+

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif + ../images/Emo207.gif

איזה כיף זה שוב להיות פעילה בפורום
חחחח יש לי כמה שאלות אני יודעת שזה ישמע דבילי .. אבל איך אני נכנסת\נרשמת לאתר הזה של מקפליי ? XD _________________________________________ ועוד משהו חשוב תצביעו למקפליי בשוקס וגם בעמוד של מעריב בפייסבוק .. אמאא אני יהיה מזה עצבנית עם יהיה פוסטר של טוקיו הוטל אתן לא מבינות חחחחחח הבנות האלו מעצבנות אותי ~~ שוקס :http://www.shox.nrg.co.il פייסבוק : http://www.facebook.com/Lanoar?v=wall&story_fbid=129467607103795

Adimenzer

New member
את נכנסת לאתר כדי להירשם

בכתובת mcfly.com אבל אי אפשר כרגע כי העיר סגורה... הצבעתי להם במעריב... אין לי מושג מה זה שוקס אבל אני אכנס להצביע :)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבנווות! הפיק שלי "לא רק ידידים"../images/Emo41.gif

אמממממממממ זה דיייי ארוך, יש בו 32 פרקים, בהתחלה הם קצרים אבל אח"כ הם נעשים ממש ארוכים... כי בזמנו הרי פירסמתי איזה 3 פרקים בבת אחת או רק 2 ביחד... תחליטו אם בא לכם בפרקים כאלה, כמובן שאני אוכל כי אני עדיין בצבא לעודחודש בלבד!!!!!!!!! חחחחח או שאני פשוט אשים את כולו פה ותקראו :] כמובן זה בגלל שביקשו ממני לפרסם אותו שוב...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלבנתיים!! פיק אחד אחר שלי שהוא

איזה 12 עמודים נראה לי.... חחח ואממממ מקווה שתהנו ממנו כמו שגם בנות אחרות נהנו כבר.. אמממ הוא קצת עצוב חחח -ויש לי גם עוד פיק אחד עם פרקים כאלה שבנות ממש ממש התלהבו ממנו ומישהי אפילו ציירה את הדמויות איך שהיא דמיינה אותן.. קוראים לו Through The Mirror זה הפיק הכי טוב שלי נראה לי... כמה ירדתי על טום השמנצ'יק הזה שם XDDD אם בא לכן לקרוא עוד פיקים תגידו לי, יש לי בכמויות חחחחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח אחד אחד

אני רוצה לראות שאתן אוהבות קודם חחחחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכןן חח כתבתי את זה אחרי

שהיה נמאס לי לעשות את הפיקים עם הסופים השמחים והצפויים.. יש לי גם אחד שהוא פיק אימה איתם חעחעחע

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפיק שני: "הזדמנות שניה"

יש לזה 2 חלקים... את הראשון כתבתי ואז כולן שנאו את איך שסיימתי אותו אז אחרי איזה כמה חודשים כתבתי המשך חח

Ruth Fletcher

New member
הנני כותבת מהאייפוד

שיעור פיזיקה משעמם תחת - אבל יש WIFI אז למה לא להכנס לפורום?D: אין תות (מאומץ כאילו) כי אני עצלנית מידי לחפש את הקו הזה XD וממש אהבתי D:

Adimenzer

New member
ווואיי אלוהים

סיימתי לקרוא אותו עכשיו ואת לא מבינה איך אני בוכה! אני תמיד בוכה בסוף עצוב :( ממש אהבתי את הפיק!

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאני זוכרת את הפיק שלך !

זה הפיק מקפליי הראשון שקראתי
ממש יפה

למעלה