Rachel47

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif את כותבת כל כך יפה

מדהים! ריגשת
אני זוכרת את התקופה הזאת הייתי קצת פחות בוגרת אני זוכרת שסירבתי לראות טלוויזיה..פשוט לא יכולתי לעבור ליד הטלוויזיה ואם היו שידורים של חדשות על פיגועים הייתי מסתגרת בחדר כן הייתי נורא ילדותית|
ואז כשזה נהיה שגרה נוראית כזאת פתאום שמתי לב שלאט לאט מתחילה להתפשט אדישות מוזרה כזאת כמובן שבכל פיגוע כל המדינה עצרה את נשימתה אבל ככל שהיו יותר ככה השידורים היו מתקצרים ותחנות הרדיו כבר לא תמיד היו עוברות למתכונת שירים שקטים עברו לסדר היום יותר מהר מקודם תקופה נוראית

בתקופה ההיא התנדבתי במשטרה../images/Emo196.gif

בתור שוטרת, לא משמר אזרחי (עם נשק, מדים, רשיון לניידת וכו') כך שברגע שהיה מתרחש פיגוע, לא חשוב איפה הייתי. הייתי בכוננות וישר רצנו לזירת הפיגוע או לאיכילוב, איפה שהיו צריכים אותי יותר.. וזה היה נוראי.. לראות את כל הפצועים האלה שלא לדבר על מעבר לזה...

Rachel47

New member
../images/Emo7.gif וואוו

כל הכבוד שהצלחת להתמודד עם זה אני זוכרת שבתקופה ההיא הייתי חזק בקטע של להתנדב במד"א אבל פשוט ידעתי שאני לא אצליח להתמודד עם זה.. תמונות בטלוויזיה לא הצלחתי לראות בלי לבכות

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo16.gifשמעתי קצת../images/Emo15.gif

בבוקר עכשיו אני לא בבית אז אני לא מתעדכנת כל כך
איזה פחד

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo3.gif../images/Emo218.gif../images/Emo126.gif../images/Emo15.gif

חצופה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo15.gif

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיה היה פעם מקצוע../images/Emo15.gif

שקראו לו ספרות ומהיום...נו מור
זהו..סיימתי ברוך השם אני חושבת שזה המקצוע שהכי חיכיתי לסיים איתו
נכון קרן אומרת שהיא נורא מעריכה ואוהבת את יהודה עמיחי אז..~וידוי~..גמני ממש אוהבת אותו את המקצוע אני לא סובלת
אבל מהשיר הראשון שלו שלמדנו אהבתי אותו לוידעת למה.. אז אחרי הבחינה קראתי את השירים שלו ששמו
(שמו איזה 5 ומתוכם למדנו רק אחד
) היה פסדר סך הכל..לא היסטרי.. כל כך לא אכפת לי כבר|מותשת| טוב זהו..רציתי להוציא את זה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאנשים פשוט חייבים../images/Emo15.gif

להפסיק לסמוך עליי
חח סתם סתם..יהיה טוב

../images/Emo203.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo210.gif

בשעה 16:00, סא"ל ארנון אפק, ראש ענף מיון רפואי בצה"ל, יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלותיכם בנושאי הרפואה בצבא וכל מה שרציתם לדעת על פרופילים רפואיים,סעיפי בריאות, התנדבות לשירות ועוד... שרשרו שאלות כבר עכשיו לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=80692297
יוצאים לטיולים עם הילדים? אז למה לא להשתתף בתחרות נושאת פרס? תחרות הצילומים של פורום הורים מטיילים יוצאת לדרך ואתם מוזמנים להשתתף ולזכות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1507&msgid=80687628

למעלה