linoy7

New member
כנ"ל../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ואחי הקטן באמת חולה
מסכן

RayoDeLuz

New member
כן כי כולנו מובטלים...

NOT! האמת היא שאני מניחה שכמעט כל מי שהגיב גמר תיכון ומחכה לצבא או שירות לאומי.. חח

NITSAN6

New member
כי כל מי שסיים יב' נהיה משועמם../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

וזה כמעט כל הפורום

linoy7

New member
חחח../images/Emo9.gif מודה באשמה!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
אההההההה!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראיתם את "מפרץ האהבה"? מגלי, הצרפתייה [הבנאדם הכי מתוק בעולם!!] היתה המדריכה שלי בחד"כ, היא כזאת נשששממהה!
.

just adiki

New member
פרדייז העונה ה-1!../images/Emo47.gif

לא ראיתי את העונה ה-2... רק את פרק הסיום אבל גם ככה זה נראה לי הרבה פחות טוב מהעונה הראשונה עם זאק! וקייטי! ובובי! וטוני! מי היה שם עוד? יווו אלכססס!!! ובכוונה אני לא אומרת שרלוט, קיירה, דיוויד וקיט המעצבנים
! איך אהבתי את הראשונים שהיו.... וטוום! מי היה עוד? חחחחח... יוו אבל זאק! ואלכס! ובובי! יוווו חחח... אני לא מאמינה שעברו איזה 4 שנים ואני עדיין זוכרת את השמות שלהם. יוווווווו. ואח"כ היה את "עדן לנצח" אני אשכרה אחרתי לביה"ס בגלל השטות הזאת כי זה נגמר רק ב1 והייתי בכתה ט'... לא ישנתי בלילה חח. וב"עדן לנצח" שהיה את שונה ו.. ו... נוו!!! שם מוזר... וואלס! איזה שם יפה.. חחחח הכי אהבתי את שונה וואלס. היא היתה כזאת ביצ'. יווווו

Robin Sparkles

New member
את העונה השנייה את יכולה לראות

פה: http://yes.walla.co.il/?w=0/7701 עם מייק וטניה

linoy7

New member
../images/Emo6.gif שמעתן שבית-המשפט הורה להפסיק את../images/Emo41.gif

צילומי התכנית?
הם לא קיבלו היתרי בנייה..
בכל מקרה, לא הייתי אתמול בבית אז לא יצא לי לראות.. יש באינטרנט?

just adiki

New member
יש באינטרנט../images/Emo45.gif

תסתכלי על מגי החמודה
. ושמעתי על זה שהפסיקו את הצילומים... מעניין מה יעשו שם ברשת, זה יכול לעלות להם הרבה כסף... בכל מקרה, אם הם מחליטים לעשות תוכניות ריאליטי בפעם הבאה שיקחו אנשים שאפשר להסתכל עליהם 5 דק' מבלי להגעל. יש שם 5 מכוערות ומהממת אחת
.

Robin Sparkles

New member
למה לעזאזל אני מקבלת אימיילים

מהמרכז לפיתוח הילד?!?!?!? מי מכיר אותם בכלל?????

למעלה