שטוטי שכזה..

עvrud עhatul

New member
לא...

היא מחפשת הודעות שלי כדי להגיב עליהן בשלילה. אפילו כשאין מקום לזה, אפילו כשזה לא נוגע אליה. מה קרה - מישהי בקשה את הדיעה על הקעקוע. אמרתי לה שקעקוע זה רע. היא שאלה למה אמרתי לה למה ואז דניהל הידועה בכינויה FRIKIN SHIT עלתה עליי כאילו רצחתי את חמשת ילדיה (שוב) תראי, דניהל, אין לי בעיה איתך.. אבל נראה שלך יש בעיה איתי. לי אין בעיה בזה הרגע לעשות איתך הסכם. אני לא מגיבה להודעות שלך ואת לא מגיבה להודעות שלי. נ-ק-ו-ד-ה אני בכל מקרה לא מתכוונת להגיב לשום הודעה שלך שלא קשורה אליי ספציפית. ככה שגם בהעדר ההסכם הזה, את חתיכת אבק קוסמי עלוב בשבילי. אז כשתלמדי לקבל דעות שונות משלך, תחזרי אליי ותיעני להסכם. להתראות, חתולע ורודע

frikin shin

New member
יו!!!! את מעצבנת לחלוטין!

קודם כל דיסלקטית שלי זה: דניאל... פסדר? יופי! ואני גם כן סך הכל כתבתי דעה על הקעקוע. אולי אם תקראי את ההודעה שלי תראי שסך הכל הגבתי לילדה הזאת לא לך. כי לא אכפת לי ממך ולא מהחיים האומללים שלך. אז... חתולי ורודי כשתלמדי לא להיות במקום שלא רוצים אותך ושתקלטי בשכל הקטן שלך שלא כל החיים שלי סובבים אותך ואני כל היום מחפשת את ההודעות שלך כדי לרדת עליהם אל תגידי לי ... כי שוב! את לא מעניינת אותי! בכלל! ת-ק-ל-ט-י-! לא כולם רודפים אותך ומנסים להגיב להודעות ה"מעניינות" שלך.. פסדר?! יופי... עכשיו תסתמי בבקשה כי את מבזבזת לי זמן יקר... ואדם אל תמחק את זה בבקשה...

עvrud עhatul

New member
דניהל יקרה...

את בטוחה שלא דיברת אליי? הנה ההודעה המקורית שלך: "תודה רבה על שיעור הביולוגיה חתולי ורודי כאן את מנסה לפנות אליי וטועה בשמי אבל אני בטוחה שאופריה כאן את מדברת בגוף שלישי על מישהי שאת לא פונה אליה חשבה הרבה והחליטה מהסיבות האישיות שלה לעשות את הקעקוע. אז היא תחליט מה שהיא רוצה לעשות. היא ביקשה מאיתנו דעה זה הכל... לא שאלה אם כדי לה לעשות או לא. היא בטח החליטה כבר לגמרי. זו החלטה שלה והיא לוקחת את הסיכונים..." מה אכפת לך?? מה את מתערבת? את צדקנית ברמה מגעילה.. ולפני שאת קוראת לי דיסלקטית, דניהל, שימי לב לגופים שלך בהודעה. גוף שני=מי שאת מדברת אליו (אני) גוף שלישי=מי שאת מדברת עליו (אופוריה) וקחי המלצה ממני: פעם הבאה שאת מנסה להראות כמה אני לא מעניינת אותך, פשוט אל תגיבי אני יודעת שקשה לך, אבל תרסני את המנטליות האינפנטילית שלך ותרגעי. כל תגובה אחרת, אני מבקשת שתשלחי לי במסר, כי תובנות החיים שלך שקשורות ללהשמיץ אותי רק כי הדיעות שלנו שונות - המקום שלהן זה לא בפורום הזה. תודה ולהתראות. ובאמת הייתי ממליצה לך לראות רופא בקשר לעניין של הקשיים בקליטה

DreamS_HunteR

New member
מכאן שתיכן מפסיקות לריב.

דניאל, אם יש לך משהו להגיד לה, במסרים. אותו דבר קיורי. נמאס לי מזה כבר!

הוצאת לי את המילים מהפה... ו...

זהו באמת הטעם בגיל הזה משתנה בכל יום אבל אני עדיין תפוסה על קעקוע כמו ששלחתי... או משו מקורי שאני אצייר.. חשבתי על לעשות ל3-5 שנים לא יודעת כמה זה אבל בת-דודה שלי עשתה וכבר עברו 7 שנים ועכשיו נשאר לה רק קו מתאר של הקעקוע וזה נראה קצת כמו קעקוע חינה שדוהה.. וזה לא יפה... ויש לי עוד בת-דודה שמורידה עכשיו בלייזר קעקועים וזה 10 טיפולים כואבים שעולים משהו כמו 15 אלף שקל.. אז.. זהו.. ואני מעדיפה באמת באמצע הגב למעלה ושלא לא יראו את זה יותר מידיי, בעצם הזנב זה דיי נדוש.. וממש לא תיכננתי לעשות במקום שנמתח וגדל לגודל של חיית מחמד בייתית ואז מתכווץ -במקרה הטוב- ואז יוצאים להם הסימני מתיחה כקינוח.. זהו. ומה שתכננתי לעשות זה את הקעקוע ששמתי רק שבקצוות של הכנפיים בוא נגיד.. יהיה מעבר משחור לסגול כהה או ירוק כהה או לאפור בהיר.. סתם שיעשה אותו יותר מעניין. סבבה אם יהיו לי שאלות אני אשאל. ותודה!.

עvrud עhatul

New member
כמה שאני מגניבע

יש לי בלוג שכזה... ובכלל נחמד, כי הממממפ.. שימו לב, זה בלוג על שם CURIE וכבר יש משתמשת בשם קיורי בתפוז. ותפסתי לה את הכתובת של הבלוג... סתם לא, קיורי זה עוד משתמש שלי. יש לי משהו כמו 5... אני שוכחת ססמאות סדרתית. אבל הבלוג שלי מותק.. באמת. יש שם רשומה כזאת על נעלי ספורט, משהו תותח. לחצו כאן לבלוג

גם אני רוצה קעקוע../images/Emo10.gif

אנחנו הרי חיים רק פעם אחת
למעט אילא שחיים כמו מכונות ועוברים גילגולי נשמות
אוף אני רוצה את הקעקוע של הפיה בתמונה אבל בגוני שחור על הבטן

yehudit b

New member
אז גמני!!!

AVRIL- nacked, things I'll never say RONAN KEATING- when u say nothing at all WESTLIFE- כל השירים שלהם MAMAS AND THE PAPAS- CALIFORNIA DREAMING (אני גם בקטע של שרים ישנים) זודיאק -הביצוע של גיא שרפי S CLUB- SAY GOODBYE THE CORRS- ONLY WHEN I SLEEP LEE RIAN- STAND UP AS PEOPLE BRITNEY- BABY ONE MORE TIME

PunkPrincess

New member
בריטני../images/Emo5.gif

1.linkin park-faint 2.linkin park-lying from you 3.metallica-nothing else metters 4.metallica-fuel 5.metallica-the unforgiven II 6.green day-time of your life 7.green day-waiting 8.green day-minority 9.green day-burnout 10.fuel-had a bad day 11.fuel-slow 12.linkin park-one step closer 13.linkin park-numb 14.linkin park-a place for my head 15.linkin park-runaway 16.the donnas-rake it off 17.the donnas-too bad about your girl 18.Three Doors Down-when i'm gone 19.Three Doors Down-going down in flames 20.Three Doors Down-here without you 21.Third Eye Blind-charmed life 22.Twelve Stones-the way i feel 23.Twelve Stones-fade away 24.Twelve Stones-let go 25.Twelve Stones-crash

עכשיו אני...../images/Emo175.gif

וואי יש המון שירים שאני אוהבת אבל זה בערך פחות או יותר... superman של אמינם losing grip,sk8er boy by the way של הרד הוט צ'ילי פפרז the wall של פינק פלויד how you remind me של ניקלבק happy together של סימפל פלאן without me של אמינם hell song של סאם 41 עורי עור של אביב גפן

ברודי

New member
שלי:)

סידרתי לי ת'פליי ליסט לא מזמן אז רק ת'התחלה שלה- the fifth element- the diva song (ראשון בפליי ליסט
) אביב גפן- מלאך שייגעצ- רוצה ללכת שייגעצ- ניו-יורק רפיח Blink 182 - Stay Together For The Kids Sertap Erener - Everyway That I Can Big Brovaz - Favourite Things ממשיך לנירוונות, משינות, אמריקן הי-פייב, גוד שארלוט, סיסטם ועוד ועוד...(יש לי פליי ליסט ארווווווך)

frikin shin

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif ברודי!!!!

בדיוק לפני כמה זמן מישהו אמר לי להוריד את: big brovaz - favorit things והורדתי אותו ו...
את יודעת שזה צלילי המוזיקה בעברית נכון?
לייק דה!

go avril

New member
../images/Emo32.gifפורום פינק בתפוז !! ../images/Emo32.gif

אוקי כולם מוזמנים לפורום פינק בתפוז אז בואו בהמונכם נכון אני לא מנהלת בו אבל אני חברה בפורום אז אם אתם רוצים בואו :) פורום מספר 489

NiKi†a

New member
שירים-

Avril Lavigne - Get Over It Avril Lavigne - Why Avril Lavigne - Losing Grip Avril Lavigne - I Dont Give a Damn Christina Aguilera ft. Lil Kim - Can't Hold Us Down Christina Aguilera - Fighter Crazy Town - Hurt You So Bad Crazy town- Sorry Evanescence - Going Under evanescence-tourniquet Evanescence - Taking Over Me כל השירים של לינקין [אני לא אפרט] כל השירים של סאם41 השולטים
הרבה שירים של סאווג' גארדן-המון אבל. Simple plan-perfect
הרבה מוניקה סקס וסאבלימינל...
זייהו, יותר מידי שירים בגלל זה קיצרתי

הנה שלי!!!

Blink 182 - Action Simple Plan - Addicted I'd do anything Simple Plan - I'm Just A Kid Simple Plan - Perfect Simple Plan - When I'm With You Simple Plan - Worst Day Ever Adema - Giving In Audioslave - Like a Stone Brandon DiCamillo - Mustard Man CKy - - Freestyle Chinese Rap Bloodhound Gang - Discovery Channel (1) Jackass - Party Boy Theme Shania Twain - Up! - 01 - Up! (Blue Disc) Placebo - The Bitter End Placebo - This Picture Blink 182 - Blowjob Song blink 182 - Stay Together For The Kids (live) Blink 182 Live Offshore - Dont Leave Me Punk blink 182 - Shut Up (live In Studio) Blink 182 - The Rock Show Live Blink 182 - Dammit (Skeelo) Blink 182 - Depends (Live) 13 - Peggy Sue 01 - Dumpweed 07 - rich lips 08 - Blow Job 18 - The Country Song 04 - Family Reunion 16 - All the Small Things 17 - Mutt 02 - Don't Leave Me 15 - Carousel 12 - Adam's Song 19 - Dammit 20 - Man Overboard 05 - Going Away to College 09 - Untitled 11 - Pathetic 14 - Wendy Clear 10 - Voyeur 06 - What's My Age Again 03 - Aliens Exist 01 - Carousel 02 - M+M's 03 - Fentoozler 04 - Touchdown Boy 05 - Strings 06 - Peggy Sue 07 - Sometimes 09 - Cacophony 11 - Toast & Bannanas 12-AudioTrack 12 13 - Romeo & Rebbeca 14 - Ben Wah Balls 15 - Just About Done 16 - Depends.mp3 08 - Does My Breath Smell.mp3 10 - TV.mp3 10.mp3 11.mp3 12.mp3 13.mp3 14.mp3 15.mp3 16.mp3 17.mp3 18.mp3 19.mp3 02.mp3 03.mp3 04.mp3 05.mp3 06.mp3 07.mp3 08.mp3 09.mp3 01.mp3 07 - Adams Song.mp3 08 - All The sMall Things.mp3 12 - Anthem.mp3 04 - Going Away TO a College.mp3 01 - Dumpweed.mp3 09 - Party Song.mp3 02 - Dont leave me.mp3 03 - Aliens Exit.mp3 11 - Wendy Clear.mp3 10 - Mutt.mp3 05 - Wats My Age Again.mp3 06 - Gary.mp3 15 - I'm Sorry.mp3 11 - Josie.mp3 07 - Enthused.mp3 04 - Boring.mp3 03 - Dammit.mp3 02 - Voyeur.mp3 13 - Degenerate.mp3 09 - Apple Shampoo.mp3 08 - Untitled.mp3 01 - Pathetic.mp3 05 - Dick Lips.mp3 14 - Lemmings.mp3 10 - Emo.mp3 12 - A New Hope.mp3 06 - Waggy.mp3 Blink 182 - The Girl Next Door.mp3 Blink 182 - carousel (buddah version).mp3 Blink-182 - T.V..mp3 Blink 182 - Reebok Commercial.mp3 Blink 182 - I won't be home for christmas.mp3 Blink 182 - Family Reunion.mp3 Degenerate - buddha cassete.mp3 dancing with my self.mp3 Wrecked Him.mp3 ZULU.mp3 Blink 182 - Travis drum solo.mp3 Blink 182 - Point of View.mp3 Box Car Racer - I feel so Box Car Racer - All Systems Go Box Car Racer - Watch The World Box Car Racer - Tiny Voices Box Car Race - Cat Like Thief Box Car Racer - And I Box Car Racer - Letters To God Box Car Racer - My First Punk Song Box Car Racer - Sorrow Box Car Racer - There Is Box Car Racer - The End With You Box Car Racer - Elevator Box Car Racer - Instrumental

NiKi†a

New member
טוב בסדר, אתה לא צריך כל כך

לשנוא את בלינק, הם לא עד כדי כך גרועים.

למעלה