HyPeR SoNiC

New member
מיטל ../images/Emo3.gif

תראי, מהניסיון שלי, במפגשי פורום הכי כיף לבלות איזה חצי יום ביחד.... למשל: אני הייתי במפגש של פורום מנגה ואנימה (פה בתפוז), נפגשנו בערך ב-12:00, וחזרנו הביתה רק בערב....... ובכלל, בכל מפגשי הפורום שהייתי בהם, בילינו יחד איזה כמה שעות טובות, והיה סוף הדרך........ מה שלא יהיה בסוף - אנחנו חייבים לעשות מפגש בפורים! שכולם יבואו עם התחפושות
..... אבל עד אז יש זמן....

HyPeR SoNiC

New member
טוב אז ככה.......

בגלל הנוכחות המדהימה שהייתה עכשיו בצ'אט, אבל בעיקר בגלל שאילנה הייתה צריכה ללכת באופן פתאומי, קבענו להיפגש עוד פעם בצ'אט ב-11:30. עד עכשיו הגענו לכמה מסקנות: קודם כל, כנראה שלא לכולם נוח להגיע לעזריאלי.... אז אנשים, תחשבו על מקומות אחרים להיפגש בהם, ותעלו את הרעיונות שלכם בצ'אט דבר שני (מקסנה שאני הסקתי), נתניה נמצאת באיזור השרון (למדתי דבר חדש היום..... אוי אני בור ועם הארץ).....
בקיצור - יש המון מה לארגן! אז בבקשה לא לשכוח!!! היום ב-11:30 בצ'אט המתקדם של תפוז, בערוץ "מלחמת המינים"!!!!! כולם לבוא!!!!!

Anna Karenina

New member
נוייייהההההה.....!!

איפה את???
התמכרנו לעדכון השבועי..!! הצילוווו..!!!!

NBGirl

New member
מיטל ../images/Emo46.gif

ראי הוזהרת. לא היה לי זמן לכתוב. התעוררתי לפני שעה וחצי. אני אכתוב עוד מעט..

HyPeR SoNiC

New member
כן אה......

ועברה כבר שעה וחצי מאז שהיא כתבה ש"עוד מעט היא תכתוב"......

מלשב 669

New member
אולי כי משקיעה בזה המון

ולא רוצה סתם לעשות משהו. היא עושה את זה מכל הלב, ולוקח לה זמן!

HyPeR SoNiC

New member
טוב אנשים! אין מפגש! ../images/Emo32.gif../images/Emo4.gif

כנראה שאנחנו עדיין פורום טרי מדי בשביל מפגש, אז אני ואילנה החלטנו לוותר על זה לבינתיים, ולחשוב על זה במועד מאוחר יותר.... כשנהיה קצת יותר מגובשים......

ilana4ka

New member
yep ../images/Emo3.gif

מאחר ולא בדיוק ראינו התלהבות לעשות מפגש, כמו שאורן אמר, וויתרנו על הרעיון בנתים. חבל. אבל זו החלטה שלכם:) נקווה שזה יצא לפועל מתישהו.. ושהפעם גם כל החיילים וכו-לם ירצו ויוכלו לבוא:)

למעלה