linoy7

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

הנה, פתחתי
שבת שלום!
================================================================ מממ... יום ראשון מועד ב' במתמטיקה
לא התחלתי ללמוד ומה שהכי מדאיג אותי זה... שאני לא מודאגת
אוף, לא בא לי לקבל שוב 20
מממ.. אני מאמינה שיהיה בסדר
אתמול הייתי בהופעה של מה קשור
היה גדול
איזה חמודים
אסתי חברה של ציון גם הייתה
בכלל, ראינו אתמול מלא מפורסמים וכולם נהרו לאיזשהו מקום.. זה היה מצחיק
גילת אנקורי, מלי לוי, תחייה מ"חשופים", יגאל שילון, ליהי אלון, הצוות של גיא פינס.. חחחחחחח היה נחמד..
עכשיו חזרתי מאלנבי
קניתי ג'ינס ומשקפי שמש מאירוקה.. סופסוף ניצלתי את השובר הנחה[99 ש"ח] של המתגייסים
וואי, איזה חום בחוץ
אני לא יכולה יותר
חחחחחחח
המשך יומנעים לכולם! ושבת שלום!

linoy7

New member
תודה../images/Emo23.gif וגם לך כרמית../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
היתה לי אתמול מסיבת סייייייוווםם../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היתה מסיבת מעולה, נתנו לנו יד חופשית. היו זיקוקים
! ואפילו המורות צחקו שם על עצמן והכיתות באחד הסרטונים שזה היה אדיייייר!! היו גם זיקוקיייים! שווים, לא מעפנים! אחד שזה בקצה. שנגמר איזה ריקוד ואז יש בום עם זיקוקים ועוד כאלה שעפים מצד אחת לשני עם חוט. בסוף שרו את השיר:"יום אחד אולי אפרוש כנפיים" ואז בספונטניות פשוט כולם [לא השתתפו הרבה, הרוב היו בקהל] רצו אל הבמה ועלו עליה ושוב היו זיקוקים וכולם מתחבקים ושרים, היה מדהים. וגם כ"כ עצוב לעזוב. היתה לי שכבה מדהימה ונהנתי מכל רגע בתיכון הזה!

linoy7

New member
../images/Emo24.gif איזה יפהההה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

מממ.. כן, זה כ"כ עצוב
בא לי שוב מסיבת סיום

Robin Sparkles

New member
חחח אח שלי ביקש ממני

שאני אקנה לו בושם שהוא רוצה ואמרתי לו שאני אקנה אם יהיה לי מספיק כסף.. אח שלי:תוציאי מהבנק ביום ראשון בבוקר. אני:אבל אני רוצה לחסוך את הכסף.. אח שלי:למה?למשאית בטון?! חחחח

Robin Sparkles

New member
טוב,אז מחר אני יוצאת לשייט

עד יום חמישי
הלוואי שגם נפעם ניכנס לקזינו כמו בפעם האחרונה חחח..אפילו בן דוד שלי שהיה אז בן 7 נכנס..

NITSAN6

New member
תהני../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

כמה ימים זה?

just adiki

New member
אני לא מרגישה טוב../images/Emo10.gif

צינון אצלי זה כמו להיות חולה... אתמול הצטננתי אלוהים יודע איך ועכשיו כואב לי הראש ואני מצוננת
. זה הכי מבאס בקיץ! מקווה שזה יעבור עד מחר
.

linoy7

New member
יו../images/Emo10.gif תרגישי טוב!!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
תודה!../images/Emo10.gif

היום כבר פחות כואב לי הראש ופחות סחרחורת אבל אני מצוננת. צינון זה אחד הדברים השנואים עליי!! אני מרגישה כ"כ רעעעע כשאני מצוננת. אבל יעבור...=/

linoy7

New member
אוי, את כמוני../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

גם כשאני רק מצוננת אני מרגישה כ"כ גרוע..
תרגישי טוב! ותנוחי..

linoy7

New member
סיימתי יב'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

היה מועד ב' מעפן... אבל לא נורא, העיקר שסיימתיייייייי!

למעלה