ilana4ka

New member
אני חושבת ש...

זה די הכרחי שנפתח שרשור חדש לגבי המפגש של הפורום בחנוכה. חח מרוב כל הבלאגנים לא ממש הבנו מי יכול/לא יכול לבוא, ובאיזה ימים הכי נוח לכם? אז שכל אחד ישרשר פה הודעות בלי תוכן של יכול/לא יכול-ואם כן-באיזה יום הכי נוח לכם? תנקס:)

NBGirl

New member
יש לי הצעה..

לעשות על זה שרשור זה סתם בלאגן. עדיף לקבוע שעה להיפגש בצ'אט ואז מחליטים.

ilana4ka

New member
אני חושבת...

שאת צודקת לאללה:) אז מה אתם אומרים על... מחר, ב-9 בערב בצ'אט של הפורום?

ilana4ka

New member
יוווווווווווווווו לאאאאא!!!!!!!!!!

רגע רגע רגע רגע רגע חחחח לא לא מחר -9 בערב! חח באותו זמן אני אהיה ביד אליהו בדרבי של ת"א:)))) מעודדת את מכבי ת"א כמובן:) חח אבל זה לא קשור. בואו נשנה את זה ל-6 בערב. המממ....?

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחח טוף....

אם אני אהיה בבית, אני אבוא..... מקסימום - תתכננו בלעדיי ואני אבוא...... רוב הסיכויים שאני פנוי באותו יום.....

Bennytt4

New member
מתעלמים מהחיילים שבינינו ../images/Emo10.gif

יש אנשים שמתגייסים מחר... ולא יכולים לקבוע...

HyPeR SoNiC

New member
כן אנחנו מודעים לזה.....

איזה בעסה.... אבל אנחנו ננסה לארגן כמה שיותר ככה שגם אלה שמתגייסים או בצבא והם יקבלו יום חופש או משהו כזה, יוכל לבוא......

מיטללל

New member
אורן

אתה נורא חמוד :) אבל אתה צריך להפנים משו.. אין דבר כזה בצבא "יום חופש". יש דבר שנקרא רגילה. (חופשה של 5 ימים) שמקבלים אותו רק אחרי 4 חודשים בה אתה בצבא. (ולאחריה מקבלים כל 4 חודשים עוד רגילה) כלומר, אין מצב שאף אחד מהחיילים יוכל לבוא. אין מצב שאף אחד יתן לחיילים ככה סתם "יום חופש". האפשרות היחידה היא שהמפגש יעשה באמת ביום שישי. בתקווה שכמה שיותר מאתנו יצליחו לבוא. או שבאמת תעשו מפגש קודם. בלי החיילים. ובחופש פסח או משו נעשה עוד מפגש. (אז כנראה תהיה רגילה לרובנו).

HyPeR SoNiC

New member
מיטל

"יום חופשי" זו הגדרה כללית ליציאה הביתה מהצבא ליום אחד.... אם זו רגילה, חמשוש, חג, או לא יודע מה........ ששי קשת המקורי אמר שבצבא נותנים חופשות בחגים... אז חשבתי שאולי יהיה מצב בכל זאת....... אבל כנראה שטעיתי
בכל מקרה, אם יהיה מפגש ביום שישי אני כנראה לא אגיע כי אם אני לא טועה הרכבת האחרונה ליבנה יוצאת מעזריאלי בסביבות 14:00.... אז אם לא עושים את המפגש בבוקר (לא נראה לי שמישהו ירצה לקום ב-8:00 בבוקר בשביל מפגש פורום), המפגש יימשך רק שעה-שעתיים וזה לא ממש כיף....

מיטללל

New member
אורן

לדעתי שעה וחצי זה דיי והותר:) בכל מקרה, מילא, אני מתעקשת שתעשו מפגש בפסח בלי החיילים. יש לי הרגשה שיהיו עוד מפגשים בעתיד. העיקר שיהיה לכם בכיף :)

ilana4ka

New member
אמממ...

האמת היא שזה די באסה שהרבה פיפל שהם חילים לא יכלו לבוא:/ אבל אני חושבת שזה באמת הגיוני שנעשה מפגש בחנוכה, מי שיוכל לבוא, שיבוא-ואחרי זה אני באמת חושבת שיהיו עוד מפגשים, ונסדר את זה כך שזה יצא חופף אם הרגילות/חופשות של החיילים. יש הסכמה?

מיטללל

New member
כן יש הסכמה

תשכחו שאני קיימת
אוף אני כזו בתתת מצד 1 באמת לא אכפת לי שתעשו מפגש מתי שאני אנקה שירותים. באמת. אני אחשוב עליכם. אתם תאכלו גלידה. יהיה פנאן. מצד 2 שאתם אומרים את זה, זה נשמע רע. אל תקבלו את זה בשלוות נפש זה מעליב. תזייפו שברון לב :) מצד 3 זה רק מפגש פורום. סתם אין לי כוח להתגייס. מצד 4 סתם. אני ממש מתרגשת ומחכה לגיוס. בערך. כן. כן. כן. לילה טוב :)

ilana4ka

New member
חחחחחח מיטל!:)

אחותי, אני מניחה שהבאסה של ההתגייסות רוקמת עור וגידים ברגעים אלו ממש. קחי את זה באיזי(עד כמה שאפשר *אהמ* אני עוד לא התגייסתי ואין לי מושג איך זה אבל בכל זאת), ותנסי להוציא מהגיוס שלך חוויה. אני בטוחה שזה לא כזה נוראי. ואנחנו לא לוקחים את זה בשלבת נפש! היינו מאד רוצים שתבואי, אבל מה לעשות שזה לא יוצא לך?:/ בגלל זה אמרי שיהיהו עוד מפגשי פורום. וחסר לך שלא תבואי פעם הבאה!!!!!!! מזה את כבר לא תוכלי להתחמק

למעלה