Emily ©

New member
../images/Emo32.gif לסופי טופי.../images/Emo103.gif

אמממ שאלה לי אלייך. למה כל הודעה את מארגנת בקבוצות עם 'כותרת חדשה' בשבילהם?! מה הקטע בזה? שיהיה מסודר יותר? כל ההודעות שאני רואה כאן זה כאילו ממך:| אז יהיה פה בלאגן..ביג דיל. או שסתם ניראה לך שזו חלק מהמחוייבות שלך בתור מנהלת?
בלעע.

SofyTofy

New member
אני אסביר לך../images/Emo103.gif

אנחנו משרשרים את כל מה שקשור לאותו נושא. למשל, אם מישהו כתב משהו על השידור של היום ולא שירשר את זה לשירשרו השידור היומי, אנחנו צריכים לשרשר את זה ביחד. אני מוסיפה כותרת כדי להקפיץ. אני יכולה להשאיר את השירשור ככה אבל כדי שישמו לב אליו כדאי להקפיץ אותו, ואין שום דרך להקפיץ אותו חוץ מלהוסיף לו כותרת. ו.. אמממ... זהו. זה מפריע לכם כשזה ככה
בעיקרון השירשור הוא חובה מבחינתנו אבל אני יכולה לא להוסיף לו את הכותרת אבל ככה ההודעות הישנות לא יקפצו, וזה חבל

SofyTofy

New member
ועוד משהו../images/Emo103.gif

פורום צריך להיות מסודר, אין טעם ש"יהיה בו בלאגן. ביג דיל". כי זה ביג דיל. הרבה יותר כיף לקרוא ולהשתתף בפורום מאורגן. זהו

Emily ©

New member
מממ מבינה אותך.

זה פשוט מוזר לי, כנראה. אף פעם לא ראיתי כזאת התערבות של המנהלים. לא משנה.

SofyTofy

New member
חס וחלילה אני לא מתערבת../images/Emo103.gif

רק משרשרת את מה שצריך, שזו חובת מנהלים ומקפיצה, שזו לדעתי לא התערבות.. ואני מקווה שאת נהנית בפורום. כי לדעתי הוא מסודר וטוב לגלוש ככה. זה גם נוח. אני מתנתקת עכשיו, שיהיה לכם צום קל וגמר חתימה טובה

Emily ©

New member
מממ מבינה אותך.

זה פשוט מוזר לי, כנראה. אף פעם לא ראיתי כזאת התערבות של המנהלים. לא משנה.

SofyTofy

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo103.gif

מיכאל סלחתי לך
בכל מקרה - גמר חתימה טובה וצום קל לכולם וסליחה מכל מי שאי פעם פגעתי בו.

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

Emily ©

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo28.gifשאלה.

בעקבות השידור של היום, בעיקר מהקטע שהקוסם 'חתך' את מלי- רציתי לשאול אם מישהו יודע איך עושים את זה?! לא דעת. זה מבלבל. מישהו?

היום בתפוז אנשים ../images/Emo82.gif../images/Emo43.gif

אהרון עיני , לשעבר יו"ר ארגון החרשים בישראל, יתארח הערב ב-21:00 בפורום חרשים ולקויי שמיעה ויענה לשאלות הגולשים. שווה לבוא- יהיה מעניין.
הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד השני שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, בימי ראשון ראשון עד חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
יש לכם הזדמנות אחרונה היום להשאיר או להעיף את דיידו מצמרת מצעד "הקופסא"- המצעד הכי נחשב באינטרנט בישראל, הקובע את הלהיטים הכי חמים ברשת ובכלל. כדאי להצביע ולהשפיע: זה לוקח רק דקה, וגם אפשר לזכות בפרס

למעלה