linoy7

New member
תהני!../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

הייתי הולכת אבל יש לי אירוע בערב
בריתה של הבת של בת דודה שלי

linoy7

New member
חחחחחחחח ויש לה עיניים כחולות../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

איזה מותק

NITSAN6

New member
איזה עצבים../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

חברה שלי שרבתי איתה בל"ג בעומר ומאז לא דיברנו שולחת לי באייסי משו בסגנון של "ניצן אנחנו צריכות לדבר..אי אפשר להמשיך לריב כל הזמן. למרות שמאוד נעלבתי אני מוכנה לשכוח ובואי נפתח דף חדש" חוץ מהקטע שהתגלגלתי מצחוק כשקראתי שהיא נעלבה מהסיפור הזה ידעתי שיש סיבה למה דווקא עכשיו היא רוצה להשלים..במיוחד אחרי שלפני שבועיים בערך אני רציתי להשלים והיא לא הסכימה. אז שאלתי אותה למה פתאום היא רוצה שנשלים ואם היא רבה עם מאיה [שם בדוי
] ובגלל זה היא באה אליי? חח היא קצת התעצבנה ואמרה שלא ושאני יכולה לשאול אפילו את מאיה. המשכנו לדבר ואחרי דקה היא שואלת אותי אם אני יוצאת למסע פלמ"ח[מחנה של בני המושבים] ואני אומרת שכנראה שכן ושואלת למה.. אז היא כזה אומרת "סתם..שיהיה לי עם מי להיות" [אנחנו שכבה קטנה במושב וחוץ ממני וממאיה יש עוד ילדה אחת שהיא לא בקשר טוב איתה]. מסתבר שמאיה בחו"ל בתאריכים של הטיול. אז שאלתי אותה אם בגלל זה היא פתאום רוצה להשלים והיא התרגזה ואמרה שלא. היה די ברור שבגלל זה ואמרתי לה את זה והתחלנו לריב קצת.. ומה בסוף? היא אומרת לי שהיא גם בחו"ל בתאריכים האלה.. אז למה היא בילבלה לי ת'מוח חצי שעה?! כ"כ מעצבנת
סתם הרגשתי צורך לשתף מישו בעצבים שלי

linoy7

New member
קבלי../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אז אני מבינה שהיא מסוג האנשים שרוצים צומי...
איכ, אנשים כאלה פשוט מגעילים אותי
אל תדאגי, יהיה בסדר.. הכי טוב פשוט לא להתייחס

linoy7

New member
אני נוסעת היום בלילה לאילת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וחוזרת בעז"ה ביום ראשון בלילה
אתגעגע

Robin Sparkles

New member
היה כלכך כיף!!../images/Emo13.gif וואי איזה חפירה!!

ביום ראשון בארוחת צהריים ראינו מישהו שדומה לקרוב משפחה אז בנדוד שלי כל הזמן אמר לנו "הנה הוא הנה הוא" במשך כל הימים האלה ואתמול בארוחת צהריים הבאתי את המצלמה וצילמנו אותו חחחח. בטורקיה-סתם הסתובבנו וקנינו דברים..יש להם נסטי בפחית!! חח
היינו חמישה אנשים וביווין מישהו שאל אותנו אםן אנחנו צריכים מונית ודוד שלי אמר שאנחנו חמישה אז אי אפשר אז הנהג אמר על בנדוד שלי (שהוא בן 10): "it's okay he's a baby" חחח ומאז אני ובת דודה שלי כל הזמן צחקנו מזה.. מתישהו אני בת דודה שלי ובן דוד שלי הלכנו לחדר ואז יצאה מישהי ממש זקנה מאיזה חדר ואומרת על בנדוד שלי "איזה מותק" ובארוחת ערב אח"כ ראיתי אותה.. ביום הראשון הלכנו לחדר והיה מאחורינו מישהו צעיר (בן 18 משו כזה..) ואמר משו על זה שהוא נינג'ה (הוא היה עם עוד מישהו) ואז דודה שלי אומרת לו בצחוק "אתה יודע,נינג'ות הם בשקט" והוא אמר "כן,בדיוק כמו החמוד הקטן הזה" והוא ליטף לבנדוד שלי את הראש חחח ויותר מאוחר בנדוד שלי נרדם על הכיסאות הלבנים האלה ואז הילד הזה בא וצחק איתנו. אתמול היה הכי מצחיק! בשייט הקודם בחדר לידנו היו נערים וכל הזמן דפקנו על הקירות וגם הם..אתמול בנדוד שלי דפק על חדר לידנו ומישהו צעק לו "תפסיק כבר י'אידיוט" חחחחח
ואז הם דפקו לנו על הדלת ולא התייחסנו וכשדודים שלי הגיעו הם דפקו ושתקנו כי פחדנו
וכששמענו אותם אז כבר פתחנו.. ואני ובני דודים שלי ממש ממש השתגענו אתמול בלילה (כי זה לילה אחרון חח) אז קפצנו ממדרגה אחת פיצית כאילו שאנחנו קופצים ממקום גבוה,ירדנו ועלינו במדרגות בצורה מפגרת וממש התחרפנו.. שיחקנו בלילה טאקי ובינתיים בנדוד שלי היה בשירותים אז כתבנו לו פתק שרשום עליו "מה שלומך?" ואז הוא ביקש עט והוא רשם "די בסדר בדיוק גמרתי את הנייר טואלת" חחח ככה הוא כתב..ומרוב צחוק אני ובת דודה שלי היינו חייבות לשירותים אז עלינו רק עם גרביים מקומה 4 עד לקומה 7 כדי לעשות פיפי חחח. אה וכששיחקנו טאקי בנדוד שלי לא שמע משו אז הוא אמר "מי?!" ואמרנו לו "המשיח" והוא אמר "שיבואאאא" חחחחחחחחח. ויש לי שקית ענקית של הדיוטי פרי מלאה בממתקים חח..איזה חפירהההה!!!!!!

NITSAN6

New member
../images/Emo6.gifשמחה שנהנת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמחה שנהנית!!../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

למעלה