הלוואי שזה היה 120..........

בכל חנות זה עולה בין 200 ל300 ואין לי כסף לזה עכשיו=/ ררר דאמט

HaDaRoSh

New member
מהההההההה ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אין מצב
סימס לא עולה מעל 200

Stav Love

New member
|ג'ייד|| יש מצב וחצי

שלי עלה לי 150 אחרי הנחה כי היה לי יומולדת אז המוכר עשה לי קומבינה >< בונא איזה עולם תחתון אני אני עוד יתחיל לרצוח אנשים בשלב מסוים

HaDaRoSh

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

לי אף סימס לא עלה מעל 200 :S

ביררתי בכמה מקומות

אין את זה ב150....בכלל באופיס דיפו ובבאג ממש הגזימו! רררר הורדתי את זה מהאינטרנט וזה לא עובד דאמטטטט

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif לי זה עלה 150

כי באתי למוכר [הייתי שתויה חח] ועשיתי לו כזה "ישלי יומווודללתת ולך לללאא" חחחחחחח ואז הוא כזה מזלט .. וראה כזה שאני באה לקנות סימס ועשה לי הנחה "קחי במתנה ליומולדת" והביא לי את זה ב150 שקל חחח במקום איזה 230 או 250

חחחחחחחחחחחחחחחחח

די רציני? חחחחח איפה קנית?! אולי גמני ילך לשם ואנסה לעשות את זה!!

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחח חמודה

המוכר הזה מכיר אותי יותר משאני מכירה את עצמי >< הוא חבר ילדות של אבא חח הוא קצת זוכר את התאריך לידה שלי חחחח

gali56

New member
תלוי איזה סימס,

לדוגמא:הסימס הראשון,הוא לא ככ יקר וגם ההרחבות של הראשון...
אבל,השני עולה 200 ש"ח וההרחבות 150 וזה..

סימס 2....

זה עולה יותר מ200 בדוק.... זה יותר מידי יקר ובת'כלס רק חד פעמי...בגלל זה אני גם מעדיפה לצרוב או מש'ו כזה =/

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אל תצרבי

עדיף כבר לקנות מאשר לשחק עם משחק דפוק ולסכן ת'מחשב שלך אני לדוגמא- אז אני משחקת בלי דיסק כפי שכולנו יודעים חח מתקינים 4 דיסקים ומשחקים עם הראשון .. אבל כשהטכנאי התקין לנו את המחשב החדש ושם לנו עליו דברים אז הוא גם בדרך אגב התקין לי סימס ואני משחקת בלי דיסק .. איך ? לאדעת הוא טכנאי מחשבים חחח הקיצר .. אני לא יכולה לבנות בתים [קירות זתומרת], לא יכולה להוסיף כל מיני נגיד מדרגות חצר בריכה וכאלה .. אני לא יכולה לשים צמחים/עצים .. קיצור כל מה שקשור שעושים במצב בנייה .. וכאילו אני יכולה לשים דברים כמו מקרר מיטה שולחן מחשב וכאלה .. אז אני עושה משפחה ופשוט שמה אותם בבית בנוי [הקירות] ומרהטת איך שבאלי .. אבל זה חרא אם נגיד ישלי רק אבא ואמא וישלהם בית של קומה אחת ונולדים להם שני ילדים אז אין מקום אז אני נגיד לא יכולה לבנות עוד קומה .. אז אני מעבירה בית וזה לרהט מחדש שוב וזה מייאש .. חוץ מהסימס שאני משחקת בלי דיסק ישלי סימס 2 עם דיסק יענו .. אבל אני לא משחקת בו קודם אני רוצה לסיים את האילן משפחה שלי בסימס בלי הדיסק חחחחח ישלי איזה 6 דורות .. לא מגזימה חחחח

HaDaRoSh

New member
עשית לי חשק לסימס ../images/Emo4.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

*הולכת להתקין*

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ואת נראית נורא סובלת

מזה >< יאללה פרשתי קצת לסימס חחחח

אני? חח לאאא

אני הכי לא סובלתחח אני ממש רוצה ת'משחק פשוט....תחשבי איזה מעצבן זה שמפרמטים לך ת'מחשב והכל נהרס=/ אבל באמת נראה לי שבסוף אני אלך לקנותת עדיף חחח באמת בסימס שהיה לי לא יכלתי לבנות בתים ובריכה....שיחקתי גם מצרוב ובלי דיסק חח דיי חחח זהו הלכתי לקנות כבררר

HaDaRoSh

New member
לא נורא :) ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

לאט לאט את תביני XD

למעלה