ..?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני פותחת את הפינה שלי

אפילו שאני בכיתה י"א ויש ליח מלא בגרויות ומעט זמן,אני מצליחה למצוא זמן ורצון כדי לפתוח אותן,אז אל תכלילי. דבר שני אני ]ותחת את הקורבן בראשון בנוסף לתכנון השבועי. ואני אשמח להתששף במה שהצעתD:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo207.gifהזדמנות אחרונה לקורבן

כל מי שרוצה ועוד לא נרשמה זו הזדמנות אחרונה לשלוח לי למסר את השם והכינוי כדי להירשם.המשחק נפתח ביום ראשון אז לא לדחות את העניין. תודה:)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif רותם אמרתי לך שהמסרים שלי דפוקים

ואני רוצה להשתתף.. Ruth Fletcher + רות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעלייך אני יודעת

כי אמרת לי אז זה בסדר ואני לא אשים אותך בשבועיים הראטשונים כי אני יודעת שאת בבוסטון

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif יאפפ, תודה ../images/Emo9.gif

מה17 ב5 בבוקר (O__O לא יכלו למצוא שעה יותר טובה לטיסה?) עד ה28 בערב אני לא פה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמעולה../images/Emo9.gif

ככה אני אדע לא לשים אותך בתאריכים האלו. תהני מלא!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לא יודעת אם נרשמתי,

אבל ליתר ביטחוןD: ספיר - SimpleSecondsToMc

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo207.gif שמעתם?!?!?! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השיר החדש של מקפליייי, http://www.youtube.com/watch?v=SCOB85Pggl8&feature=player_embedded#! אני מאוההההההההההההבת בשיר , אולי זה לא הסיגנון שלהם אבל ממש אהבתי :]] מצטערת אם פרסמו את זה כבר אני פשוט לא מעודכנת XD ודרך אגב יצא להם עוד שיר? אם כן מישהי יכולה לעלות לי ?

../images/Emo34.gifבדיוק באתי לפרסם את זה XD

האמ , אהבתי דווקא. למרות שזה בכלל לא הסגנון שלהם O: הוא נחמד כזה לרקוד איתו זה קליט כזה ונחמד .. \: אני מקווה שבשירים הבאים יהיה יותר עומק חחח

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהיי! את כחולה XD

מזל טוב , ממתי ? :) חופששששי קלייט אני ממש מאוהבת , בזמן האחרון ירד לי מהם אבל השיר הזה החזיררר לי בטרווף את אהבתי אליהם

למעלה