+

Adimenzer

New member
אני אשמח לקרוא כל פיק שתפרסמי :)

אני כבר לא מוצאת הרבה פיקים נורמאליים וטובים... אולי אחד או שניים... אני באמת צריכה חומר חדש לקריאה :)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכפרעליךךךךךךך

מאז הפסקתי לכתוב פיקים והתחלתי לכתוב אשכרה סיפורים קצרים כאלה.. ויצאו לי רעיונות ממש יפים
למדתי הרבה ממך ומעוד בנות שהעלו...

../images/Emo204.giflikewise

זתומרת, הפסקתי לכתוב פיקים על מקפליי, אבל אני עדיין כותבת פיקים.
וסיפורים מקוריים זה מובן מאליו. XD ויאיי, תודה! איזה מחמאה כיפית לקבל על הבוקר.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo36.gifשבוע הבא אני אשים עוד../images/Emo9.gif

אני עפה לבסיס

../images/Emo207.gif../images/Emo36.gifעידכון קורע לב../images/Emo7.gif../images/Emo26.gif

טוב למי שלא שמעה- בגלל שהסופר סיטי עבדה ממש לאט ולא כמו שהבנים ציפו, הם החליטו בלב כבד לסגור את האתר לכמה ימים- כדי שהטכנאים יוכלו לתקן אותו ושאנחנו נוכל לגלוש בו כמו שצריך. מקפליי הודיעו על זה בשיחת וידיאו בטוויטר, הנה היא למי שמעוניין: http://twitcam.livestream.com/27xlt טום חפר על זה כאן אם מישהי רוצה לקרוא ולהבין יותר...http://tommcfly.com/post/1223971937/we-have-to-temporarily-close-the-gates-to-the בקיצור- הם לקחו את זה ממש קשה, ועכשיו ראיתי בטוויטר של הסופרסיטי שאחד מהם, או מישהו אחר...כתב: I hope I don't get in trouble for telling you this but I'm telling you anyway! After the webchat on Friday when Mcfly had to announce Super City was temporarily closing its borders, one or two of them cried afterwards. The band were absolutely devastated and I've never known them to be so upset :( Mcfly are the most amazing band in the world to manage and they care SO much about you... you're gonna LOVE living in Super City with them! שניים מהם בכו...איזה קטנים
מעניין מי כתב את זה...

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifכנסו שנייה,

כשהם הודיעו את זה כמעט בכיתי יחד איתם ;; טום לגמרי לקח את זה קשה...אפילו דאגי היה נראה רציני !!! ורק אז קלטתי עד כמה שהמעריצות של מקפליי מדהימות, שנייה אחרי שהטוויטקאם הסתיים הן הביאו בטרנדינג טופיק [הנושאים הכי חמים] בטוויטר את We♥McFly למקום השלישי ניראלי, ולא הפסיקו לכתוב טוויטים בסגנון של "בואו נדבר רק על דברים שמחים ואופטימים כדי שמקפליי לא יהיו עצובים" או דברים בסגנון "RT אם גם אתם חושבים שזה לא אשמת מקפליי שהסופר סיטי נסגרה" אני לגמרי בעד הMcFly Army והבנתי כמה שכולן מדהימות. סופר סיטי באמת היה אחד הדברים הכי חשובים שמקפליי עשו בקריירה שלהם, ואחרי הקריסה של האתר אני בכלל הייתי מתאבדת. אז אני אומרת לכן, במקום לפתוח פה ריבים על זה שהם התמסחרו בואו כולנו נתמוך בהם ובסופר סיטי כי זה באמת חשוב להם.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo45.gif

אני זוכרת שכולן כתבו להם לחייך וציטטו את סמייל.XD אין על המקפליי ארמי בטוויטר.D: תגידי, את יודעת במקרה מתי הוא נפתח שובפעם? כי היו שמועות שהוא יפתח אתמול, אבל הוא לא נפתח. ואני לא יודעת כבר אחרי מה לעקוב ולמי להאמין. >.<

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifטום כתב שהוא יפתח שבוע הבא

כנראה בהודעה האחרונה שלו בטאמבלר הוא כתב שהוא יפתח כשהם יהיו בטוחים 100% שהוא תקין

../images/Emo248.gifפונין../images/Emo23.gif

ידעתי שאת לא עוזבת לגמריייייייי :) בקיצור את עדיין בתוךתוכך רגישה למקפליי אז יאלהיאלה D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחחחחחחח

עוד מישהו חוץ מקרן נכנס לטוויט?
סתם קרן באהבה!

ריהותם

New member
../images/Emo268.gif../images/Emo269.gif../images/Emo261.gifסמיילים חדשים!~../images/Emo124.gif

איזה מגניב!~

למעלה