שטוטי שכזה..

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo32.gifשרשור Playlist!!

ובכן, נחמד יהיה לעשות שרשור שבו כל אחד יכתוב איזה מספר שירים חביבים שהוא נוהג לשמוע הרבה, לא בהכרח אבריל לאבין. אז כל אחד, לכתוב מספר שירים מכובד, לא 100 שירים, לפחות 7-10 שירים, שניצור פלייליסט חביב שכזה
אז שלי: Alanis Morissette - Front rwo, Baba, Thank U Michelle Branch - Desperately, Breath, Are you Happy Now? Simple Plan - One Day, My Alien Evanesence - Birng Me To Life, Away From Here ו..זהו
עכשיו תכתבו אתם.

../images/Emo32.gif חמוץ מתוק

בגלל השעה המאוחרת והעובדה שאין לי מה לעשות עכשיו... באתי לשאול לדעתכם.. איך זה כקעקוע לעצם הזנב?

U p

New member
גם אני........

Shania twain- ka ching the woman in me ועוד כמה שירים מהדיסק Avril- things i'll never... my world Christina aguilera- i'm o.k beautiful the voice within dirtty

בשביל זה ה-../images/Emo32.gif!!!!!!../images/Emo70.gif

תרגע קצת! החום משפיע על כולנו! ולשתי הבנות הנחמדות.. חמוץ מתוק.. כי זה אוף -עוף- לא משנה... וכן.. זה או בעצם הזנב או באמצע הגב... למעלה באמצע.. זה יפה!? תודה

MoViE StAr

New member
חמוץ מתוק??!!

מה הקשר חחחח????!!!! עצם הזנב זה כזה למטה בגב לא?!
לי נראה שזה יפה!! למה את עושה או משו?!

frikin shin

New member
אני אישית לא חולה על פרפרים

ובעצם הזנב זה רעיון מקורי אבל בגב למשל זה יהיה יותר יפה לדעתי...

OrdinaryDay

New member
אני הייתי הולכת על משהו מקורי יותר.

אולי משהו לא של צורה מוגדרת... אלה סתם צורה יפה. ודווקא לא הייתי הולעת על עצם הזנב. עדיף יותר בגב הכתף או בקצה הבטן למטה...

זהו.... אני וחברה שלי נצייר...

כל מיני שטויות (ציורים יפים זתומרת) ונראה אולי אני אעשה משו אחר שבטוח לא יהיה לאף אחד! ותמייייד רציתי לעשות מתחת לפופיק בצד ימין אבל זה ממש כואב שם.. נראה.. ת'כלס אני לא רוצה משהו גדול (ואם כבר כאב אז לפחות שיכאב ואני אהיה ממש מרוצה.:) אז נראה...

עvrud עhatul

New member
אני דווקא הבנתי את העוף.

גם בפורומים הקבועים שלי אנחנו ככה.. הממממפ. עוף זה לא טעים. מעדיפה סטייק. קעקועים זה רע בכל מקרה

כמוני! העוף היחיד שטעים לי זה ננדוס

ואני מטורפת על סטייקים זה יאמי! ולמה קעקוע זה רע?

עvrud עhatul

New member
ze fuya

גראפיטי מפגר וגם לעשות את זה בגיל ההתבגרות זה הכי דפוק הטעם שלנו משתנה כל דקה. אז גם לקעקע משהו שיכוליות שמחר נשנא.. זה מגעיל. ולדעתי קעקוע על עצם הזנב זה פקצי משהו מפחיד. וגם יותר זול לעשות באמצע הגב אם את כבר עושה. יכול להיות הבדל של 100 שקל אפילו. בקשר למחירים - צבעוני זה לא שווה לך. זה יקר, ואם יש לך עור כהה זה לא יתפוס בצורה הכי טובה וזה גם דוהה בשמש ונהרס. אז שווה שחור לבן, וגוונים והצללות באפורים. בקשרכ לאיזור - עדיף תמיד מה שלא נחשף לשמש, מה שלא כל הזמן רואים, כי נמאס, מה שלא נמצא אצל איזורי מתיחה. כי זה באסה לראות איך הקעקוע מתעות רק כי עלית או הורדת במשקל, או שגדלו לך הציצים, או שהתבגרת והירכיים שלך תפסו איזור חיוג משני. אז מקווה שעזרתי בקווים כללים. אם יש לך עוד שאלות, בעקר על התוכן של הקעקוע ואיפה לעשות אם את רוצה בתל אביב, אז פשוט תבקשי. אני לא הולכת לשום מקום

frikin shin

New member
תודה רבה על שיעור הביולוגיה

חתולי ורודי אבל אני בטוחה שאופריה חשבה הרבה והחליטה מהסיבות האישיות שלה לעשות את הקעקוע. אז היא תחליט מה שהיא רוצה לעשות. היא ביקשה מאיתנו דעה זה הכל... לא שאלה אם כדי לה לעשות או לא. היא בטח החליטה כבר לגמרי. זו החלטה שלה והיא לוקחת את הסיכונים...

עvrud עhatul

New member
גאאאאאאאד

דניהל, תקשיבי... אמרתי לה מה דעתי על הקעקוע. שזה פויה והיא שאלה למה. אז עניתי לה. אולי תפסיקי לבקר אותי רק כי אני לא חושבת כמוך? איזה פשיסטית.

frikin shin

New member
בדיוק ../images/Emo8.gif

סך הכל הבעתי דעה... מה דעתי על הקעקוע ומה שאמרת... אני לא רואה בזה שום דבר רע...

למעלה